Кои търсеха мъже?

• 28 792
  • 792
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:

Никой не си взема разведена жена за да я издържа или да й гледа детето Simple Smile

Това пък е толкова безсмислено и изтъркано клише, че няма накъде повече. Ама явно служи за някакво успокоение на мъжете, че бившата им вече мъж няма да види, щото е с дете/деца. Пък като разберат, че не само е видяла, ами и се е събрала с някого, гледат умно. И повечето точно в такъв момент почват изведнъж много да държат на децата си и да се сещат за тях, нищо, че допреди това тия деца все едно ги е нямало след развода.

Напротив.
Мъжете искат да се събере за да ги остави на мира да си правят онова, заради което са пожелали развода - свободата си.
Скрит текст:
Не зная конкретно в моя случай дали си е намерила и не ме интересува. Дано си е намерила.
Дали се сещаш за детето си няма нищо общо с това дали си разведен или всяка вечер се гледате влюбено в очите.

В повечето случаи жените пожелават развода. При теб как беше? Тя ли те изрита или си мислиш, че сам си пожелал свободата?

Не мога да коментирам другите случаи а само моя. Аз бях инициатора с молбата за развод и съм оставил жилището, според мен е нормално. Аз не познавам нито един разведен който да е изритан. Но за сметка на това след развода жените станаха много мили и любезни но не защото е пламнал отново огъня на лИбоФта а типично по женски защото не връзват бюджета

# 121
Като мъж ми стана интересно - за какво мрънкят повечето мъже?...

Мога да кажа за такива, каквито съм виждала отстрани, нато наблюдател, а какви са насаме, дори не искам да си помисля.
Мрънкат, че примерно са гладни, ама няма да стант да си сготвят като голям човек, а чакат друг да го направи.
Че примерно не им е изпрано еди какво си, че не им е изгладено друго.
Че не им е пичистено трето.
Че детето им не било правилно научено на четвърто.
Че жена им не иска секс.
Че им е скучно вкъщи.
И т.н.

Но рядко разбират, че отговорността за всички тези неща се тяхна. Като го разберат и поработят в тази посока, без да намесват чужди хора, нещата си идват на място. Като гледат да са колкото се може повече време далече от семейството си, отдалечаването се задълбочава и става пропаст.

Важно е обаче и правилно да избереш човека. и за двата пола се отнася - няма как да вземеш определен човек и да очакваш, че той ще се промени. Затова по-сериозни стъпки - само с хора, с които гледате в една посока, имате еднакви цели, еднакво мислене за основните неща и си пасвате в секса.
Знам, че много широко разпространено е клишето, че в една връзка са важни компромисите - но хич не мисля така. Когато човек прави прекалено много или прекалено големи компромиси, неудовлетворението го изяжда отвътре и го променя така, че и той не може да се познае.

Не те ангажирам с мнението си, както казах това са моите наблюдения в/у мрънкащите мъже около мен и връзките им.

# 122
Не се мислете за толкоз незаменими, Скуба. Мъжете са различни, така че е излишно да говориш от името на всички.
Що се отнася до свободата - като иска да е свободен, да не се жени. Просто е. Ама да се ожени и да продължи да го раздава ергенската, не само няма да му мрънкам и да му се моля, а първа ще му посоча вратата.  

Не сме ве жена. Къде видя да твърдя че сме незаменими??? За да го раздаваш ергенската първо се развеждаш, осигуряваш стига да можеш детето и майка му и се оправяй.
Но са ми интересни мъжете които след развод отново задълбават във връзки, някои дори с брак.
Другото любопитно е че не познавам мъж дето да драпа да се ожени. Предложението винаги е предшествано от мрънкане от женска страна - какво правим, губим си времето заедно, няма никакво развитие... То пък брака е развитие... Зависи за кого де... Аз мъж прокопсал щото е слушал жена си не познавам но има доста пропаднали измежду послушалите...

# 123
Като мъж ми стана интересно - за какво мрънкят повечето мъже?...

Мога да кажа за такива, каквито съм виждала отстрани, нато наблюдател, а какви са насаме, дори не искам да си помисля.
Мрънкат, че примерно са гладни, ама няма да стант да си сготвят като голям човек, а чакат друг да го направи.
Че примерно не им е изпрано еди какво си, че не им е изгладено друго.
Че не им е пичистено трето.
Че детето им не било правилно научено на четвърто.
Че жена им не иска секс.
Че им е скучно вкъщи.
И т.н.

