Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 850
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Да ти е  честит рожденика ,Лейди!

Страхотни снимки,а тортата ,ах тортатааааа .Браво на теб ,страхотно си се подготвила   bouquet  bouquet
Синът Ви е голям симпатяга ,да бъде здрав и все така умен да е  Hug

Да почерпя и аз днес. Моето малко братче става на 32 години:

ж            

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 14:24 от Анонимен

# 136
Добро утро и от мен!!!
Калинка-Честито на твоето прекрасно момче!!!  bouquet
На патерица. Embarassed
Тортата и цялата маса са страхотно приготвени!
Контеска-здраве и късмет на братчето ти!  bouquet
Тук вчера беше страшно студено,цял ден по вътре се мотах.Не излизах ,но местих от едната стая в другата цветята си.Готвих,прах и накрая седнах с плетка в ръка и се радвам на едно цвете,което си купих преди седмици от Лидл и се га цъфна с огромни цветове. Heart Eyes
Скрит текст:
Джейми-понякога се получава така и е по-добре да не разчиташ на друг. Confused
Мушкатова-браво на малката балерина!!!Ще я водиш и мръзнеш,но радоста в очите и са достатъчни ,за да се жертваш. Wink
Креми-много работа и натоварен график имаш.Да оздравява бързо малкия.
Ма ко-послушай момичетата и пусни тото.Ще ни събереш тогава акто спечелиш 6 от тотото и милионите. hahaha  Дано си намерила драйвера и да тръгне принтера.
Смърфиетка хайде чакам да видя пак красотите ти.
Тити-дано не се разболяваш,а ваксините така ги рекламират-за бременни и деца. newsm78
За всички -приятен ден и почивни дни!!!  bouquet Hug

# 137
Добро утро.
Контес, да е жив и здрав брат ти  Hug
Аз заведох Ванко на градина, след малко ще приспивам Дея. После мисля да отида да резервирам заведение за рождения И ден че той наближи - след две седмици ставаме на годинка  ooooh! Знам, че няма много смисъл от голям рожден ден - рожденичката няма да разбере нищо със сигурност, ама ей така за здраве. Че още за р.д. на Ванко не сме черпили (тогава беше го пипнал летния вирус), и тъкмо нещо като 2 в 1 ще стане.

# 138
  • при късмета
Добро утро!
Контеса, да е жив и здрав брат ти, много здраве и късмет
Вио, рождениците на годинка може нищо да не разберат, но за родителите е голям празник. И както сте го замислили 2 в 1, поне да стане парти
Писе, ако спечеля 6ца от тотото, ще разберете и още как
Калинка, за да излезеш от скрития текст трябва да цъкнеш с мишката след [/spoiler].След затварящата скоба. Ако си натиснала "ентър" след снимките и преди текста, тага отива надолу и може да се скрие и да не го видиш.Затова пишеш вътре.

Добре, че днес е по-топличко, че трябва да ходя да си взема едно яке със сменен цип о ще дребни задачки.

Цунки и гушки на всички  Hug

# 139
Привет!
Креми,благодаря за картичката!  Hug (аз моите още се офлянквам да ги пусна  Embarassed )
Калинче,честит рожденник на патерици!Контеска,честито и на твоето братче!
Ма ко,къде го видя това по-топло време???Тук на моменти прехвърча сняг.
Вио,какво стана на консултацията?

На мен пък много ми се спи.Напоследък хич не ми стига съня,защото вечер ставам до тоалетна много на често.Има-няма  2 часа и все ходя.Хич не се наспивам така.Още по-гадното е,че ми се пишка,но трудно започвам. Embarassed Иначе няма болка или парене,така че изключвам да е цистит.Просто е много на често.А денем всичко е нормално.Ако бях мъж щях да си помисля,че простатата ми алармира  Laughing Ако съседите се наканят по обяд да спрат да къртят ще се опна.

Хайде цялуфки за всички

# 140
Привет! Къде сте всички, да не прегръщате печките?  Mr. Green
Бонболинче, добре мина - расте девойката нормално - 600 грама и 1 сантиметър е наддала за последния месец. Ванко на нейната възраст беше доста по - едър, та в сравнение с него тя ми се струва една такава мъничка...Ама не е никак малка де - почти 10 килца е!
Оф кажете какво да купя на свеки  Crazy Мм пак мен ме натовари с тази отговорна задача, и аз пак съм в ступор. Всяка година едно и също. А рожденият и ден е утре, така че спешно се нуждая от вашата драгоценна помощ. Плиййййззззззззззз  Praynig

