Лидл ::53::

• 82 374
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ето линка на каталога с играчките. Някъде на последните страници се намира глобусът, ще е от 15 декември.

# 76
  • Русе
В интерес на истината не увеличих с лупата и за това не съм видяла датата на глобуса. Преди това бях гледала този каталог в немския ЛИДЛ и малко на вентилатор го изгледах.
В такъв случай ММ ще е съгласен  Mr. Green

# 77
При днешната "разходка" до ЛИДЛ се запасихме доволно с шоколади. Взех само 2 тарелки телешка кайма, та сега май започвам да съжалявам, че не взех поне още 2  Confused А от понеделник съм си набелязала книжката с пъзели на Дора, комплектът от панделки за опаковане и почти всички дървени играчки за момичета  Joy 

# 78
За тези коите търсят, в магазина на Стамболийски - Западен парк, днес към обяд имаше 2 коледни кутии- различен мотив, индукционни котлони и пастет Пикокс - птичи и гъши.

Аз взех  горчица Делукс с мед, търсих и с портокал, но нямаше, пушени бутчета, сирене, гушанска боза със захар, беше фантастична, напоследък все е леко киселка, но тази е божествена, крем за мазане с билки, пастърва Peace
Шоколоди имаше в изобилие от всички разновидности Peace

# 79
 От втори опит успях да купя гофретника и веднага го пробвахме с едни свински филенца /от Лидъл/, изпекоха се бързо и добре, макар,че ми се струва че отгоре се пече по-слабо. Сега ми се иска да направя и гофретки, който има изпробвана рецепта може да сподели  Wink. Намерих една в рецептите на Лидъл, но нещо и се чудя. Иначе редовно си пазаруваме всички хранителни, взех и едно бутер тесто, беше на прИмоциика и сега се чудя как се приготвя  Crazy

# 80
Разгледах каталога с играчки и харесах детските пъзели за 2.50лв.Трябва ми за допълване на подарък за рд на детето.

# 81
  • Русе
light power, преди час в Ловеч имаше з коледни кутии, червени на снежинки. Ако евентуално могат да се поръчват през клиентския телефон да знаеш.

Купих си 2 плика прясно мляко в срок до 29-ти. Правих картофено пюре - нищо му няма на млякото. След малко и крем ще правя.
Купихме си и от шоколадите с криспи. От другите има н ПЕНИ на цена от 79 ст.
Нар също си купих, по-късно ще го опитам.

# 82
Шоколадите с цели лешници са много добри. Лешниците са много крехки.

# 83
Тортата с маскарпонето уж беше лесна, а я правих цял час. Не знам дали в мен е проблемът, но от сметана с 30 % масленост на Пилос нищо не стана, накрая след 20-минутно бъркане с миксер се пресече.  ooooh! Наложи се да ходя до магазина, за да купя сметана на My day. Тя стана на сняг за 10 минути.  Маскарпонето и заквасената сметана също разбих с миксер и стана страхотен гъст крем.
Тази седмица си купих маратонки и са ми страшно удобни за разходки. Заредих вкъщи и с доволно количество шоколади, крем за мазане с подправки и кетчуп, който много ми прилича на Heinz.

# 84
  • София
ina-mina , същата сметана на Пилос разбивах преди няколко дни и не съм имала проблем - разби се много добре и то за по-малко от 5 минути. Само, че сметаната трябва да е много добре изстудена преди разбиването. Аз я слагам в камерата за половин час. Купата, в която я разбивам, също я пъхам в камерата за малко да се "смръзне".

# 85
Само, че сметаната трябва да е много добре изстудена преди разбиването. Аз я слагам в камерата за половин час. Купата, в която я разбивам, също я пъхам в камерата за малко да се "смръзне".
Какъв хубав трик, не съм го знаела досега  Hug.

Много ме привличат глобусите, особено онзи с животните. Може ли майките на момчета, които имат глобуси, да споделят дали са подходящи за дете на 4 г., чудя се  newsm78.

# 86
cveta3, знам, че трябва да е студена, затова цял ден я държах в хладилника, но пак не се получи. Сгъсти се съвсем малко и накрая се пресече. Купата изобщо нямаше да се сетя да я изстудя, но за другият път ще знам. С May day стана много лесно, но току-що прочетох съдържанието й и предполагам, че се дължи на многото боклуци, които съдържа, ако го бях прочела в магазина, нямаше да го купя! Sick Пак ще опитам с Пилос заради изчистеното съдържание и дано стане.  Peace

# 87
  • Бургас
Разликата е, че май дей е растителна сметана и се разбива много лесно, стига да е охладена. Пилоса е животинска и се сгъстява до определен момент, ако го изпуснеш се втечнява или пресича. Това е при всички животински сметани, по-трудно се работи с тях.

# 88
В такъв случай определено съм изпуснала момента и вероятно не съм я охладила достатъчно. Ще опитвам докато го направя.   chef

# 89
На мен с животинска сметана ми се е случвало изобщо да не трябва да я разбивам - излезе полу-течна от опаковката, присетих се, че може да няма нужда от разбиване, но реших да пробвам, и се разтече. Сигурно с всички животински сметани е така  Confused

Общи условия

Активация на акаунт