Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 851
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро.
Лейдибърд, има и такъв вариант, но аз предпочитам да го направим в детска сладкарница  Peace Ще видим, днес пак ще ходя да проверявам за свободни дати около 14 декември, дано се намери нещо  ooooh!

# 151
  • при късмета
Добро утро!
Хич не мога да се събудя събота и неделя.
Вио, ще го измислите. Както и да го направите все ще е празник
Вчера не съм се свъртяла вкъщи, мотахме се по магазини цял ден с приятелка.
Принтера окончателно почина, опях го, оплаках го,  bishop накрая му теглих една майна  Rage и излязох.
Поне повече няма да се разправям с него
Мисля какво да сготвя, че да има и за утре, че с шефа пак ще митарстваме, на спектакъла сме.
Шефа иска да правим само коледните бисквити, така че ще ми е лесно по празниците.
Занасям се към кухнята, че никаква няма да я свърша
Гушки  Hug

# 152
  • Fort Worth, TX
Добро утро или добър ден.Със Сашо спахме до 10.Мъжа ми ме събуди иначе можеше да откараме до 11.Големите още спят.Обаче как няма като са се прибрали в 4.Поне ходят двамата комплект навсякъде и ми е 1 идея по-спокойно.Няма как да ги спра или да им забраня да излизат все пак са без 3 месеца на 18. Mr. GreenВажното е, че компанията им е добра.Все читави деца са и не вършат простотии, което е най-важното за тях
Довечера ще излизаме да хапнем навън с приятели  , за да обсъдим нова година.Не знам дали ви казах, но тази година ще сме на ресторант.
Аз от утре яко се гмуркам в работата, така че ще ме хване липсата.Два дни съм целодневна, след което имам 2 нощни една след друга. Mr. Green Mr. Green
Радвам се, че ще започнали да получавате картичките. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Целувки за всички.
Калинче, да ти е жив и здрав.
Марче, браво на теб.Аз всяка година се каня на АКК.
Мако, съболезнования за принтера ти. Mr. Green
Вио, вие скоро голям празник ще имате.Кога се изтърколи 1 година.
Така ми се ходи до Джъмбо да купя някоя друга нова коледна играчка.При нас са го направили извън града.На 1 туба бензин  почти до Сф.Тъй като не карам- не защото нямам книжка- няма как да стигна .Няма и никакъв градски транспорт до там.Много ме е яд. Mr. Green

# 153
Добър ден и от мен. Продължавам да съм безгласна буква - буквално, дано се оправя до понеделник,че как ще работя? Марче, страхотен щолен наистина. Сега чакаме тортата на Калинка.
Вио, моят син е роден на 13 - един ден и 19 години разлика имат Grinning Той пък иска до Мелник да ходим за РД, ние и гаджето Grinning. Мако, да разкажеш за спектакъла. Вчера взе ли нещо от т.нар. черен петък? Англичанките, четох, че при вас е имало сериозни намаления, възползвахте ли се? Креми, къде ще празнувате, решихте ли за мястото? За големите деца - дано да са в добра среда, както казваш, иначе не можем да ги вържем, ефектът ще е обратен. Хайде оставям ви засега, поздрави на всички.

# 154
Добър ден момичета   bouquet
Вио  Peace ще откриеш!
Ма ко техниката бързо остарява - не се ядосвай - нашия го сменихме, защото за старите модели главите излизаха супер скъпи, хем беше 5г. #2gunfire Супер да си изкарате на представлението!!!
Креми  Hug възхищавам ти се! Много си упорита и оправна   bouquet
Дами бързо оздравяване! Тук "черен петък" не правят всички вериги - то това си е американска работа. Големи намаления правят на 26.12 и тогава става  #2gunfire Мразя да ходя в тълпа, а и доколкото имам информция, тогава изкарват само боклуци...Тук големите намаления са януари!!!
Ние се прибрахме от футбола и сега малкия е в банята с пред пране и накисване  hahaha Сутринта занесохме картичката и тортата на рожденника, че заедно ходим на футбол, а след като успея да го изкъпя, ще го водя с подаръка и цветята на рд с преспиване  Joy С мм ще сме младоженци тази вечер  Joy Външния вид на тортата естественно не успях да направя перфектен, но като не искам сметана и боя - троших си главата с белия шоколад...
Скрит текст:
[/spoiler]

# 155
  • София
.................... Външния вид на тортата естественно не успях да направя перфектен, но като не искам сметана и боя - троших си главата с белия шоколад...

