The Affair (2014 -)

• 18 534
  • 132
  •   1
Отговори
# 105
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, бива ли да е такава безподобна кучка тази Алисън, бляяяяяяяяяяяяк Sick

# 106
Защо Джо? Laughing

# 107
Ами защото е- защото грам за никого, освен за собствения и дебел г.з не и пука. С какъв акъл и какви очи почука на вратата на дома, който разби, и как въобще и хрумна да ходи при Коул да я утешава? Дали била уличница- него ли точно намери да пита ooooh! ooooh! ooooh!

(не че не съм виждала подобна безподобна наглост със собствените си очи, ама и на филм не спира да ме изумява)

# 108
Точно че направи типични за любовницата постъпки. Почука на вратата да търси любимия и като не го намери отиде да се утеши при бившия.  Laughing (вече подозирам, че новото дете е негово)

Като цяло серията не беше нещо особено, тъпееше.

# 109
  • Варна
Поне с Коул някак си пасват, докато с Ноа толкова да нямат химия, че е мъка да ги гледаш. И аз мисля, че детето ще е от Коул.

# 110
Да, не си подхождат. Първо, че са две гадини, а такива на едно място трудно виреят, второ, че Алисън е селянче, а Ноа хем е сноб, хем се е поотъркал във висшата класа покрай брака си и е свикнал на меко, хем е и писател и насоката му на мисловна дейност е ситуирана в съвсем различна плоскост от еснафските очаквания на Алисън. Тя през цялото време е не на място в неговия кръг и го усеща, плюс това той сам не спира да и го напомня.

Това за детето ми хрумна, но ако е така, Ноа би трябвало да не знае, против всякаква логика на характера му е да отглежда съзнателно чуждо дете.

И още нещо ми хрумна след вчерашния епизод, връщайки се назад- от целият четириъгълник само в перспективата на Коул има нещо наистина интересно. Другите трима са това, което си знаем така или иначе- обичайно човек винаги търси онзи малък детайл в случката, който да го оправдае, който да го успокои, да му покаже, че е правият в ситуацията. Личи си при двамата изневеряващи, личи си и при Хелън (тя е права де, но все пак Laughing). А Коул е единствено необичайно изключение- от неговата перспектива се търси малкото детайлче, което да оправдае човека, който обича. Позамислих се, че през целия ми живот съм виждала реално само двама души, които мислят така, и колко съм благодарна, че не съм от този тип. Възхитителни хора, но не живеят добре.

# 111
  • Варна
Не ми се е случвало с друг сериал песента в началото да ми действа толкова анти, чак си спирам звука да не я слушам.

# 112
На мен много ми харесва. Grinning

Видяхте ли сега още един мотив Ноа да убие Скоти?

# 113
Честно казано не. Разбрах само чие е детето.

# 114
Детето явно ще го изкaрaт нa Коул, кaкто предполaгaхме. Aмa в бързинaтa Ноa може дa реши, че е нa Скоти или Скоти дa се изтърве в конфронтaция между двaмaтa по повод щеркaтa тийнейджър и ей ти.
Сaпун стaнa рaботaтa.

# 115
Ах, Коул колко прекрасен беше в този епизод. Как го бяха вчесали и брада и коса. И тази усмивка. И ах, Алисън, как само съжаляваше Алисън.  Twisted Evil

Големи размисли и страсти бяха при психоложката и естествено завърши на най-интересното. Не че не знаем, какво пише в резултатите.  Wink Освен ако не са решили да ни изненадат в следващият епизод.

# 116
  • Варна
Този не е ли последен епизод за сезона?

# 117
Е, много бързо свърши Crossing Arms
Иначе аз още не съм гледала днешния епизод, но да си кажа със закъснение, че адски харесах доктора в предния Blush

# 118
Не е. Има още два или три.
Прекрасен епизод беше.

# 119
  • На високо
За Коул направо ме заболя сърцето... Много го харесвам Heart Eyes!
Лекарят също го биваше!
Не съм гледала още днешната серия.

Общи условия

Активация на акаунт