Голямата тема за малките масла - 9

• 68 632
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Предложете ми , моля  bouquet
Откъде да си поръчам 100% органик шипково олио?

# 136
  • Велико Търново
Оттук например - http://www.zoya.bg/Масло-от-шипка-био-ZoyaGoesPretty-50-мл.4994  bouquet

# 137
моето на Ривана, пак онлайн, пише 100% натурално, и съм доволна, и от цената съм доволна  Mr. Green макар че ако то така добре ми действа, а в зоята уж са по-добри, може би следващия път ще пробвам и от тях

# 138
# 139
Дивиана, благодаря много! Кърпите са поръчани  Hug.
РуСа-Мамма, не съм, но съставките ми изглеждат обещаващо.
Аз си взех това тяхно масло, но имам да доизраходя някои други масла, преди да му дойде ред: http://www.zoya.bg/%D0%90%D1%8E%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1 … ilters=Khadi-m211
После ще споделя отзиви.

# 140
  • София
http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … 9-100-%D0%B3.3972
аз да похваля този продукт
косата ми е мазна в корените, та го пробвах първо на мен, после ще пробвам и на щерката
невероятно е, косата ми стана страхотна, жива, лъскава, без да хвърчи, да е като перушина, днес всички колежки ме питаха какво съм ползвала
не съм слагала масла или други съставки, ползвах го чисто

# 141
galia2007, по цялата дължина ли нанесе? После използва ли балсам?

# 142
  • София
galia2007, по цялата дължина ли нанесе? После използва ли балсам?
главно в корените сложих, и се опитох да разнеса по цялата дължина/с дълга коса съм/, ама то стои като хума и кал едновременно, та бая трудно се разнася. И едни малки топченца има, абе все едно с кал си се клепал по главата, косата се сплъсти, стегна и си викам-ей сега я вапцах.
Обаче се изплакна и нищо не съм слагала-ни балсам, нищо. Изках да видя как ще стои натурално.
Косата ми стана страхотна, явно е супер за моя тип коса.
Утре ще пробвам и със малката госпожица и ще пиша.

# 143
Влизам да споделя пресни впечатления от маслената баня за лице - много добре ми се отрази, смятам да повторя!  Peace
А по принцип бях доста резервирана и реших просто да опитам. Blush Иначе масла слагам на косата, тя е суха и попива идеално.Резултата  също е отличен.

# 144
Влизам да споделя пресни впечатления от маслената баня за лице - много добре ми се отрази, смятам да повторя!  Peace
А по принцип бях доста резервирана и реших просто да опитам. Blush Иначе масла слагам на косата, тя е суха и попива идеално.Резултата  също е отличен.
Аз снощи си правих за втори път. У-ни-кал-но  Peace

# 145
Момичета, здравейте !
Простете за въпроса, ако ви се струва неуместен, но не знам къде другаде да попитам, а предпочитам нещо изпитано.
С какъв вид масло е хубаво да се мажем по време на бременност? За зехтина ми е известно. Благодаря предварително, хубав ден на всички !

# 146
Аз снощи си правих за втори път. У-ни-кал-но  Peace
Аз да попитам за маслената баня, има ли определни масла, които по-добре изсмукват мръсотията от порите? И такива, които не са подходящи за маслена баня?

# 147
Да се отчета каква я свърших с поръчките.
Поръчах конопено олио, с което мисля да си мажа лицето всяка вечер и сутрин. Някой по-горе беше пуснал линк към един блог, където една мацка обясняваше как за акнетична кожа мазилата трябва да се с по-висок процент на линолoва киселина, и нисък процент на олеинова киселина. Затова избрах конопеното олио. Наричали го още "сухото олио", понеже попивало много бързо. Не запушвало порите. Абе с една дума, звучи точно като това, от което имам нужда.

Понеже от време на време се обажда гадното акне, за него си взех олио от чаено дърво. Мисля да мажа само пъпките.

Взех си един шампоан с Алое Вера за пърхот. Надявам се да помогне. Ще мажа и от конопеното олио по скалпа, преди баня.

Взех си и онзи шампоан, който някой беше препоръчал по-горе. Обаче нещо не ми хареса. Днес не си чувствам чиста косата. Може би не съм уцелила дозата. А може и скалпа да ми е бил по-сух от необходимото. Но пък как хубаво си измих лицето с него  Heart Eyes Понеже има твърди частички в него, действа като ексфолиант.

А от известно време насам, кожата на краката ми е доста суха. Незнайно защо, го отдавам на минаването с бръснач. След това получавам сърбежи и се чеша като ненормална до разраняване. Ужасно е. Вчера обаче си намазах и крачката с конопеното олио и кожата стана страшно мека и приятна на допир. Отивам сега да се мацотя.   bouquet

# 148
Да се отчета каква я свърших с поръчките.
Поръчах конопено олио, с което мисля да си мажа лицето всяка вечер и сутрин. Някой по-горе беше пуснал линк към един блог, където една мацка обясняваше как за акнетична кожа мазилата трябва да се с по-висок процент на линолoва киселина, и нисък процент на олеинова киселина. Затова избрах конопеното олио. Наричали го още "сухото олио", понеже попивало много бързо. Не запушвало порите. Абе с една дума, звучи точно като това, от което имам нужда.

Понеже от време на време се обажда гадното акне, за него си взех олио от чаено дърво. Мисля да мажа само пъпките.

Взех си един шампоан с Алое Вера за пърхот. Надявам се да помогне. Ще мажа и от конопеното олио по скалпа, преди баня.

Взех си и онзи шампоан, който някой беше препоръчал по-горе. Обаче нещо не ми хареса. Днес не си чувствам чиста косата. Може би не съм уцелила дозата. А може и скалпа да ми е бил по-сух от необходимото. Но пък как хубаво си измих лицето с него  Heart Eyes Понеже има твърди частички в него, действа като ексфолиант.

А от известно време насам, кожата на краката ми е доста суха. Незнайно защо, го отдавам на минаването с бръснач. След това получавам сърбежи и се чеша като ненормална до разраняване. Ужасно е. Вчера обаче си намазах и крачката с конопеното олио и кожата стана страшно мека и приятна на допир. Отивам сега да се мацотя.   bouquet
Мишелин, по назад помня, че момичетата доста хвалят кокосовото масло за тяло - ефект кадифена кожа, който за момента потвърждава сестрата на мъжлето, аз все му се каня, но още не съм пробвала Simple Smile Иначе за чаеното масло не си сбъркала, действа ми страхотно, като избие някоя пъпчица ми е първа помощ, само че аз го съчетавам с шипково масло, така ако има пъпчица (или раничка след чоплене) не остава онзи досаден червеникав белег, който стои със седмици. А и отделно ми влияе страхотно на кожата, макар че я имах за по мазна. Определено от ползването на масла някак вече преминавам към статут нормална кожа (най-накрая на 30год. постигнах този успех)  hahaha

# 149
Определено от ползването на масла някак вече преминавам към статут нормална кожа (най-накрая на 30год. постигнах този успех)  hahaha
И аз неотдавна забелязах същото. Откакто редовно използвам домашни маски и масла кожата ми е нормална. Преди след измиване ако не се намажех веднага с крем беше страшно. Кожата ми се опъваше направо болезнено. В същото време в Т-зоната се омазняваше бързо.

Общи условия

Активация на акаунт