Който и да решиш, важното е да стане добре и да се харесваш. 

Останаха ми очите и в твоя червен лак! Много ми харесва, но на друг човек – аз не нося червен лак, че целите ми ръце стават червени - явно съм от червената раса. Възрастта за съжаление най-си личи по ръцета – колкото и да се поддържат – издават. За моите ръце харесвам 
Спорни приготовления за гостенката! Хубави поводи имаш и ще преживееш умората
Никога не съм използвала гел 

В бг забелязвам, че хората си вземат куче за "престиж" или защото тази порода е модерна, без да се замислят аджеба това куче защо е селектирано и какви са особеностите му. Аз и преди го казах - неможе да очакваш ротвайлер да се държи като далматинец или обратното и като това не се случи да кажеш, че кучето е глупаво
"8 герои" си го гледаме редовно, както и "Бетовен", "Супер куче", "Кучето, което спаси хелуин" - доста кучешки филми имаме 
Невероятно куче - огромно, атлетично, бързо, красиво и свиреп пазач
Нали знаете, че кучетата приличали на стопаните си - те по моите кучета може да си правите мнение за мен - все са свирепи
Големите ми кучета не са хапали човек, но имаме една красавица, която сега мама гледа в бг - от известната порода варненска кучуела - специална селекция между пекинез и тайни съставки - е такъв звяр не бяхме отглеждали
има си някаква нейна класация по която хапе хората влезли в двора - хапе едни и същи, без до сега да сме разбрали защо точно тях
Наречена е от всичките ни познати "хапещ пантоф" защото е с такива размери
Та извода е - кучето носи характера на стопанина си без значение размера и ако някое куче ви се стори глупаво да знаете, че го е прихванало от собственика си

блаженство!!! След 2ч. ще ти правя с удоволствие компания - само да сложа малкия да спи.
Мако, не се бъзикай за снахата, ей и на вас ще ви дойде до главите, младоци такива
. Луси спомена греяно вино - имам една бутилка такова от Лидъл - някой да го е пробвал? То явно е готово, овкусено, само се подгрява ли? Препоръчани теми