В момента чета... 34

• 53 914
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
" Хотелът на сладко-горчивите спомени " на Джейми Форд Simple Smile

# 556
  • София
Продължавам да чета "Копринената буба", която много ми харесва, но си я чета вечер бавно и по малко, и си удължавам удоволствието.  Heart Eyes

Започнах успоредно с нея една индийска историческа книга на авторката Гита Мехта. Казва се "Радж" (чета я на английски). Увлекателна е. Peace

# 557
Промяна в чувствата - Барбара Тейлър Бредфорд

# 558
Започвам "Под юртите на Монголия" на Марк Ало.

Скрит текст:

# 559
  • на североизток от Рая
 Аз прочетох "Калуня Каля", понеже е нова книга, сякаш още не съм срещала мнения за нея. Който чете романи на историческа тематика, да я прочете задължително. Препоръчвам я.  Peace

# 560
Снощи довърших "Копринената буба".Хареса ми.Днес започнах "Смъртта е моят занаят" на Майкъл Конъли.
Това беше първата книга на Майкъл Конъли,  която прочетох и ме направи верен читател на всичките му книги.

И аз така. Heart Eyes

Прочетох "Стоманено сърце" на Сандерсън (4/5), както и "Гората" на Харлан Коубън (4/5). И двете книги бяха първа среща с авторите и определено ще има и следващи. Специално "Гората" мога да препоръчам на всички любители на напрегнати трилъри - имаше добро количество неочаквани обрати и изненади.

Предпразнично започвам "Хобит" - препрочит. Simple Smile

# 561
  • София
"Гората" и аз я препоръчвам; беше ми харесала  Peace

Снощи завърших "Ключът към бездната" на Сомоса. Не е за всеки тази книга; много тегаво се чете, но заради финала, където става ясно всичко, си заслужава. Много ще се хареса на почитателите на Лъвкрафт; за останалите - не се ангажирам да препоръчвам. От мен книгата получава 4/5 оценка в GR, впечатли ме.

И тъй като имам нужда от разтоварване с нещо бързо-четивно и грабващо, днес започнах "Един по един" на Крис Картър.

# 562
Крис Картър и Харлан Коубън са откритията ми тази година. И двамата са страхотни писачи.
Аз приключих с "Да убиеш присмехулник" - Харпър Ли. Много хубаво чувство ми остави тази книга.

# 563
  • Кърджали
Снощи, за една вечер прочетох "Пустинно цвете". Отворих я уж само да я видя, че доста често и срещах името в мненията. И не я оставих, докато не я довърших.
След това започнах "Казвам се Салма" на Фадия Факир, но засега я зарязах. Стана ми досадно от тези изречения, дълги по един километър. Съзнавам, че сигурно е глупава причина, но не успях да се съсредоточа и се ядосах.Все пак ако някой я е чел наскоро да даде отзиви. Може да и дам шанс.
Сега чета "Джейк" от поредицата за каубои(Бяга ми името на автора в момента). Засега не съм кой знае колко впечатлена, но ще я довърша, че е от малкото книги, които съм качила на таблета, а нямам достъп до свестен интернет да търся нещо друго.

# 564
Аз приключих ' Студени играчки са звездите' - 3/5. До средата беше интересна, после много тегава ми стана.
Нели Марч следя с интерес какво ще препоръчаш. Благодаря!
Започвам 'Сянката на вятъра'.

# 565
  • София
В момента чета Джеймс Клавел - Цар Плъх. Simple Smile Наваксвам пропуснатото.  Blush

# 566
  • София
Май и аз тази година открих Крис Картър. Харлан Коубън също има готини трилъри, но сякаш  книгите на Картър са ми пО на сърце.
Снощи подхванах "Кървави белези" на Саймън Бекет, но съм съвсем в началото на книгата. Това е другият автор, към който имам големи очаквания в жанра трилър. Не мога да се отуча да ги чета тия книги и туй той  Mr. Green.

# 567
  • София
Не мога да се отуча да ги чета тия книги и туй той  Mr. Green.
Не се отучвай, моля ти се  Praynig

Снощи без да се усетя 100 страници от "Един по един" ги минах. А бях много уморена, очите ми се затваряха, едва пуснах книгата  Crazy Майстор е Картър, признала съм го!

# 568
  • София
Няма, споко  hahaha Hug!
Виждаш ли, че трябваше да ми повярваш, като ти разправях, че се чете за два-три часа  Laughing.

# 569
  • София
Стига да ги имах на куп, сигурно щеше да ми се получи. Щях да изненадам себе си  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт