ЛОНДОН - 7

• 85 768
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте мами,
Моля за съвет, запазих си хотел: London kings hotel, ето адреса:246 & 254 Edgware Road
Westminster Borough London, W2 1DS, моля Ви кажете от летище Хийтроу как да се придвижа?
И как да разбера коя е най-близката гара, от която да си купя карти за метрото?

Благодаря! Laughing

Според Гугъл, най-близката ти метро станция е  Edgware Road (Circle, District, Hammersmith & City  линии спират там). От Хитроу с Хитроу Експрес до Paddington и малко ходене пеша, или за по-евтино с Пикадили Лайн и на Hammersmith се прехвърляш на Hammersmith & City линия. Ако пропуснеш тази след това може от Gloucester Road да смениш за Circle или District линиите.

Ето карта на метрото, където може да се видят всички спирки и връзките между линиите:
http://diagrams.org/images/png/large/f00022.html

# 436
  • Русе
Само да кажа, ако някой се интересува, че вече има оферта 2 в 1 за Окото до 30.06.2015г.
Може ли линк към офертата или разяснение как да я намеря?

http://www.daysoutguide.co.uk/london-eye

# 437
Благодаря много! Може ли да ми помогнете Какво трябва да напиша на въпроса в кой ден желаете да пътувате? Ние ще сме 5 дни в Лондон, първият ден ли или когато искаме да посетим Окото? И също какво да напиша за спирката, аз още не съм наясно с града?

# 438
  • Луната
Благодаря много! Може ли да ми помогнете Какво трябва да напиша на въпроса в кой ден желаете да пътувате? Ние ще сме 5 дни в Лондон, първият ден ли или когато искаме да посетим Окото? И също какво да напиша за спирката, аз още не съм наясно с града?

За гара напишете Victoria Station, а за дата нека е близка до датата в която ще сте в Лондон.
Аз писах като дата първия ни ден в Лондон и Victoria Station. Peace

# 439
Ето ви основните туристически атракции на Лондон в картинки.Да добиете визуална представа-като си изберете обект може да отворите снимките в пълен размер.
http://whattoseein.net/london-england-2/

# 440
Полетът ни на връщане е от Гетуик, като част от компанията лети от северния, а другата част - южния терминал, по едно и също време. Имаме около 3 часа да прекараме на летището заедно, а после ще се разделим и който не си е на терминала ще се предвижва. Полетите са много рано сутринта и ще сме на там горе-долу от 00-1 до 4 часа.  Търся място да пием кафе и хапнем по нещо преди да си хващаме пътя за в къщи. Явно е, че все някой няма да си е на своя терминал, но поне да сме там, където има повече удобства ... На кой терминал е по-удобно да прекараме тези няколко часа?

# 441
Queen L, изборът на заведения преди секюрити проверката не е особено голям.
Според сайта на летището, единствено Неро Кафе на южния терминал работи денонощно. Всички други отварят в 4:00 сутринта.

# 442
Aia, благодаря   bouquet  А имаш ли представа M&S Simplly Food какво представлява? Заведение ли е или хранителен магазин? На мен това ми излиза като денонощно на северния терминал.

# 443
Мисля, че това е "Маркс и Спенсър" - като супермаркет департамент /поне в градовете е така/. За летището не знам как е организирано - пазаруване, консумация на място newsm78

# 444
Queen L, магазин е. Малък по площ Маркс и Спенсър. От него може да си купите готова пакетирана храна и напитки и да седнете някъде да хапнете.

# 445
Не мога да открия в темата/те къде бяха публикувани цените на дневните, седмични и т.н. такси за метрото в Лондон, нещо се обърках. Ако пътуваме 5 дни от зона 1 до 5, каква карта/билет е най удачния вариант?

# 446
# 447
Здравейте,

Ще пътувам със семейството си до Лондон.Там ще отседнем в Кройдън/квартал на Лондон или малко градче до Лондон при приятел/.Бихме искаи да отидем до Уиндзор.
Моля, да ме посъветвате с какъв обществен транспорт да отидем до Уиндзор.

Благодаря Ви предварително.

# 448
  • UK
  От гара East croydon хващате посока Виктория,  слизате на Clapham Junction  от там влак за Windsor & Eton Riverside

# 449
Благодаря за отговорите   bouquet
Ние пътуваме средата на юни и програмата ни включва Бат, Брайтън, Лондон и Оксфорд с равно разпределение на дните по градове, като единия ден в Оксфорд ще го отделим за Бленъм /точно по това време ще има цветарско изложение там/  Laughing Много съм щастлива и в същото време леко напрегната дали всичко ще протече по план предвид многото пътуване насам-натам. Иначе в градовете ще го караме лежерно с мисълта, че ще се върнем отново Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт