Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 808
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Лятото си е сезон за купон! Че и рима докарах. Grinning

Интересна статия. Вярно има много затрити мъже...

# 661
Лейдибърд, как добре те разбирам...   Heart Eyes И ние сме на същата вълна - до преди малко съм обикаляла стаята в кръг, като на пода имаше една блуза на мм и аз се въртя около нея  Crazy Joy А Ванко пее коледни песни с цяло гърло  Joy
Цвети, пролетта даже имахме идея национална среща да си направим, ама нещо не се организирахме. Следващата пролет обаче се надявам да поправим тази грешка. Щото повече нИ могЪ без вас  Hug
Айде отивам да приспивам хлапетиите  Heart Eyes

# 662
Национална среща звучи много добре. Дано някога стане...живи и здрави! Simple Smile

# 663
Имам с картички и от Лус и Вио  Hug Hug Hug
Да, момичетата в София се събираха , а ние така и не направихме среща в Бургас , чакахме сеньора Смърфи , поне тя да ни събере обаче и тя не успя.Живот и здраве да се стопли навън и ще пробваме пак.Ели драсни два реда знам че след работа е трудно  Hug Hug Hug
Днес беше един изпълнен с емоции ден в началото бяха не толкова приятни но с времето приятните надделяха .След работа ходихме с мъжа да купим подаръците за децата ( до тук за 6 деца има подаръци) важните бяха тези за моя малкия за тържеството в градината , а покрай неговия и за батко му и за децата на кумците и племенника .Трябва да измисля и на още две деца на братовчедката обаче нещо реших да помисля и тогава за тях.Сега остана за бебето на едните кумци да купя още нещо.Ние с тези хора в един блок живеем, но от години не поддържаме връзка, разминаваме се пред входовете като непознати , беше ми криво , но с времето сее примирих че така ще я караме , но децата не са виновни, всяка година купувам подарък на дъщеричката им която е колкото моя малкия, сега имат бебе на няма и месец, не знам сигурно ще го видя като проходи но подарък ще му пратя по батковците.Иначе с другите се виждаме 2-3 пъти в годината .Като не живеем в един град така е .
Сега чета за тази инициатива https://chovekbg.wordpress.com/ обмислям да се включа.Ама трябва да открия подходящия човек.

# 664
  • София
Здравейте девойки прекрасни!

Марче, имаш благодарносати от ММ, че ме отвори на Сангрия... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Действа ми хубаво... Утре ще заредим много, че и на Миленка й хареса Flutter Моля те да ми пратиш на лични рецептата за сладки, че мисля да ги правим утре, а толкова бавно ми се отварят страничките за да се върна назад... Praynig

Днес вече и клипчета не ми показва..... Ако не могат да го управят, ще имам нов компютър другата седмица.

# 665
  • при късмета
Люска, при мен при последната преинсталация беше забравил да активира Flash plear или   Adobe read според зависи с какво си и аз не можех да гледам клипчета и изобщо каквото се движи. Беше си инсталирано но не беше активирано. Виж с каква програма чете документите и проблема може да е в самата програма, не инсталацията

Моите се къпят, после ще дойда

# 666

Лус кои сладки на Марче искаш - аз си ги записвам всички!!!

# 667
  • София
Дзак, тук съм Heart Eyes
Изядох един гоооолям марципан , не направо го изплюсках и да ви кажа съвсем тайно , че аз съм една голяма свиня. На други няма да разказвате, че е тайна.  Mr. Green Изяждам сладичко де що има, а и нали ММ ми донесе, направо вече ще се търкалям. Не искам да поглеждам към хладилника, щото там се мърдат още няколко.
Людачка, коя рецепта искаш, дай  ми жокер и подавам веднага. Само първото изречение ми кажи и ще стопля, ако не мога Калинка ще помага.
От къде купи готова бутилка Сангрия, защо не си ме просветлила. Веднага!!!!  Heart Eyes
Деси Тенева, защо не станаха линцерките, та те са толкова лесни и са като детска игра. Работя ги със студено масло на кубчета и го разтривам докато стане на трохи м/у дланите. Това отнема време и после прибавям 1 голямо яйце. Веднага става на топка, която хвърлям в хладилника за 1 час, а може и за цяла нощ. На другия ден го стоплям за малко време м/у дланите то се отпуска бързо и го захващам с точилката, но работя бързо защото се отпуска тестото. Преди да ги печа отново тавата я слагам на студено за около 10-15 чин. Това е.

Калинке, с тази бабичка какво искаш да кажеш, че пак сме на купон??   Joy

Джеми, аз тази инициатива я зная, четох за нея. Запозната съм.

........................
Цвети, пролетта даже имахме идея национална среща да си направим, ама нещо не се организирахме. Следващата пролет обаче се надявам да поправим тази грешка. Щото повече нИ могЪ без вас  Hug
Ти пък, глупости. Аз пък нИ щЪ да ви гледям, к`во да ви зяпам, а стига толкова. Ние пишем. Така си съставяме едно мнение, а после да вземем и да се разочароваме, не.  Simple Smile Ааааа, благодаря от тоз разкош... Joy Това ми стига. Цвети, спокойно, това няма как да се осъществи...мда.

