Интересна статия. Вярно има много затрити мъже...
И ние сме на същата вълна - до преди малко съм обикаляла стаята в кръг, като на пода имаше една блуза на мм и аз се въртя около нея
А Ванко пее коледни песни с цяло гърло 

Моля те да ми пратиш на лични рецептата за сладки, че мисля да ги правим утре, а толкова бавно ми се отварят страничките за да се върна назад...

Ааааа, благодаря от тоз разкош...
Това ми стига. Цвети, спокойно, това няма как да се осъществи...мда.

Сангрията я купих в МЕТРО... Струва около 9 лева, затова не знам дали е хубаво. Но като сложих много лед, лимон, портокал, канела... ммм много е вкусно.Възможно това, което съм пила в ресторант е още с газирана вода, а може би и не... не знам - вкусно е. Тези дни искам да опитам с каберне совиньон... не знам дали ще се получи. Но утре отивам да си взема кашонче готова Сангрия от МЕТРО

/ Преди също писах - харесвам живи клонки да си аранжирам в еда стъклена съдинка и свещи - пак мирише на бор, смола, Коледа... И да ти кажа днес си мих аквариума и открих идеалния домашен любимец за теб

Ако не намираш ми кажи и веднага ще ти пратя с Еконт, и не се шегувам, разбира се. Еконт са под мен и не ми представлява трудност.
Ако онзи ден не беше споделила, че толкова пари за една елха не бива да се дават и аз ако не бях го прочела, щях да дам, но!!!!!! ти си тук и ме вкарваш в правилните редиците....
Ще си купя клони и пак ще си ги душкам. 

За тортата ще трябва да е....да и помогнем, а..
Препоръчани теми