В момента чета... 34

• 54 025
  • 748
  •   3
Отговори
# 435
Нищо не е издала Кости от книгата ...  Rolling Eyes
Освен, че в Норвегия има сняг през зимата  Mr. Green

# 436
  • UK
Аз започнах първата от "Прокълнати крале":

Имам голям пропуск в кралските драми и несгоди, не съм чела ни Дрюон, ни Цвайг, ни Филипа Грегъри, само Дюма в ученическите години и тази веднага ме грабна. А всичко по-старо и златно го имаме в семейната библиотека, помолих баща ми да ми ги изпрати, много се радвам на старата хартия, бях я позабравила.    

# 437
Kosty, сега видях, че си редактирала и заменила името с многоточие.. не че го запомних, а вероятно ще я чета след Нова година. mijjjka Kosty, дано, извинявам се, така ми прозвуча първоначално прочетеното! Hug

Хубав уикенд на всички с повече минутки за четене!

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 09:49 от Сиси ♥♥

# 438
Еее, ако Кости е написала директно името на убиеца, е кофти...
Аз видях само многоточие.

Не чети!!! Спойлер!!!

Скрит текст:
Аз бях заподозряла Гъбаря. Нещо много не на място ми беше този образ. Даже с други съфорумки го бяхме коментирали....

# 439
  • Belgium
Аз съм на мрачна вълна - "Щиглецът" определено си е дикенсов роман, не случайно всички начело с добрия стар Стивън Кинг го определят като такъв.

"Мрак" даже е още по-зловеща - тежка извратения, главната героиня ме убива с абсолютната си мизантропия и дълбока омраза към самата себе си.  newsm43

Добре че след тези двете съм си приготвила невинен, лепкав чик лит за шоколад  Mr. Green

# 440
Сиси извинявай, може да ти се сторя малко рязка, но много мразя да ме правят на маймуна Naughty
Явно не си се разсънила още, защото не знам какво си гледала по-рано.
Името изобщо не съм го изписвала, още в началото използвах многоточието. Естествено! Глупачка ли съм да изтипосам името на убиеца, не от вчера пиша в темата Peace
Моите уважения!

И да, прочети книгата. Няма да сбъркаш. И ще видиш, че ще има хиляди заподозрени, за които ще си мислиш "Кости този ли имаше пред вид? Или може би тази?

Без лоши чувства Peace

Към Миж. Спойлер, не четете, ако искате да четете книгата.
Скрит текст:
Аз всъщност във всеки се съмнявах Mr. Green Гъбаря така и не разбрах каква точно му беше ролята, освен, че накара Хари ад се замисли за обърнатите дъски. Очаквах по-заплетена история около него.

# 441
"Мрак" даже е още по-зловеща - тежка извратения, главната героиня ме убива с абсолютната си мизантропия и дълбока омраза към самата себе си.  newsm43

Доста преекспонирана беше, права си.
Но краят е уау. Съвсем неочакван.
Ще очаквам с интерес и следващите романи на Дж.Флин  Peace

Кости,

Скрит текст:
да, имаше потенциал образът на Гъбаря и, честно казано, очаквах развитието му, ако не в Снежкото, то в следващите книги, но не...

# 442
  • Belgium
Миж, преекспонирана имаш предвид, че се е шумяло около книгата или, че главната героиня е натоварена с прекалено много отрицателни черти и психопатия?

Краят ми казаха, че е wow, чакам с нетърпение  Laughing
Всъщност аз харесвам стила на авторката, книгата се чете бързо и е увлекателна.

# 443
Лу,

Скрит текст:
В смисъл, че чак толкова психическа обремененост на Либи ми изглеждаше прекалено...
Плюс това, как става така, че чак на еди-колко-си-години се сеща за брат си в затвора и се заема да разнищи цялата история?  newsm78 Трябваше да й свършат парите ли?  Laughing
Интересна е книгата, но имам разни забележки от подобно естество  Joy

# 444
  • Belgium
Скрит текст:
Съгласна, но най-вероятно е търсен похват.

То знае ли човек какво се случва с оцелелите от подобни убийства. По-добре да не знае.

А за брат и - да, трябваше да и свършат парите определено  Mr. Green

Ми хубаво, слагам го, но вътре няма нищо, което да не е включено в анотацията на гърба на книгата.
Няма как да издам убиеца, защото не знам кой е  Mr. Green

От много време пиша във филмовата тема и там със спойлерите е много строго, така че не бери грижа  Wink

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 10:46 от Лу

# 445
Лу, сложи горното в спойлер, моля те.
Да няма пак драми  Hug

# 446
Kosty, съжалявам, може и аз да греша и да ми се е сторило, че има име, както писах и по-горе не го и запомних, но наистина точки не видях първоначално! Разбира се, че знаеш правилата, не съм искала да те обидя или "правя на маймуна", случва се да се изпусне човек, а за какво пък ми е и на мен да твърдя, че пишеш спойлери!? Пак, казвам, така ми прозвуча, съжалявам, ако не съм догледала, точка. Hug

# 447
  • София
Чета "Пеперудата" - Анри Шариер, но не ми допада особено. Първи, втори, n-ти опит за бягство... вече им изпуснах края и започна да ми става скучно.

# 448
Започвам "Зимата на нашето недоволство" от Стайнбек. Имам големи очаквания и скоро ще споделя впечатления. Simple Smile

# 449
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Приключих с
Много ми допадна- добре написан, увлекателен и пълен с романтика исторически роман. Корсари, арабски принцове, красиви мъже с огнени коси и жени с огнени сърца- какво повече му трябва на човек Laughing.

Започвам

Общи условия

Активация на акаунт