The Affair (2014 -)

• 18 534
  • 132
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Все повече се убеждавам, че Алисън е видяла сметката на девер си. А колко е гадна само с вечната си позна на онеправдана жертва Sick Sick Sick И визуално не ме радва вече. С тая гадна издадена напред устна се сетих най-сетне на кого ми докарва и ме побиват тръпки- на зъбатата Райли Laughing.
Скрит текст:

# 91
Хайде бре, само аз ли гледам Laughing
Много действие в този епизод, най-добрият от сезона за момента. Май за максимален ефект трябва да поставят двамата мизерници за фон на Мойра- много, ама много е добра Shocked.
Ноа все по-противен става- не стига, че той докара жена си до това жалко състояние, ами и веднага направи сметката как да се възползва. Дотолкова е прозрачен в наглостта си, че няма на своя страна дори семейството си.

# 92
Две гледaме, две.  Mr. Green Aмa нямaм време тaзи седмицa, не знaм когa ще е.

# 93
Не мога да се ориентирам с излъчването на епизодите аз, ей сега този още в понеделник излезе Thinking

# 94
Всеки понеделник излизат.

# 95
  • На високо
Аз също съм фен на The Affair. Но изоставам с епизодите, последно гледах третия. И аз изчаквам български субтитри, а ако не ги дочакам гледам с руско аудио Mr. Green.
Ноа и на мен много ми опротивя, не че някога ми е бил особено приятен.
Алисън - не знам. Историята с детето някак си я предпазва от негативните ми оценки, но до там. Не успявам да я харесам, нещо ме отблъсква в нея, даже и физиономията й започна да ме дразни. А като Джейн Еър, интересно, актрисата ми допадаше точно с тази си физиономия.
Мойра Тиърни и Джошоа Джаксън са ми любимци от други сериали и това до някъде улеснява симпатиите ми и в The Affair.
И все пак някак си не успявам да съдя особено строго нито един от героите в сериала. Всеки си има своите причини да е такъв, какъвто е. А и всеки в четериъгълника е и някакъв тип жертва - и на обстоятелствата, и на собствените си слабости.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 14:29 от Авлига

# 96
Всеки си има своите причини да е такъв, какъвто е.
Тцъ, Ноа няма. Извън факта, че е себичен олигофрен Mr. Green

# 97
Ноа беше една идея по-симпатичен, имаше моменти, в които дори го разбирах. Видян през перспективата на жена си - задник, нормално. За мен преломния момент беше, когато го видях още по-голям задник през перспективата на Алисън, с която са прясно влюбени и би трябвало всичко да е цветя и рози.

# 98
  • На високо
Ами такава си му е натурата на човека, не може да върви срещу природата си просто Mr. Green.

# 99
Видян през перспективата на жена си - задник, нормално.
Видян през перспективата на баща си- задник. През перспективата на сестра си- задник. Да беше само жена му, ама ... Whistling
Гледайте новия епизод и ще си говорим пак Simple Smile.

# 100
  • На високо
А за убийството на Скот дали е виновен Thinking? Намекнаха ли нещо в новия епизод?

# 101
Не, имаше сцена от съда, но не и развитие по загадката.
Според мен виновна е Алисън. И тя е същият човешки отпадък като него, идеално са се намерили.

# 102
  • София
Видян през перспективата на жена си - задник, нормално.
Видян през перспективата на баща си- задник. През перспективата на сестра си- задник. Да беше само жена му, ама ... Whistling
Гледайте новия епизод и ще си говорим пак Simple Smile.

Не мога да разбера този герой изобщо било ли е планирано да бъде симпатичен на някого? На мен лично ми е неприятен колкото си иска...още от началото на филма.

# 103
  • Варна
Все по-тъп ми става тоя сериал, преди поне извънбрачната връзка даваше някакво развитие. Сега само циркове и драми по развода. Иначе ми хареса Бриджит Джоунс моментът на Хелън, с пиенето и пеенето Simple Smile

# 104
  • На високо
Да, всички потънаха в драмата - деца, родители, любовници и роднини. И в крайна сметка всички са нещастни.

Общи условия

Активация на акаунт