Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 831
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Здравейте!
Честит празник на Калинкиното момче!Много да го слуша лудата му майка! Heart Eyes

Тити,ти предупреди ли,че си бременна за тази ваксина? newsm78

Аз влизам съвсем за малко,че моите динозарви пак изяли всичко.Писна ми с това готвене!!!Писна ми!Устите ще им зашия на тия фуражомелки! #Cussing out
Ще бягам да пазаря и пак на печката!

# 121
Ох, Славеееееееееее  Joy Хиля се аз, ама мен какво ли ме чака още малко като пораснат...Сигурно и аз ще искам да им зашия устата  Laughing
Лейдибърд, честит ти рожденик! Да е жив и здрав, винаги усмихнат и щастлив! А тортата изглежда мммммммм чудна, браво на теб   chef

# 122
  • Fort Worth, TX
ахахаха.Видяли сте вие фуражомелки.Славке, ще ти пратя моите само за 1 ден и после ще разбереш, че твоите не ядат нищо. Mr. Greenнаправо ще ти се стори , че са на диета пред апетита на моите. Mr. Green

# 123
Добро утро от мен! Аз продължавам с албумите, ама бавно. Не съм сигурна дали ще ми стигне времето. Добре, че мм не е капризен, че вечер все с едно "нищо" го гощавам. Laughing

Вио и Ма ко - благодаря ви от все сърце! Heart Eyes

Лейди - жив и здрав да е рожденникът! Шапки долу за тортата, с удовослтвие си взимам дори две парчета.  bouquet

Хорти - браво на Мишето, после да ни покажеш филмче от представлението.

Славче - и на мен ми писна да готвя, хем моят няма претенции. А, не. Всъщност си е доста капризен, това не яде, онова не яде, но аз си знам и не ги готвя. Но ако няма готвено, няма да мрънка, все нещо си намира за ядене.

Тити - разрешено ли е да се слагат ваксини на бременни? newsm78

Мони - моите картички ще ги пуснат от немско в събота, и на мен малко ми дойде нанагорно с надписването, че трябваше да го направя посред нощите за има, няма два часа.

Лус - мерси за закуската, гладна съм и аз като Кремито, ама аз ще си хапна папая. Била мнооого полезна, но хич не ми харесва на мен.

Креми -  hahaha, нека да си хапвам момчетата!  Heart Eyes

На всички останали  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 124
  • при късмета
Прибрахме се с шефа.
Креми, пристигна картичката ти. Много ти благодаря, първата е  Hug
Смърфи  Hug радвам се, че са пристигнали.
Славче, и у нас е така, но мъжа ми не е капризен изобщо. Виж шефа ме уволнява, ако не съм сготвила каквото е поръчал или ако поне веднъж седмично няма спагети.
За днес поръчката беше леща.
Калинка, страхотно си се справила, браво.
Мен картонена торта че чака за градината. Много е сръткава. С мъжо миналия път месец все едно бяхме в час по труд и творчество  ooooh! Сега поне от шефа няма да я крием и се надявам по-бързо да стане и сама да се справя.
Днес и помпата на аквариума майсторих. Беше се затворил един отвор и не искаше да пуска въздух.
Онзи ден и микровълновата бях помъкнала пак на ремонт, а се оказа, че проблема е в контакта  hahaha Представям си да им я бях трапосала в сервиза работеща   hahaha

# 125

Това е специално за рожденика - да му го покажеш с най-добри пожелания от една виртуална леличка. Честито и на теб,Калинче, и на таткото! Тортата е страхотна, че и много вкусно изглежда.
Честито на Мушкатова - това е най-коледният спектакъл, зареден с много настроение, браво на детето. Креми, и аз като теб се чувствам - като че ли все съм на работа, че и вкъщи пак се налага да доработвам. А утре ще замествам и съм цял ден. Проблемът не е в работата, а в болното ми гърло и синузитния нос. Днес сутринта ме питаха "Госпожо, защо плачете?" А то очите ми текат Simple Smile
Моите чужбински картички също трябва да стигнат при вас вече, дано Praynig.
Славче, аз от другата седмица ще започна с голямото готвене. Детенце вече си даде поръчките. Иначе като сме само двамата е лесно. Пък и нали ще си харижа мъжа на Марчето да му готви.
Марче, много си права за онзи пазар, разваля атмосферата на едно от любимите ми места.
Мако, ти си нашият майстор направо. Стана ли принтера с програмата на Вио?
Пак дълго стана - нали съм си литератор. На всички неспоменати Hug

# 126
  • София
Калинче, честит празник! С най-добри пожелания към детето ти.

Направо" изби рибата с тази торта, направо си скрита лимонка, не, направо скрита бомба.  Simple Smile
По-късно ще дойда.
 Hug

# 127
  • София
Калинка,  да ти е живо и здраво момчето!
Да расте умен, щастлив,  и с много късмет!

# 128
  • Germany

Моите чужбински картички също трябва да стигнат при вас вече, дано Praynig.

Дамчо, моята пристигна онзи ден и аз даже благодарих в темата на теб и Мако  Hug

# 129
И аз си имам картичка, първата за сезона  newsm44 Креми, много ти благодаря  Hug

# 130
Ladybird_ да ти е живо и здраво момчето  Hug
И аз имам картичка от Креми  Hug
При мен нищо интересно, освен че днес порядъчно помръзнах да се водя по акъла на колежка.Уж предложи да ни кара до работа че ни е по път, ама тази сутрин имала проблем с колата и след като 20 мин мръзнахме с другата колежка тръгнахме да гоним автобус/Но тя жената има проблеми с краката и доста бавно се движи и след още 20 мин стигнахме до работа , бях ледено блокче което час се размразява Sad Но върха беше че същата колежка беше взела другата семейна кола и беше навреме на работа , а ние закъсняхме.От утре ще си вървя пеш за 12-13 мин съм там.

# 131
Лейди, да ти е живо и здраво момчето! Желая му много усмивки, успехи и приятели!
Скапана съм, мисля да се опна с децата и да чета.

# 132
Да знаят точно защото съм бременна ,уж да ме предпази.Не съм си била никога до сега.Ръката ме боли малко.

# 133
Добър вечер момичета!!! Сърдечно благодаря за хубавите пожелания!!! Да ви се връщат стократно!!!
Да почерпя подобаващо
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Да дам отчет за тортата - много голяма, много вкусна, много сочна, но не могат да се режат малки парчета, а е и висока и на практика трябва да се сервира едно парче за двама  hahaha Определено непрактична торта и няма да повторя, но си начесах крастата  hahaha Със сигурност ще правя кремовете!!!
Изпратих гостите, до сега пих вино, но вече мога да си дигна краците и да си взема приспивателното  Joy

Спокойна нощ ви желая   bouquet

# 134
Не знам какво се случва, но за пореден път като ползвам скрит текст - не мога да изляза от него....

Общи условия

Активация на акаунт