Е, хубава работа, как да не си я оформила прекрасно, направо си е за изложба. Браво!    Simple Smile
Калинче, да ти кажа, че тук "Черен петък" е много интересно явление. Например един крем за лице по принцип е примерно 200 лв, те го пишат 220 лв , а по време на намалението е пак 200 лв. Ха сега ходи им обяснявай,  че така не се прави...по друг начин е и наистина да се усети от хората намалението и то точно по коледни празници, нали такава е идеята, да ама не, тук не.. Mr. Green Моловете ни са празни откъм хора, освен дечурлига които си правят срещи там и те създават шум и разходки напред назад. Не са добре нещата.
Кремено, и аз ти се възхищавам, продължавай напред.  Hug
Дами, направи малко инхалации със сода за гърлото. Помага определено.
Ма-ко, не се ядосвай за техниката и по-хубава ще купиш.
Приготвих обяд, тел . с ориз на фурна. От мен толкова и сега удрям едно кафе и си лягам на дивана.
До довечера.  Hug

# 156
  • Fort Worth, TX
Лейди, супер е тортата.
Дамчо, ще сме в ''Стария хан'-пловдивчани го знаят.Единия от приятелите работи там. LaughingГотино заведение е.Ще има музика, танци, смях. Laughing
Искам да съм на 18.Баси живота дето кипи.Спане, ядене , мадами и в обратния ред-ту Mr. Greenк-там по някое домашно задължение. Mr. Green Mr. Green

# 157
Ахой  Hug
Имаме резервация за 15 декември  newsm44
В неделя ще се съберем фамилията (то голямата фамилия де, сестра ми с децата и баща ми ако дойдат, това ще е), а в понеделник - с приятелите. Ми кво пък, няма лошо, важното е да има веселба  Party
Аз от черния петък в емаг нищо не си харесах. Едни памперси само, ама докато умувам и те се изчерпаха  ooooh!
Лейдибърд, тортата изглежда супер  Peace
Кремчо, на 18 викаш, а? И аз искам на толкова, ама няма. Кога станахме на два пъти по 18, ей това питам аз. И отговор не искам, както се казва  ooooh!

# 158
Имам си картичка и от Ма ко! Имам си вече две картички! Мнооогооо благодаря!

Днес сме на детски РД, на два по-точно, братче и сестриче. Затова правя два албума и имам още работа, а само 3 часа на разположение.

Чао от мен засега, утре сме на обяд с повечето българи тук и сутринта ще правя баница. То колко ще е българска, ама идеята е важна.

# 159
Добър вечер и от мен.
Днес в това хубаво време тръгнахме на разходка имаше и слънчице и уж само да разглеждаме и набелязваме модели за рокли за бала.От 11ч та чак в 16 ч се прибрахме.То магазини и чудо има при нас,избор голям,моята почна и да мери и накрая в предпоследния каза че вече я болят краката. Влезнахме в последния - мери две и тази която беше последна я хареса и стоеше прекрасно -я взехме. hahaha А до вчера говорих ,че е рано за рокля за бала.
Сега остава обувки да търсим.Наложи се и място да търся  за роклята. ooooh! Laughing
Купих и кайма за макарони на фурна утре да приготвя и уморени почиваме в къщи.
Утре ми предстои да сваря и царевицата и да я направя с орехи и канела.