# 141
Добър ден момичета   bouquet
Благодаря за страхотните пожелания!!!
Контеса да ти е здраво и щастливо братчето и скоро да празнувате на живо!!!
Хортензия и на мен ми дотежава понякога придружаването, но като се сетя, че ми остава още 1г да ходя с него навсякъде и ми става тегаво...Когато беше бебе все го носех на ръце и хората ми казваха, че така ще го науча и аз ще страдам, но съм го носила 1г. - после проходи и не искаше...след това почна да ми дотяга това постоянно държане за ръка, но и това мина - сега искам да го хвана, но вече той не иска..., за това с удоволствие сега ходя по стадионите, че скоро ще тръгне сам и аз от вкъщи само ще го мисля. Растат децата и постепенно се отдалечават от нас и поемат своя път...
Тити  не се притеснявай, а ръката вече трябва да е спряла да боли.
Ма ко уж правя всичко както трябва, но не ми се получава. Компа ми е омотан нещо - модзилата тотално изперка и съм я деактивирала, та съм на експлорер - малкия игра на някакви игри и стана мазало, а не ми е останало време да се занимавам, а само този комп се ползва за свободно сърфиране из нета - стационарния се използва само за документи и е без нет, а другия е само за банкиране и служебна кореспонденция.
Вио аз до ден днешен празнувам рд на детето, не за него, а за себе си  Joy За мен неговия рд е по ценен от моя - така че смело организирай рд, нищо, че детето не разбира - това е твой празник!!! За подарък за свеки аз нямам много идеи - моята майка е на 69г., с ограничен бюджет, но все още е кокона  hahaha та много се радва като й подаря добра бяла козметика, лак за нокти и червило  Joy тъкмо й стигат до следващия празник  hahaha
Писе страхотно цвете си имаш   bouquet При мен в къщи е тъмно и не виреят, но на двора имам още цъфнали мушката и шибой.
Бонболина дори да нямаш всички симптоми, пак може да е цистит - по-добре отиди на лекар.
Успях да изчистя къщата след снощи, няма да готвя, че остана доста храна, направих тортата "футболна топка", остана довечера да я декорирам/само дето това не ми е силната страна  Joy/, че утре в 9,30 ще я поднесем. Малкия получи и две книги подарък, та сега ще се опна да почета с лека дрямка  hahaha Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 142
  • София
Добър ден, девойки!
Калинче, направо ни тури У земята с тези твои сладкарски умения. Ако успееш да направиш и футболната топка, дай по една снимка да се наслаждаваме.  Simple Smile
Контеска, благодаря, че ни почерпи.  Само хубави неща пожелавам !!  Hug
Хортензия, не се оплаквай, ще имаш балерина, какво по хубаво от това. Харесвам този вид изкуство, па да вземеш и да ни поканиш на представление.
Бонболинка, трябва да направиш консултация за всеки случай. Не ми харесват тези оплаквания.
Писе, прекрасно цвете си имаш. Това цвете Крем ли е?  Simple Smile
Тите, мина ли ти ръката вече?
Славунка, обеща да дойде и я няма, хм.
Вио, колко сте пораснали вече, 10 кг... Simple Smile РД да си направите, то е и за теб радост.
На свеки какво да купиш.. тя какво обича, какъв вид човек е, маже ли се с крем, слага ли помади разни, вземи и една жилетка и толкова.
Ма-ко, това дето си го обяснила за текста и при мен се получава почти винаги, не зная защо. Чукам след скобата ама не става винаги.  newsm78
Прибрах се по-рано, защото си бях приготвила нещата за направата на Щолен. Вече втасва, ама нищо не е втасало за сега.  Mr. Green Може и нищо да не направя.  Предните дни си направих и марципан ама в такова количество, / 1/2 кг излезе/,  че попитах кулинарките в онази тема дали може да го съхранявам  във фризер, щото има и един жълтък вътре, та и вас ви питам, може ли или да го хвърлям в кофата?? Вале, работила ли си с марципан??
Продължавам да го чакам та белким стане нещо.  Mr. Green Ще споделя при всички случай, честно.  Simple Smile
На всички ви, цунки!
Пак ще мина.
PS да се допълня, че за сега нищо не се вдига. Щолена, бре.  Mr. Green  Добре че ММ заминава другата седмица до Виена и ще му поръчам 1 кг. Ясно , че ще ядем купешки... Joy

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 17:36 от marchеva14

# 143
Да днес не ме боли ръката добре съм.Благодаря ви!
Ходихме до тук макс.Пак мм си намери неща за него .А аз не успях за мен й детето.
Тея дни трябва да му потърся палто искам са му купя.