Но рядко разбират, че отговорността за всички тези неща се тяхна. Като го разберат и поработят в тази посока, без да намесват чужди хора, нещата си идват на място. Като гледат да са колкото се може повече време далече от семейството си, отдалечаването се задълбочава и става пропаст.

Важно е обаче и правилно да избереш човека. и за двата пола се отнася - няма как да вземеш определен човек и да очакваш, че той ще се промени. Затова по-сериозни стъпки - само с хора, с които гледате в една посока, имате еднакви цели, еднакво мислене за основните неща и си пасвате в секса.
Знам, че много широко разпространено е клишето, че в една връзка са важни компромисите - но хич не мисля така. Когато човек прави прекалено много или прекалено големи компромиси, неудовлетворението го изяжда отвътре и го променя така, че и той не може да се познае.

Не те ангажирам с мнението си, както казах това са моите наблюдения в/у мрънкащите мъже около мен и връзките им.

Ужас, ако наистина за това мрънкат мъжете Twisted Evil Това и аз като мъж не бих го издържал. Мамини синчета.
Абсолютно против компромисите. Един път направиш ли го отсрещната страна не си взема поука а просто очаква следващия компромис.
Прави ми впечатление че връзките в които не се намесва никой по-оцеляват. Малко едната страна да има възможност да се върне при мама и ето ти вече коз, ако не ме оценяваш ще си тръгна. Оцеляват тези които се карат но си лягат заедно и никой не помисля за мама.

# 124
Момичета, лека вечер от мен че ще затворят изхода към терминала
Аз си знам че не съм свет и не ставам за връзка/семейство

# 125
А, знаеш ли, има мъже да драпат да се женят- ако момата е имотна, знаеш ли как драпат?

# 126
  • n/a
От'дето и да се подхване темата -
все мъжете са на изчезване, а то-
ку вземат да изпълзяват като съ -
щи древногръцки образи неземни,
отнесени и пернати, витаещи над
земните неволи. Мда. Та нали точ-
но за това е статията.  Laughing 

# 127
  • София - Рим и обратно
Скуба, егати мрънкалото си.

# 128
Някой яко е забил в критическата....

# 129
Мдам, в тази статия има много от миналото, което вече си е отминало безвъзвратно и нищо за бъдещето.

Имаше едно вярно нещо де: само мъж може да възпита мъж.

А майките ще минат дълъг път, докато се научат да възпитават мъже и че момчетата се възпитават различно от момичетата.

П.С. Статията на Ламбер е много хубава. Въпросът е жената да се научи да възпитава синове. Не е интуитивно, не е лесно и няма нищо общо с момичетат. Но може да стане!

# 130
Интересно тогава защо, при цялото желание на мъжкото войнство да се грижи и обучава синовете си, се пръкват толкоз прости и невъзпитани муньовци.

# 131
Мдам, в тази статия има много от миналото, което вече си е отминало безвъзвратно и нищо за бъдещето.

Имаше едно вярно нещо де: само мъж може да възпита мъж.

А майките ще минат дълъг път, докато се научат да възпитават мъже и че момчетата се възпитават различно от момичетата.

П.С. Статията на Ламбер е много хубава. Въпросът е жената да се научи да възпитава синове. Не е интуитивно, не е лесно и няма нищо общо с момичетат. Но може да стане!

Момичетата са си момичета. Нямат нищо общо с момчетата. И доста неща още нямат, и няма да имат, нищо че ги сравняват с момчешки възможности. Момчетата се възпитават  до 7 години от майките им, но в мъжки навици и порядки. Така е било някога, и пак така ще стане. Песента на феминизма вече е изпята. След 7 години, бащите превръщат момчетата в мъже. Казармата е първия тест за това. Мъжете не са се свършили. Просто са по малко като количество от жените. Явно още не им е писнало от женската наглост, но сигурно и това ще стане. И тогава ще видим кой мрънка и кой яде шамари.

# 132
Оффффф, и тука ли дойде беее?
Аман!
Нямаш ли какво друго да правиш? Я иди да помолиш жена си да ти разтрие краката, сИпи си една ракия и не мисли за бг-мамма.

# 133
  • София
Глупости, по-малко били мъжете... Къде тва?
По-тъпички са просто. Flutter

# 134
  • Насред хаоса
Оффффф, и тука ли дойде беее?
Аман!

Tired Бърза да се залепи като разпльокната дъвка на всяка такава тема и да пусне повредената плоча. Аман заман!

Общи условия

Активация на акаунт