# 160
  • при късмета
Кремчо, на 18 викаш, а? И аз искам на толкова, ама няма. Кога станахме на два пъти по 18, ей това питам аз. И отговор не искам, както се казва  ooooh!
И аз отговор не искам  Laughing
Смърфи, аз реших, че е пристигнала още онзи ден. Радвам се, че все пак е дошла. Приятно изкарване на сбирките
Писе, браво за роклята, поне сте го отметнали. Сега ще й се радва до бала
Калинка, вече не се ядосвам за принтера, по-скоро за това, че ми връзва малко ръцете. Трябва да тормозя съседка, която преди се занимаваше с това, което се печати и слага в таблото на входа и да си премятаме разни неща по мейлите. А за моите работи трябва да ходя до някой ксерокс.
Тортата си е супер
Марче, от сега си се разготвила, а какво ще правиш по празниците?
Аз нещо през просото го ударих с това готвене, още откак бях болна.
Днес на гюведжета бяхме.
Дами, вземи си Тантум верде и пръскай. Мен Писето, като ме подсети си взех и при мен има ефект. Преди това и Синекод пих на сироп
Къде изчезнахте, бре момичета? Днес е събота и работещите почиват, а никой не се вяска. Контеса и тя не е писала оправиха ли се с детето
Люска, знам, че не ти се пише, ама драсвай по някой ред
Джейми, Плами, Морена, Ели, Деси, Поли пописвайте повече. Сигурно изпускам някой, ама появете се

# 161
Здравейте и от мен!
Днес станах и увиках мм.Пускал пералня човека и оцветил бели дрехи.Като видях на детето униформата и ми призля.Виках ли виках и на края се разплаках от бяс.
Голяма работа било всичко се купувало.Обяснявам за 50 път ,че бяло и цветно се пуска отделно.
После ходихме на коледния пазар.Хапнахме разни нещица.Емо отказа да се качи на почти всичко.Разходихме се.Напоследък събота и неделя минава в лежане и мързел.
Черния петък не е кой знае какво.на 26 има хубави намаления.Главно на големи неща.Иначе на дрехи трябва да скачаш в 5 и да се блъскаш и нямам нерви.

# 162

Добро утро - ето ви зимно кафенце.
Продължавам да съм безгласна, а ММ от снощи е безкръстов (с дискова херния, та го сви) - на 3х18г. казвате, че и се оплаквате, е вижте ни нас дето наближаваме 4х18 Mr. Green
Отгоре на всичко готварската печка изгърмя - тя тук е от тези малките, но така или иначе ще се сменя, колкото и да не искам да затрупвам квартирата с покъщина (практически имам обзаведени две къщи). Та така...
Радвам се, че Вио уреди нещата, а и Писето - роклята е голям дерт, вече го нямате. Хубав ден на всички! (Сори, че ви се оплаках, ама нали затова сте дружки).

# 163
  • Germany
Добро утро и от мен! Simple Smile
Нашите тържества за рожденият ден на големият продължават  ooooh! Вчера водихме на боулинг деца от класа му, а днес ще се съберем с приятелчета българчета у нас. Казах му, че за последен път правим такива празнувания, че много нанагорно ни дойде, но пък детето е много щастливо и доволно, значи си заслужава Simple Smile
Утре отивам да пусна картичките и дано пристигнат всичките! Почвам и да си събирам багажа, че другата неделя летя за БГ. От сега ми се е свило сърцето, как ще се оправят без мен, но се надявам всичко да е наред! Дано само да са здрави  Praynig
Отивам да ги будя и да почваме да оправяме из вкъщи.
Усмихнат ден на всички! Simple Smile

# 164
Добро утро и от мен   bouquet
Дами грабвам кафенце веднага! С печката е неприятно, но с болежките....дано бързо се оправите  Praynig
Марче то с намаленията е ясно, че се правят на всякъде по света за да имат изгода търговците  Joy Аз определено не ги обичам, че като отида купувам буклуци, защото са евтини и накрая - да не ги хвърли магазина - ги хвърлям аз  Joy С годините свикнах - имам ли нужда - купувам, нямам ли нужда - и да ми го подаряват не вземам! Може би защото и много съм пътувала, та багажа ми е все една чанта  hahaha
Креми и аз се нареждам при желаещите да са на 18г.  Joy
Вио браво за организацията   bouquet
Писе рано са те обхванали абитуриентските страсти, но така е най-добре, че в последния момент е лудница!
Ма ко ще се наредят нещата!
Тити не се карай на тм - нека помага! Униформите не са толкова скъпи! Аз също не деля на бяло и цветно, а на градуси...
Мони натоварващи са детцките рд - на мен ми е по-лесно, че с приятелчето му са през два дни - и пак празнуваме няколко дена, но си го поделяме с другата майка  hahaha
Чакам малкия да дойде от рд, че беше с преспиване, да го преоблека и да хукваме към стадиона  Joy
Усмихнат ден ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт