Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 72 462
  • 894
  •   1
Отговори
# 600
Нямам намерение да влизам в обяснителен режим LaughingИзразямам персонално мнение!Точка!!!!!!!!Живи и здрави!

# 601
То тук дори не става въпрос за персонално мнение,а за неоспорим факт - както писаха и други потребители, проява на изключително лошо възпитание е да демонстрираш,че видиш ли не си си направил труда да научиш нито една дума на български.И кво?Да не би в договорите на журито да има задължаваща ги клауза да поназнайват поне 69 езика, та да могат да разпитат всичките чужденци?Ами ако беше китайка, японка, корейка и т.н.?Журито и зрителите трябва да научат китайски,японски,корейски и т.н. за да разберат поне малко за участника ли? ooooh!
Aми другите участници?И те ли са длъжни да са полиглоти,та да се разберат с "колежката"си? Sick
Желязна логика, айде нема нужда Sick
И да не ми обяснява госпожата,която ходи да се кара на всеки, който не харесва филипинката,че тази персона не е могла да си направи труда да научи поне 200-300 думи на български, след като уж живее тука Stop

# 602
  • в кукувиче гнездо
То зависи и от колко време живее. Щото българския не е никак лесен.

# 603
То зависи и от колко време живее. Щото българския не е никак лесен.
Като гледам как сума ти китайци по Илиенци и ресторантите им, говорят що годе разбираем български, явно не е толкова труден.

# 604
  • Вестерос
А не е ли лошо възпитание така да заклеймявате жената  Thinking

Forrester69 , спри се леко с квалификациите и ставаш досаден с  Sick иконките си.

Никой не е писал, че някой е длъжен да е полиглот, тази "желязна логика" сега ти я вкара. И що за тъпотия- английският е международен език за какви китайски пишеш  Tired

Стивън Ачиков доста се харесваше , също не знаеше български. Двоен стандарт лекичко...

И между другото аз не се карам с никой, а водя разговор. Ако ти се караш си е твой проблем. Може и да не съм госпожа, а госпожица, хайде без нервички  Crazy

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 23:15 от Tiffany Aching

# 605
  • Испания

Стивън Ачиков доста се харесваше

Стивън Ачикор  Wink

# 606
  • София
Ачиков  Joy

# 607
  • Вестерос
Голяма работа- тех. грешка, все тази.  Peace

# 608
Дадох за пример китайците, защото имат език коренно различен от нашият, пък ето, справят се добре хората.
Също така, по концертите, много от гостуващите групи и изпълнители си правят труда да научат и кажат едно две изречения на езика на държавата в която са, предполагам ей така, от уважение към публиката. Нищо не и пречеше и на нея, да направи същото.

# 609
  • Вестерос
Много ми харесаха сестрите Heart Eyes

# 610
Помня ги от шоуто на Слави. Много, ама много ми харесват.

# 611
  • Тра-ла-ла
Журито защо всеки път са облечени по един и същи начин?! Мислих си, че прослушванията са много дни, а то май в рамките на 1 ден им изсипват 100 предварително подбрани певци и си избират от тях   newsm78

# 612
  • Sofia
Журито защо всеки път са облечени по един и същи начин?! Мислих си, че прослушванията са много дни, а то май в рамките на 1 ден им изсипват 100 предварително подбрани певци и си избират от тях   newsm78
Това току-що отбелязах и аз  newsm78 .Ясно е,че в един ден снимат няколко предавания,ама на мен ми се струва,че от както е започнал форматът са все с тия одежди  Thinking.Камелия ми омръзна в тая Опната рокля  Stop.

# 613
  • До морето
И по- важното с тая ужасна прическа, дето грам не й отива. Прилича на кокер-шпаньол в главата. Съща Теодора Каквабешетам, на Берлускони гледачката.

# 614
  • Sofia
И по- важното с тая ужасна прическа, дето грам не й отива. Прилича на кокер-шпаньол в главата. Съща Теодора Каквабешетам, на Берлускони гледачката.
hahaha,жълта коса, жълти зъби  ooooh!...абе,ясно е,че ний сме най-'убави,особено докато си лежим на дивана  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт