Аблация на сърцето - 3

• 51 441
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Таня,имаш уникално чувство за хумор,разсмя ме Joy

# 301
Толкова много Ви се радвам като Ви чета и така ми се иска да си бях и аз в България за да ви видя невероятни хора сте ....защо на мен не ми дадаха антиаримици ами пия бетаблокер даже и не знаят какво ми е Моля се един ден да Ви видя всикчите и простете че досаждам със страховете и проблемите си но се чувствам много сама ...една седмица не съм получавала тахикардия но тази сутрин се събудих супер притеснена уплашена подтисната и цял ден ходя с апарата за кръвно...при мен май са повечко неща от една аритмия страхове паника депресии Искам да Ви кажа че ви обичам

# 302
  • София
Вече пиша рядко, защото ви се радвам че темета е актива-аа в положителна насока да поясня  Laughing Няма как да ида до Пловдив не защото не искам, ами е невъзможно откъм работно време, но за София съм на линия.
Чета ви редовно, но не пиша, защото си намирате сами "проблемите", ни и ви се радвам че сте добре което е най важното в случая  Hug
В тоя ред на мисли моята зодия е наЙ убава и обичам да Апем, а ся познайте коя зодия съм  Mr. Green
И без да ми зяпате профила моля, така и баба знае  Whistling

# 303
Добре, че има опция редактирай . Може да съм блондинка , но не съм чак толкоз тъпа . Затрих следващия пасаж : обичаш и нас С "ди" начална сричка, ясно коя зодия си ,Δίδυμες .
Лейди, скрий апарата . Той не лекува . Само се шашкаш .Когато ти е зле ще усетиш.
И не се успокоявай , че не можем да се организираме да дойдем до Мадрид . Има букинг, има и Джи Пи ЕС- и .
Целувки , скъпа ! Всичко ще се изясни , ще видиш !

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 23:17 от Tanya Radeva

# 304
Добро утро! Hug

Много се радвам, че толкова хора са писали! Heart Eyes Включително и didolinaabouquet

За срещата също се радвам, че ще се съберем доста хора, Вега наистина може да дойдеш с Тритонус. Peace

Теди, Валевска, вие също сте близо, заповядайте, момичета!  bouquet

Лейди, гушкам те, миличка! Успокой се малко! Hug Hug Hug

Таня, браво на теб! Hug

Аз вчера направих един месец без пристъпи, последният беше на 12.11., тази дата 12 не я пропуснах от септември до вчера. Mr. Green
Снощи бях на парти, чувствах се много добре Party, пийнах си и една малка ракийка с много лед  Grinning и вярвам, че спешното ще остане в миналото и лошите спомени! Praynig Peace

# 305
Ето, това е "напълно излекувана " жена, да цитирам нашия  д- р Трайков . Малка ракийка! Колко добре звучи . Не съм вкусвала от години алкохол , но минат ли трите месеца и спра ли Ритмонорма, първото , което ще направя, ДеВа , е да те поканя на ракийка с трушийка.
Хубав ден на всички , макар и работен !
П.п. Изчистих основно къщата и в 13,30 преди да си взема обедното хапче , усетих сърцебиене . Вчера забрави да думка.Изводът е : Работата вреди на вашето здраве!

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 13:54 от Tanya Radeva

# 306
Таня, даже за втори път си пийвам ракия! Laughing
Тези дни имах РД и не може да не се полее празника! Wink

БЛагодаря за поканата, ще се случи със сигурност, с удоволствие! Hug

Да ви кажа честно чак ми става съвестно, че съм съвсем добре. Crazy

# 307
Хубави спокойни и вълшебни почивни дни на всички Спокойна казваш те 5 години не могат да изяснят какво ми е та сега ли но....аз си имам някакъв апарат за китката на Браун мери уж точно кръвно и пулсации....така ми се иска един ден и аз да съм добре и да мога да излзиам работя и живея както преди дано стане някога въпреки че вече живота ми мина на 39 съм нещо в мен се пречупи от толкова проби и лекари и едва ли ще мога да бъда предишната Обичам Ви и Топло гуш от мен

# 308
ДеВа , не бъди толкова съвестна !  Много се радвам за тебе . Наистина си готова и много си го заслужи с този мерак за аблация.
Лейди, какви ги приказваш !  При здраво сърце животът не свършва така лесно , при това на твоята възраст . Имам съседка на 82 , от над 20 години лекарите са я оставили извън ритъм . Пие си антикоагулант и не се дава .
Приеми лошия период в живота си и помни , че и той ще мине.

# 309
Като чета постовете ти Лейди ми иде ако си някъде по-наблизо да дойда и да ти плясна два шамара(съжалявам ама прекаляваш с мелодрамите)....Вземи се в ръце малко съвсем си се предала на 39 години в разцвета си си .Дева все по-добре да се чувстваш  мила.Таня това се казва дух. Това слънчево време само за разходкииииии излизайте навън. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 310
Теди, много си забавна! Grinning
Ще дойдеш ли на срещата?

Пепка не е писала скоро? Thinking

Таня, много точно си разбрала нещата! Hug
Наистина отидох с желание и нетърпение за аблацията. Peace
Нито за секунда не съм изпитвала страх, исках да минава по-бързо! И бях убедена, че трябва да я направя. Ако умра, поне няма да се мъча дълго още с пристъпи. Mr. Green

# 311
Lovexor , мисля да отида при твоята лекарка, Димитрова беше, нали?
Ти доволен ли си?
В поликлиниката на В.Априлов ли работи?

# 312
Ставам досадна, но мисля, че на някой може да е от полза:

http://www.ofertomat.bg/Kardiologichen-pregled-za-profilaktika-n … -Sofia-p3765.html

# 313
Дева пишете кога и къде и тогава мога да кажа дали мога да дойда.

# 314
Теди, за обедна среща на 10.01.2015, в Пловдив се уговаряме.
Мястото ще го уточним допълнително, на ЛС. Wink

Общи условия

Активация на акаунт