Аблация на сърцето - 3

• 51 439
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Lovexor , какво казват кардиолозите за твоето сърце ? С лекарства ли си?
Танче, аз съм ходил само на един контролен преглед до сега и си бях направил холтер. Казаха, че всичко е нормално. Не не пия никакви лекарства.

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 22:35 от Lovexor

# 316
Lovexor , мисля да отида при твоята лекарка, Димитрова беше, нали?
Ти доволен ли си?
В поликлиниката на В.Априлов ли работи?
Да на В.Априлов е. Ами не мога да изкажа мнение за нея, понеже тя само холтера ми прави. Асистентката и ми направи впечатление, млада и хубава е, но много лошо гледа и се държи малко надменно.  Laughing
Ако някой го интересува, казвам се Георги да знаете, може да ми викате Жорко на галено  Joy

# 317
Жорко, сладурче си ти! Grinning

Ще ти пишем като наближи време за срещата! Hug

# 318
Lovexor , какво казват кардиолозите за твоето сърце ? С лекарства ли си?
Танче, аз съм ходил само на един контролен преглед до сега и си бях направил холтер. Казаха, че всичко е нормално. Не не пия никакви лекарства.
Ами като всичко е в норма, защо се притесняваш? Само защото си го усещаш отвреме навреме? Няма лошо , ще се успокояваме, че имаме сърце . Дай боже само за 6-8 месеца.

# 319
Хайде да се отбележа за последно в неделя, защото от утре ме чака тежката задача да се преборя отново за титлата "най- големия пич сред бабите" . Докато ме тресяха пристъпите се отказах от футбола и надбягванията с колело .
Успешна седмица на всички, стискайте палци да оцелея с малкия турбо дизел . Изчезвам от хоризонта за някой друг ден. Целувки!

# 320
Целувки, ТаняHeart Eyes

Днес ходих на разходка с кучето! Щом удържах напъна на малкия звяр, значи всичко е ОК! newsm53

# 321
Хубава Нова Седмица на всички Спокойни сърчица и личица с усмивки Днес ще ида да видя за кога ще ми дадат час за холтер № месеца чаках да ме види кардиолог за да ми каже не знам сега да видя колко ще чакам за холтера „после още няколко месеца за резултата и после нека съм спокойна Гушкам Ви всичките

# 322
Хубав и усмихнат ден и на теб, Лейди! Hug

# 323
Добър вечер върнах се от болницата и искам да Ви разкажа часа за холтера ми е даден на 20 Февруари 2015 Часът за кардиолога за резултатите ми е на 8 Юни 2015 ....та бихте ли ми дали съвет как да бъда спокойна и как да съм положително настроено изобщо как да живея 8 месеца пиейки бетаблокери без да знам какво ми има и на всяка тахикардия тичайки в бърза помощ .....да хората се лекуват в чужбина но не и в Испания Благодаря Ви че Ви има

# 324
Божеее, то човек може да умре, докато си чака... ooooh!

# 325
  • София
Ооооо,Лейди,тези хора срам нямат.Няма ли начин да си дойдеш до България за изследвания?

# 326
Нямах намерение да се включвам, но при тези новини..
Лейди, не може да е непосилно скъп един преглед и холтер при частен кардиолог . Явно се нуждаеш спешно от такъв преглед, трябва  да намериш вариант. Бих помогнала, ако нямаш варианти .

# 327
Нямах намерение да се включвам, но при тези новини..
Лейди, не може да е непосилно скъп един преглед и холтер при частен кардиолог . Явно се нуждаеш спешно от такъв преглед, трябва  да намериш вариант. Бих помогнала, ако нямаш решение.

# 328
Добро Утро на всички,
Твърдо реших продължавам с болничните (поне един месец още) И твърдо подкрепям Таня - "Работата вреди на вашето сърце". Вече 5-6 дена от като съм се прибрал от Турция само една вечер не съм вдигал кръвно, а преди това поне кръвното ми си беше нормално, а сега играе - през деня нормално 130/90, че и ниско100/70 и вечер хоп 150/100 и сърцебиене. Ходих при личната лекарка една вечер ходих и до спешния кабинет - нищо точно не ми казват, ЛЛ само каза че това може да е адаптиране на сърцето след аблациата. Утре сутринта съм и на преглед при кардиолог да видим той какво ще каже. някой ако е имал подобен проблем да сподели.
Аз само съм сигурен, че ако не беше аблацията до сега поне три пъти щях да съм излязъл от ритъм  hahaha

# 329
Добро утро!

Стояне, а преди имал ли си проблеми с кръвното?

Аз се чувствам прекрасно, да видим и докторите какво ще кажат в петък. Wink
Не съм съгласна, че работата вреди.
Мен нормалният ежедневен ритъм ми действа благоприятно.
Бездействието ме поболява. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт