Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 828
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Креми, аз съм за номер 2. Peace Който и да решиш, важното е да стане добре и да се харесваш.

# 601
Привет и от мен! Мен ме зачакта лявото ухо, ама не е самото ухо, мисля, че е някой нерв... Да видим.

Креми - категорично за първия. Такъв цвят си слагам вече не знам колко години на ръцете. Универсален, който си отива на всичко. И да порастнат ноктите, не си личи. Нещо да се обели, пак не си личи. За по-къси нокти или не голяма нокътна плочка е най-добре. Сега, ако търсиш някакъв празничен ефект - третият!

Отивам да си правя кафе, после пак ще дойда. Снощи готвих ризото, по оригинална рецепта за втори път през последните 5 дни. Ама е за едно ядене. Днес пак ще мисля какво да вечеряме.

# 602
  • Fort Worth, TX
Смърфче, и аз клоня към тези двата и повече към 1-я, но обожавам червено.В КРАЙНА СМЕТКА вероятно ще се спра на последния , а другия ще е другия месец. Laughing

# 603
Лейди и нашите ще са с костьоми.Аз му купих дядо коледовски.Мисля отдолу да му сложа клин и една блуза,че каза излизали с тях и якетата на двора.Да ми беше минало през акъла да му взема един пуловер на детето и до там.Ама вече си сложих главата в торбата и ще мърмори. Joy
Креми наздраве!4 от маникьора ми хареса.
За куче и ние с Емо искаме.Ама мм е против.За сега ще имаме бебе вместо куче.На по-късен етап искам.
Мм мърмори точно защото трябва да се гледа вкъщи.

# 604
Креми, и аз си харесвам червеното, ама си го слагам на краката. Wink

Докато бях в БГ, с наличието на съдомиялна машина, много рядко миех чинии, също и не готвих всеки ден. Та тогава си слагах и на ръцете червено, но не обичам дълги нотки, държа ги с 1-2 мм по-дълги от нокътната плочка. И много си отиваше. Ама тук навряна в мивката и котлоните, допълнително разни мастила за картичките и не става с червено. Капризен цвят е.
На ОПИ в БГ има един червен цвят, бижу е, казва се Афера на червения площад. Все с него ме клепаха.  Peace

Скрит текст:

Тук работят с друга марка, много трайна.

# 605
Здрасти от един уморен труженик. Трудно минават часовете, децата направо са пощръклели предваканционно. Днес се прибрах в 4 и овършах къщата, сега почивам при вас и после ще готвя. Утре пристига гаджето на детето (боже как звучи). Тя ще остане седмица. Идва, за да се видят малко, че няма да са заедно по празниците, а и заради РД на нашия. Изобщо тази събота откриваме празничния сезон с РД.
За маникюра - първите два са по-универсални, но пък другите са по-празнични. Я кажете, гела не уврежда ли ноктите? Моите много се чупят, не знам дали с него няма да е по-добре или ще стане по-зле newsm78

# 606
Деборана ехооооооооо!!! Няма ли отпуск за теб?
Контеса лично аз, ако съм при вашите климатични условия и с ограничено време ще заложа на хъски! Самоеда изисква повече време и грижа за козината. Хъски се обучава по-лесно и за по-кратко време от самоед, който е по-своенравен. Голямата особенност при хъски е, че те трябва да имат 1господар – другите са от глутницата. Ако ясно не се отграничи господаря – тези кучета не се подчиняват. Прекрасен семеен любимец и ако тм се заеме да го обучи и да му стане господар ще имате разкошно куче!
Ма ко за първи път чувам, че хъски е неумно куче...... Предполагам много от вас са гледали прекрасната анимация „Балто”, която е в 3 епизода!!! Тя не е създадена случайно!!! През 1925 г епидемия от смъртоносна дифтерия е парализирала град Ноум, Аляска. Впрягово, Хъскитата са  пренасяли лекарство - антидифтериен серум - през голямата виелица. Водачът "Балто" е увековечен с паметник в Сентрал парк, Ню Йорк. За такива кучета не мога да кажа, че са глупави...  Утре не мога да направя снимки, защото е без родители, но ще видя дали ще публикуват в туитър и ще кача.
Смърфи дано вече ти е минало ухото  Praynig Останаха ми очите и в твоя червен лак! Много ми харесва, но на друг човек – аз не нося червен лак, че целите ми ръце стават червени - явно съм от червената раса. Възрастта за съжаление най-си личи по ръцета – колкото и да се поддържат – издават. За моите ръце харесвам
Скрит текст:
Тити за догодина ще знаеш – вземаш коледен пуловер и ти е решен проблема! В двора излизат постоянно по ризи без якета – ще се климатизира!
Дами прави са децата да щръклеят  Joy Спорни приготовления за гостенката! Хубави поводи имаш и ще преживееш умората  Hug Никога не съм използвала гел  newsm78
Моя кратун вече слуша - накиснат е в банята, сега юнашки ще бъде разтрит, че да е като нов за утре  hahaha

# 607
Самоедите действително са много красиви, но само си представям каква грижа изисква тази разкошна козина. Ако човек има време и желание да се занимава, тогава е ок.

Хъските са сладури. И аз съм чувала, че са глупави, но не го вярвам. Бих препоръчала и породата аляски маламут. Подобни визуално на хъскито, но по-едри. Чувала съм, че са подходящи за хора с опит тъй като са доминантна порода. Много са красиви и също обичат студа.

# 608
  • при късмета
Калинка, аз хъски не съм гледала. Такова мнение цари тук и то от собственици на хъскита. Сигурна съм, че канадските са други, най-малкото живеят в най-добрата за тях среда, а това сигурно има значение.
Балто съм го гледала и знам, че е по действителен случай. И "8 герои" е по действителен случай и ако не си го гледала мисля, че ще ти хареса
Вио, давечера ще разкажа случката с хъскитата, като имам повече време. От сега само ще кажа, че много ме беше срам  Embarassed
Дами, ти и снаха ще посрещаш.
Смърфи от какво те боли това ухо. Слагй някакви капки, че ухо боли много гадно
Китайското е готово и мъжо като си изпие бирата му се нахвърлям, нищо, че още внимавам като ям

# 609
  • Fort Worth, TX
Самоедите действително са много красиви, но само си представям каква грижа изисква тази разкошна козина. Ако човек има време и желание да се занимава, тогава е ок.

Хъските са сладури. И аз съм чувала, че са глупави, но не го вярвам. Бих препоръчала и породата аляски маламут. Подобни визуално на хъскито, но по-едри. Чувала съм, че са подходящи за хора с опит тъй като са доминантна порода. Много са красиви и също обичат студа.
Oпределено са твърдоглави и своенравни..Това не са кучета за нашите географски ширина.На тях им вържи шейна на гърба и ги пускай да теглят.Впрегатни кучета са.Аз не бих гледала никога такова куче.Никога макар вида им да е много сладурски.Не стават за пазачи и си правят каквото си знаят.

# 610
Ма ко те кучетата са еднакви навсякъде, ама май собствениците не са  hahaha В бг забелязвам, че хората си вземат куче за "престиж" или защото тази порода е модерна, без да се замислят аджеба това куче защо е селектирано и какви са особеностите му. Аз и преди го казах - неможе да очакваш ротвайлер да се държи като далматинец или обратното и като това не се случи да кажеш, че кучето е глупаво  hahaha "8 герои" си го гледаме редовно, както и "Бетовен", "Супер куче", "Кучето, което спаси хелуин" - доста кучешки филми имаме  hahaha
Цвети какво куче каза че си гледала? Не запомних породата, а щях да чета...
Другото голямо куче, което аз гледах на младини е московска стражевая - с две ръце мога да го препоръчам на хора живеещи на село с огромен двор, ама не село от градски тип де  hahaha Невероятно куче - огромно, атлетично, бързо, красиво и свиреп пазач  Joy Нали знаете, че кучетата приличали на стопаните си - те по моите кучета може да си правите мнение за мен - все са свирепи  hahaha Големите ми кучета не са хапали човек,  но имаме една красавица, която сега мама гледа в бг - от известната порода варненска кучуела - специална селекция между пекинез и тайни съставки - е такъв звяр не бяхме отглеждали  hahaha има си някаква нейна класация по която хапе хората влезли в двора - хапе едни и същи, без до сега да сме разбрали защо точно тях  Joy Наречена е от всичките ни познати "хапещ пантоф" защото е с такива размери  Joy Та извода е - кучето носи характера на стопанина си без значение размера и ако някое куче ви се стори глупаво да знаете, че го е прихванало от собственика си  hahaha

# 611
  • София
Днес и аз пуснах картичките!
Момичета, живеещи надалеч, може би ще получат със закъснение. Wink

Днес пазарувах в МЕТРО и купих си сангрия, добавих лед, лимон, пръчка канела, портокал.... божествено. Сегаа ще пусна червеното вино, което ми е в доста голямо количество... Ще го пия така... ммммм   Crazy

Допи ми се и шамшанското, нямаше златното МОЕТ.... Confused

# 612
Много харесвам филма "Осем герои". Както и Снежни кучета. На първия винаги се разплаквам...но филмът за кучета, на който съм ревала като магаре е Хачико. Който го е гледал, знае защо. Там кучето не е хъски а акита.

Лейди, аз съм гледала Голдън Ретривър.

Вярно е, че в България масово се взимат кучета за престиж. Особено питбули и ротвайлери. Напоследък съм се запалила по една порода - Кане Корсо Италиано. Всичко прочетено за тях е чудесно. Като че ли обаче в БГ не се срещат често. Или поне не знам доколко са расови.

# 613
Луссссссссс  Hug блаженство!!! След 2ч. ще ти правя с удоволствие компания - само да сложа малкия да спи.
Цвети Хачико не съм гледала, но го намерих целия в youtube и ще го гледам. Тук срещам няколко акита като се разхождаме. Питбула е добър домашен любимец, ако е при подходящи стопани, а за ротвайлера, както разбра - аз имам особено отношение и не бих гледала това прекрасно животно в градски условия. Друг е въпроса, че нашия стана европеец на 6г. - роден е и е обучаван в друг континент, за други условия на живот. Лошото в нашия случай е, че ротвайлера веднъж научен на нещо - не го забравя цял живот, за разлика от повечето кучета, при които ако една команда не се подава известно време се забравя.

# 614
Ох, тези кучета - и ние вкъщи много харесваме големите породи, но те не са за апартамент, ще мъчим и животното, и себе си. Ама това в БГ често се среща, Калинка и Контеса са на съвсем друга вълна - така че кучовците оставям на вас. Да благодаря на Джейми - получих прекрасна ръчна картичка  bouquet Мако, не се бъзикай за снахата, ей и на вас ще ви дойде до главите, младоци такива Grinning. Луси спомена греяно вино - имам една бутилка такова от Лидъл - някой да го е пробвал? То явно е готово, овкусено, само се подгрява ли?

Общи условия

Активация на акаунт