# 144
Прибрах се. Пощенската кутия ме зарадва с картичката на Креми bouquet. Окончателно ми се срина гласът - само шепна за радост на ММ. Могат да ме вземат на работа в секс телефон с този тембър Mr. Green Марче, на тебе всичко ти се получава, сигурна съм, че и щолена ще е вкусен, дори и да не втаса. ЧРД на братлето на Контеса newsm38 също. Калинче, страхотна маса си спретнала и моля те не оставай изгубена в скрития текст, искаме да те четем. Бонбонче, при вас много студ дават, иначе днес наистина се позатопли и на доктор за всеки случай. Тити, дано си добре, не натоварвай ръката. Вио, твоята свеки ли беше забравила да нахрани детето? Ако е така - гинко билобата е добър подарък Grinning Цветето на Писето е страхотно и носи пролет в стаята. На всички -  Heart Eyes

# 145
  • София
..................... Вио, твоята свеки ли беше забравила да нахрани детето? Ако е така - гинко билобата е добър подарък
Joy Joy hahaha Да, да, да, как не се сетих.... Simple Smile
Ще направя снимка на сладкишчето и ще го покажа независимо какво е станало.  Wink

# 146
Марче щолена не втасва като питките и козунаците, а по-скоро като тежките маслени теста. Със сигърност ще се получи!!! За марципана - виж това http://www.kulinarno-joana.com/2013/07/muhljasaliat-sladkish-na-baba-rut/ Според мен го оползотвори в някакви сладки, а не го замръзявай. Футболната топка като торта ще стане, ама да видим как ще я декорирам  hahaha темперирах шоколадите бял и черен/че не обичам бои/ и сега ги чакам да постегнат и я почвам - направила съм си шаблоните - голямо смятане му дръпнах на тези петоъгълници и шестоъгълници  Joy
Тити защо палто в този постоянен дъжд??? Аз купувам якета 3в1 непромокаеми и сме си много доволни - ни вятър пропускат, ни дъжд!
Дами  rotfImbo rotfImao такъв подарък и за мен ще трябва  hahaha

# 147
  • София
Марче щолена не втасва като питките и козунаците, а по-скоро като тежките маслени теста.
....................
Трябваше да ме предупредиш, че бях като една блондинка, надничах през 15 мин, пък накрая ми писна и го започнах.  Simple Smile
Ето го и не ми търсете кусури, `щото толкова си мога. Може да се види, че малко се спука по средата, ама това е при изваждането от формата, `щото е много тежък и нещо си усуках ръчичките и за една бройка да го тупна на земята, ама не успях.. Simple Smile Напудрих го и сега го чакам да изстине , увивам и прибирам. Ухае прекрасно! Не е сложен десерт, напротив. Всичко си се бърка общо и готово. Повече време ми отне подготовката т.е. пълни купички до купички си беше с разните му нещица.  Simple Smile
Ето го суров вариант..
Скрит текст:
[/spoiler]
и готов
Скрит текст:
[/spoiler]
И пак не успях да излиза от карето...

# 148
Дамчоооооо, що не се обади по- рано? Късно е вече, либе - подаръкът е купен. Доста тривиален - парфюм и още нещо там да се допълни, и туй то. Нито имам желание, нито възможност за повече. Но за следващия празник може да помисля по - сериозно за гинкото  Wink
А за рождения ден на Дея нищо не стана  ooooh! И двете завдения, които си бях набелязала, са заети на 14 декември. Сега остава вариантът вкъщи да се съберем на самия ден, или пак в сладкарница, но на следващия или по - следващия ден. Мисля и премислям още, и нищо не съм измислила. Хубавото е, че самият рожден ден се пада в неделя, и всички ще могат да дойдат...Но пък от друга страна вкъщи е доста тясно и само като си представя 10 дребосъка да щъкат насам - натам и косата ми се изправя  Crazy Та затова май ще си го направим в заведение в понеделник, на 15 декември... Ще видя, имам още ден - два да помисля.
Марче, бравУс! Страхотно изглежда, предполагам и вкусът му е убийствен   chef

# 149
Марче на вид си го докарала точно както трябва да е!!! Вкуса предполагам ще е страхотен - при тези продукти и домашно правен марципан ммммммммммм Ще ти остане само притеснението покрай първото правене!!!   chef bowuu
Вио нямате ли някое малко частно заведение, може и кафене да е, да го вземеш под наем само за залата за да не сте у дома?
На мен белия шоколад ми скрои номер - за първи път разтопявам бял и сложих сметана колкото на тъмния, но той остана по рядък - добре, че имам още бял шоколад, та добавих и сега май сутринта ще я шприцовам...

Общи условия

Активация на акаунт