Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 731
  • 894
  •   1
Отговори
# 90
Мария ми хареса, Ивета, - пак викаше.

Хора, не мъчете Деси да се изказва, даже аз се напрягам пред телевизора, докато тя се опитва да формулира изречение.

Асен - каква изненада ...... и той като Ати - едно си знае, едно си пее.

Ати -  Слави да не е решил да я взема за певица при него, та сега тя си репетира песните му във формата?

# 91
ДесиСлава, като не знае какво да каже, започва да пляска Simple Smile. Тъкмо щях да питам каква е таз мома на люлката до Асенчо и каква точно е идеята на "хореографията", пък тя била булката му Simple Smile.

# 92
  • Велико Търново

Хора, не мъчете Деси да се изказва, даже аз се напрягам пред телевизора, докато тя се опитва да формулира изречение.

Тъкмо щях да кажа същото и аз Joy

# 93
  • София
Брилянтна Кристина!

# 94
И един специален поздрав за the slayer  Joy

# 95
Кристина - справи се страхотно с тази трудна песен.

Е, сега вече вадя тежкото оръжие  #2gunfire - Невена ще пее Куин ...по-дборе да не коментирам, че няма да прозвучи добре

System Error  Hug

Сега е ред на Миро да каже , че ако Куин чуят това изпълнение, ще преосмислят дали да пеят тази песен вече - ох, мъъъъкаааа

# 96
  • София
Не, категорична забрана за Куин Sick.
Невена пее, но тази песен не е за нея.

# 97
  • Велико Търново
Е, естествено, не спряха и словесните излияния на Миро, поне заради другите участници малко спирачка да има ooooh!
Песни каквито Зоя пее пък не ме впечатляват, колкото и трудни и сложни за пеене да са Crossing Arms Звучи ми като Софи Маринова.

# 98
Преходът на песни от Куин към Грахич ми дойде малко в повече.
Особено след одата за възхвала на Невена в изпълнение на Миро.

# 99
Не разбирам на какъв език пее Християна...дори.

# 100
испански?  newsm78

Не ми хареса Христиана - май не й достигна глас да я изпее тази песен.

Ана - свежо изпълнение.

П.П. На Вики няма ли кой да й каже, че когато е с къса пола , препоръчително е да седи със затворени крака

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 21:37 от the slayer

# 101
Изгледах изпълнението на Кристина. За мене тя е най-добрата. Не знам какво да ѝ пожелая. Ако пожелая да спечели, дали няма да я постигне участта на предишните финалисти. Каквото и да се случи, това момиче ще успее в евентуалната си музикална кариера и много се радвам, че в това предаване се открои един български талант. Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 21:56 от Анонимен

# 102
Определено изпълнителите се надвикват с бенда.

Петър ми хареса, но Тюркян - малко немощно изпълнение - дали й беше твърде високо, дали не можа да надделее над бенда - не знам. Пък и този "прочит" на песента не ми допадна.

# 103
Харесаха ми момичетата от отбора на Наско, другите нещо не ме впечатлиха. Rolling Eyes

# 104
Тази вечер ще бъда хейтър Simple Smile.
Стефани - обикновено винаги е стабилна в пеенето, но тази вечер на моменти гласът ѝ звучеше доста немощен.
Ати - както е тръгнало, очаквам на финала да изпее химна на Република България и лично Президентът да ѝ връчи наградата, докато цялата публика реве от умиление. Макар че, като се замисля, едва ли ще стане - химнът не е в репертоара на Ку-Ку бенд.
Мария - в началото беше сред фаворитите ми, но постепенно изпадна от почетния ми списък. И тази вечер не ми припомни защо я харесвах толкова в началото.
Ивета - много красиво момиче, чаровно, симпатизирам ѝ, но тази вечер пя фалшиво.
Асен - харесвам тази песен. Всеки път, когато я чуя, си спомням за Чочо Попйорданов. Това изпълнение ме остави абсолютно безразлична.
Кристина - причината все още да гледам ГБ. Различен глас, запомнящ се, самата Кристина има приятно излъчване на сцената - нито прекалено сдържана, нито много фриволна.
Невена - през цялото време, докато пееше, ме напушваше на смях. А това не е комплимент, когато става дума точно за тази песен. На финала срещу Ати (да не дава Господ това да е финалът де) предлагам Венко да падне на колене, да ѝ предложи брак, Бойко Борисов да ги венчае на сцената и веднага да съобщят името на следващия музикален формат, в който Невена ще участва.
Зоя - гласът ѝ е нещо средно между Софи Маринова и Роксана (от някой от предишните сезони на ГБ), а визията ѝ - на ранната Теди Кацарова. Мисля, че преди няколко години щеше да има успехи в попфолка. Сега не съм сигурна - и този жанр се пренасити откъм "звезди".
Христина - нея съм я запомнила с това, че минута след като свърши изпълнението ѝ, забравям какво е пяла Simple Smile. Тази вечер не беше зле.
Анна - най-после нещо свежо и различно. Писна ми от кахърни песни.
Петър - абе... добре беше. Има глас момчето, имаше история на сцената, допадна ми.
Тюркян - изненадващо за мен, хареса ми горе-долу. Особено сравнявайки изпълнението ѝ с предишните.

Общи условия

Активация на акаунт