Смърфи, единствен начин има да махнеш лекето. По принцип кафе не се чисти и винаги остава петно. Трябва да извикаш фирма с онези големите машини и със съответен препарат ще го махнат.  Преди време така си залях канапето , но аз имам Рейнбол и трябваше да го включа в действие и наистина излезе. Ама си е хамалогия и рядко това действие го осъществявам. Сега напролет ще пера мебелите и тази машина ще влезе в употреба, иначе ми прахолясва в един шкаф. Не я ползвам, голяма е и отвратително шумна, но пък чисти....перфектно.

Днес си направих труда и съм украсила половината къща, другата половина ще е тази дни. Много не си падам по украсата, щото ми събира прахоляк. Утре може да ходя да си търся елха, ама Калинке, не от онези скъпите, а ще си търся евтинджос от някой пазар.  Ам`чи така де... Joy
Къде сте, бре.. newsm78

# 668
  • при късмета
Тук съм, но се захванах пак с картонената торта. Изрязвам, лепя, не ме притеснявайте, че съм в час по труд и творчество и ако ме разсейвате ще ми пишат двойка  Mr. Green
Шефа е на градина само другата седмица, а и тя се очертава натоварена, после излиза ваканциа да предния ден преди РД. Няма да успея ако ми се мотае и трябва до края на другата седмица да съм готова.
Подкарах втория цвят да видим кога ще го свърша  hahaha
Калинке, картинката е в десятката, страшна баба

# 669
  • София
Марче, рецептата е за линцерките... Wink Сангрията я купих в МЕТРО... Струва около 9 лева, затова не знам дали е хубаво. Но като сложих много лед, лимон, портокал, канела... ммм много е вкусно.Възможно това, което съм пила в ресторант е още с газирана вода, а може би и не... не знам - вкусно е. Тези дни искам да опитам с каберне совиньон... не знам дали ще се получи. Но утре отивам да си взема кашонче готова Сангрия от МЕТРО

Ма ко, говориш на неразбираем за мен език. Туй чудо не е за мен. Аз включвам компютъра и почвам, ако нещо не излиза - не пипам... Embarassed

О, Калинка, започна купона... Стига с тази бира през студеното време... Дай нещо по-сериозно... Нали ви писах, че после след бирата...

# 670
Аз съм тук и си редя пасианс с питието, че малкия заспа и е тишина  hahaha
Марче тук сме на изкуствена елха по ред причини и наистина не намирам смисъл да се унищожи дърво, а и да се даде куп пари за него/аз по принцип не съм стисната - вие знаете  hahaha/ Преди също писах - харесвам живи клонки да си аранжирам в еда стъклена съдинка и свещи - пак мирише на бор, смола, Коледа... И да ти кажа днес си мих аквариума и открих идеалния домашен любимец за теб

много е красив, мълчалив, послушен, може да се гледа и в чаша и най-важното - винаги ще има желаещи да ти го гледат докато си на почивка, че и за повече от месец!!! Аз от доста време обмислям да се сдобия с такъв другар  Joy

# 671
  • София
Тук съм, но се захванах пак с картонената торта. Изрязвам, лепя, не ме притеснявайте, че съм в час по труд и творчество и ако ме разсейвате ще ми пишат двойка  Mr. Green
.....................
Ти направо ме уби, от к `ъв зор сега картонена торта, тя после яде ли се или прахолясва във времето-.. newsm78

Людачка, благодаря за информацията и утре се мятам до Метро. Задължително.
Ето ти рецепта за линцерките..
http://www.bonapeti.bg/recepti/Lintserovi-sladki-/
Елементарни са. Рецептата е с лешници, но аз я работих с бадеми.  Ако нямаш готово брашно от бадеми, ще трябва да ги попариш суровите , да ги обелиш, което много лесно става за секунди, да ги поизсушиш и после да ги смелиш на ситно. Минаваш ги с блендера. Смлени бадеми недей да ходиш да търсиш, няма ни-къ-де. Проверила съм . Изкупено е. Но аз ще ти кажа по -лесен начин. Купуваш си филиран бадем едно пликче и само го смилаш в блендер. Жестоко е и лесно.  Simple Smile Ако не намираш ми кажи и веднага ще ти пратя с Еконт, и не се шегувам, разбира се. Еконт са под мен и не ми представлява трудност.  Hug Hug Hug

# 672
Като не искате бира - наздраве с водка  Joy

Лус аз понякога пак съм така и без бира  hahaha Joy
Ма ко спорна да ти е работата - пък на нас пиенето   hahaha

# 673
Ама като я гледам тая - май нещо не й се е получила нейната картонена торта  ooooh!

# 674
  • София
Калинче, от теб се уча и продължавай да споделяш идеи!!!  Simple Smile Ако онзи ден не беше споделила, че толкова пари за една елха не бива да се дават и аз ако не бях го прочела, щях да дам, но!!!!!! ти си тук и ме вкарваш в правилните редиците.... Joy Ще си купя клони и пак ще си ги душкам.  Joy
Сега пък риба, не, благодаря. Ще си живея самотно, самотница и ще си говоря сама на себе си, ако преждевременно не ме вкарат в едно .....приятно учреждение, къде има много които си говорят сами.  Joy
Ма, Калино, таз другарка, що така я гълта бързо тази водка, а пък онази рИве.... hahaha hahaha За тортата ще трябва да е....да и помогнем, а.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт