Кои търсеха мъже?

• 28 837
  • 792
  •   1
Отговори
# 135
Интересно тогава защо, при цялото желание на мъжкото войнство да се грижи и обучава синовете си, се пръкват толкоз прости и невъзпитани муньовци.

Simple Smile нормално е всякакви да има. Един проблем е, че се опитват всички да направят по калъп.

Аз съм твърдо ЗА да има муньовци. Търкурнал се муньото и си намерил мунката. Еволюцията не работи, както на човека му се иска.....

# 136
То е нормално всякакви да има. Но тенденцията при мъжете е тревожна - броя муньовци върви стремително нагоре.
Контактувала съм ( и продължавам да контактувам) и с възпитани мъже. Разликата със средностатистическия Ганьо (тоя, най-разпространения вид) е космическа.

# 137
То е нормално всякакви да има. Но тенденцията при мъжете е тревожна - броя муньовци върви стремително нагоре.
Контактувала съм ( и продължавам да контактувам) и с възпитани мъже. Разликата със средностатистическия Ганьо (тоя, най-разпространения вид) е космическа.

Виж дали не си в прослойка на обществото, която започва да изчезва. Разбиранията за култура и възпитание много бързо са се менили в човешката история.

Е, някой неща си остават. Едно време Нерон запали Рим, за да може пожарът да го вдъхнови да пише стихове. Днес Пендачанска призовава "по-добре да ни няма", защото избрали Бинев там нещо свързано с културата. Ами то си е същото Нероновото, обаче.

Въпросът е, че Бинев наистина може да "оправи" културата. И може да се види, че реално на България й е присъща друга култура.

Муньото днес, може да спаси страната утре Simple Smile

# 138
Намирам се точно там, където трябва. Прибавям също, че със сигурност съм по-млада от теб поне с 15 години.
Муньото.... освен да спаси една бира от затопляне. Друго не виждам какво може да спаси...
А, да, сетих се - може да пази яйцата си да не изстинат.

# 139
"Мрънкя" към коя диалектна група принадлежи, че ми стана интересно?
Получих нещо като дежавю и а-ха да се сетя кой друг я използваше, ама като пуснах търсачката, се оказа, че е доста често употребявана дума.

# 140
северозападен

# 141
Благодаря. От онзи форум ли го довлече тоя?

# 142
# 143
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

А кой да я издържа??? Новия ли??? Че той човека друго иска от нея предполагам. Никой не си взема разведена жена за да я издържа или да й гледа детето Simple Smile

Но в крайна сметка точно това прави, когато си "вземе" разведена жена с дете.

Братът на моя приятелка има 5 деца от три брака. В момента живее с жена, която има три деца от два предишни брака. Той се грижи за чуждите три деца, а за неговите пет се грижат други мъже. И приятелката ми, която е в добри отношения с новите мъже на снахите си, казва: как да не ги уважавам, като ТЕ се грижат за племенниците ми - тичат по нощите с тях в Пирогов, купуват им лекарства, играчки и маратонки, хранят ги и ги топлят, качват ги на колата и ги водят да ги видя. А брат ми в това време прави същите неща за други три деца, чиито бащи пък се грижат за други деца...
А никак не е лесно да си вторият баща (или майка)  и да се състезаваш с кръвта... Почти нямаш полезен ход, в момента , в който се появи титулярът...
Онзи ден ако знаете на какво присъствах...Детето, което живее над нас и на което майка му се разведе с баща му преди няколко години - сега това дете е на 8, наблюдаваше с какви очи, боже, как баща му (който се оженил втори път за съседка от махалата) товари в колата разни багажи и спортни пособия и настанява в колата детето на жена си и после тримата отпрашиха щастливо нанякъде, а мойто съседче остана да гледа тъжно след колата...наведе си главата и влезе във входа. 
Прав беше някой, който по-напред в темата каза, че прецаканите са децата. Жените и мъжете се оправят някак в новите условия, но децата тъгуват по другия родител и ревнуват от "новите" деца в живота му.

# 144
Цитат
Прав беше някой, който по-напред в темата каза, че прецаканите са децата. Жените и мъжете се оправят някак в новите условия, но децата тъгуват по другия родител и ревнуват от "новите" деца в живота му.
А някои мислят колко прецакан ще е тоя след тях, който ще вземе "разведена жена с дете да ги издържа" и мисълта за ужасната тъща е по-силна от детето, което остава някъде там... Нужен ли е изобщо такъв баща, си мисля аз? По-скоро.. good riddance! Stop

# 145
Интересно тогава защо, при цялото желание на мъжкото войнство да се грижи и обучава синовете си, се пръкват толкоз прости и невъзпитани муньовци.

Simple Smile нормално е всякакви да има. Един проблем е, че се опитват всички да направят по калъп.

Аз съм твърдо ЗА да има муньовци. Търкурнал се муньото и си намерил мунката. Еволюцията не работи, както на човека му се иска.....

К`во, к`во кАза за еволюцията  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 146
Един наш приятел, ерген, се залюби с жена с 2 деца, разведена, децата са момичета.
Тя се пренесе при него, с децата.
Много ще е хубаво да склони да му роди и на него едно дете, нали?
Искрено се надявам да имат свое.
Иначе все едно от интерес и удобство го е направила, а не от любов.
Нали?

Да, децата са прецаканите...

# 147
  • София
Никол, откъде пък сега дойде това щуро твърдение? Ако искат ще имат деца, ако не искат, няма.
Можеш да си представиш колко е трудно да се довериш и да повярваш, че няма да останеш самотна майка с три деца, както преди това си останала с две.

# 148
Глупости, по-малко били мъжете... Къде тва?
По-тъпички са просто. Flutter

Я попитай мъжете, и ще разбереш кой е по-тъпичък. Тук в женския форум, няма как жените да не са по-острички, докато някой мъж не реши да покаже тъпотията им.

# 149
  • Ямбол
Кой е този?

Общи условия

Активация на акаунт