Елефтерия-варивата са страшно полезни,ама не смея да давам на малката,че нас коликите ни влачиха 6 месеца,обаче ще взема да пробвам и аз този бобец!
Момичета-благодаря за подкрепата-много ми помагате,ей!!!

Да е жив и здрав и дори палав,иначе заспало дете на кого му трябва
На мен пък ми харесва паркета ви,дори у дома сме и с паркет /циклен и лакиран/,и с ламинат в друга стая.Честно,ламината хем е от скъпия,пак държи студено.А паркета си е почти като подово като го напече слънцето през прозореца
Като ни дойде времето за смяна на настилките,мисля само паркет да слагаме в стаите,въпреки че на хубавия цената е висока 
След доста ревове и мъки,първото зъбче на принцесата се показа,УРА
Но....какво да се прави,ще трябва и този период да се изтърпи 

Почти всяка нощ е мокра, ма и си пие по 150мл вода нощно време и мляко... 
Пу Баунтитатаса за мен 

Днес сме на хубавата супа с праз, дано яде 

не се сдържах
, иСвинете
ама много ми забива форумЪТ, а не е от нета 
Елефтерия 

ние без да ходим имаме леко сцепена вежда, от една бурна радост по едни кофички 

Приятен ден на всички!
Да е жив и здрав, че мама и тате да му се радват.
Ама ще чакам малко да поотминат ревовете, че нощем много се буди и реве от зъби предполагам, та не ми се иска да ми реве и от колики, евентуално... 
Аз и за нашите дрехи го ползвам, всички дрехи с бебешкия прах
Омекотител ползвам рядко - Коколино за бебета. Мноооого е хубав 

и чаках
к'во чаках ли... ами да видя дали ще има алергия или непоносимост към нашия прах /аз ползвам само Ариел- цветно и бяло и само Ленор/ и .. нямаше никакви странични ефекти върху моето съкровище. Та така на консултацията попитах педито дали има проблем, а тя ме увери, че вече е голям и не е нужно да го "пазя" толкова много.

Повече не повторих,докато не тръгнахме на кухната.Там пробвахме една супа от леща-отказа я тотално. После съвсем леко опитахме грах с телешко или пуешко-дадох съвсем малко,да видя как ще и понесе.Слава богу,нямаше проблеми.По същия начин и пробутах боба-по малко,в началото смесено с друго зеленчуково пюре. Вече давам цялата порция-около 200гр и си я изяжда без последващи колики и газове.Силно се съмнявам да слагат белен боб на кухнята,като гледам колко е скъп
Всички бобови и броколи давам само на обяд обаче, вечер не смея,че ми стигат ревовете от зъбите. 
Старата ни котка си отиде лятото,много ни липсваше,най-вече на мен и решихме да осиновим едно улично коте.На 5-6месеца,черно ангорско,мъжко.Много го съжелих,защото има травма на гръбнака-явно е паднало от висок етаж или някой го е хвърлил,но нямаше никакви шансове за оцеляване навън сред коли и кучета.Обезпаразитихме го,предстои ваксина и малката много му се радва,по цял ден го гони с проходилката