Лейдибърд, има и такъв вариант, но аз предпочитам да го направим в детска сладкарница
Ще видим, днес пак ще ходя да проверявам за свободни дати около 14 декември, дано се намери нещо
накрая му теглих една майна
и излязох.

Той пък иска до Мелник да ходим за РД, ние и гаджето
. Мако, да разкажеш за спектакъла. Вчера взе ли нещо от т.нар. черен петък? Англичанките, четох, че при вас е имало сериозни намаления, възползвахте ли се? Креми, къде ще празнувате, решихте ли за мястото? За големите деца - дано да са в добра среда, както казваш, иначе не можем да ги вържем, ефектът ще е обратен. Хайде оставям ви засега, поздрави на всички. 
ще откриеш!
Супер да си изкарате на представлението!!!
възхищавам ти се! Много си упорита и оправна 
Мразя да ходя в тълпа, а и доколкото имам информция, тогава изкарват само боклуци...Тук големите намаления са януари!!!
Сутринта занесохме картичката и тортата на рожденника, че заедно ходим на футбол, а след като успея да го изкъпя, ще го водя с подаръка и цветята на рд с преспиване
С мм ще сме младоженци тази вечер
Външния вид на тортата естественно не успях да направя перфектен, но като не искам сметана и боя - троших си главата с белия шоколад...

А до вчера говорих ,че е рано за рокля за бала.

Вчера водихме на боулинг деца от класа му, а днес ще се съберем с приятелчета българчета у нас. Казах му, че за последен път правим такива празнувания, че много нанагорно ни дойде, но пък детето е много щастливо и доволно, значи си заслужава 

Аз определено не ги обичам, че като отида купувам буклуци, защото са евтини и накрая - да не ги хвърли магазина - ги хвърлям аз
С годините свикнах - имам ли нужда - купувам, нямам ли нужда - и да ми го подаряват не вземам! Може би защото и много съм пътувала, та багажа ми е все една чанта