Кои търсеха мъже?

• 28 825
  • 792
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
Много е любопитно, че точно най-неприятните мъже в темата, които тръбят, че всичко е заради отпадането на казармата, не могат да се похвалят с мъжество - някакви пълни лигльовци, които могат да изгладят собствената си якичка и да си забъркат яйца, но отново само за себе си. Стане ли дума за поемане на отговорност и грижа за други хора, дори за собствените им деца, започват да усукват като най-разглезените женички. Кой знае, може би в казармата също били женички и още не могат да излязат от роля.

Аз съм баща на детето си а не на бившата съпруга или настоящата любовница. Отговорност един мъж има САМО към децата си защото майка им е пълнолетна. Никоя не е длъжна да носи отговорност за мен и постъпките ми, пълнолетен съм, както и аз за нея и нейните. Това че съм поел ангажимент към майката на моето си е мое решение а не задължение. Както е казано това, което съм длъжен го пише в данъчния закон, онова което не трябва - в наказателния кодекс.
Всичко октанало е по моя преценка. Погледни ме с едното за да те погледна с двете
НО, като искате да сме мъже, опора, да помагаме, защо новата пищи като помагаме и на бившата??? Това е знак според мен че мъжа е отговорен.
Скрит текст:
Но като цъфне новата започва ,,защо си ѝ оставил това, вземи ѝ онова, да си намери някой да я хрантути,,

Ти ще вземеш да излезеш много отговорен мъж.  Thinking Само се пънеш тук да доказваш колко си свободолюбив. Всичко ще си кажеш ти.
Аз не съм забравила за тарикатското списъче. Wink

# 481
  • София
Ох, представям си го тоя въздух под налягане...
Колко издръжка плащаш на жена си, на детето си, я кажи. Mr. Green

# 482
Хаха, в диалог с палячовци като теб и херко, изобщо нямам намерение на влизам. Много хубаво показвате на дамите за какви знаци да следят, когато си избират мъж.
Например чуете ли мъж да тъгува по изгубения гърч в казармата, да ви е ясно, че душевно импотентен, а рано или късно, здравето отвътре проличава и отвън. После не свинско със зеле, а мурсалски чай и бабини зъби ще трябва да им варите.

# 483

.......... мъжа мисли, че една жена за да му пусне трябва да й обещава деца и семейство. Много по-лесни биха били нещата ако си казваш точно какво искаш и очакваш без да даваш разни грешни сигнали. Tired

Именно щото не си казват. Ако ние си кажем то получаваме упрек че не сме сериозни и оставаме на сухо. Та се налага да пообещаем тук-там иначе ще си докараме тендовагинит на дясната ръка Simple Smile

Брех, къде бил ключът от бараката!
Пък аз се чудя, защо щом прекарам нощтта с един мъж, още на другият ден започва да ми разправя, как искал да остареем заедно.  Laughing
[/quote]

Като го казваш, поне малко вярваш ли си?

# 484

Като го казваш, поне малко вярваш ли си?

Истина е! И аз съм изненадана. Мъжете, не са това, което бяха!

# 485
Чета и не вярвам на очите си.
Х5 ти наистина си голям комплексар, човече. Мислех, че е просто някаква поза, но не. Жал ми е за жени, които се хващат с такива като теб - абсолютни мухльовци.

И, май наистина съпругата ти е била шута и ти не можеш да го преживееш. Толкова жлъч и злоба не е нормално, ако и да ги маскираш като свободолюбие и не знам си още какво

# 486
  • София
В грешка си: жената след една възраст е напълно способна да живее сама. Това си е една от фазите на женския живот, има си свой смисъл. Женската самота никога не е отчайваща. А тъй като цял живот сме били слаби, не ни прави впечатление и намаляването на силите.

Виж за мъжете сигурно е друго, да се превърнат от връх на човечеството в нещо слабо и ненужно...

Много ми хареса това мнение! Peace

Не, съвсем реален си ми е развода, свободата да си правя каквото искам или ми хрумне ми е по-ценна. Но свободата на разведения има цена както се изразява бившата съпруга

На свободния пазар се котира по-добрата стока. Дръж се във форма. Peace

Отговорност един мъж има САМО към децата си защото майка им е пълнолетна.

Тук вече не съм съгласна. Ако искаш да знаеш защо, питай. Blush

# 487
Изпуснах парата, пострелях. За другата седмица дайте мишени - снимки на предполагаеми любовници, мъже неплащащи издръжка и квото се сетите.

Значи, да обобщим:
- ако мъжа не плаща издръжка не е мъж. Не защитавам мъжете неплащащи издръжка защото ,,наказват,, детето си а не жената. На жената майната й, почти винаги има кой да я вземе и чии гащи да пере Simple Smile
- ако мъжа плаща издръжка е балък и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изгонен от жена си. Изгонен??? Колко от жените в Бг имат СОБСТВЕНО жилище? Не на мама и на тате, СОБСТВЕНО, изплатено или купено със СОБСТВЕНИ пари. Масово жените над 30 живеят под наем а още по-често при мама и тате. Мъже при които да се изнесат нямало Simple Smile Пилета, банките са пълни с пари, отиваш, дърпаш 100000 евро кредит, плащаш го за 10 години и можеш да изгониш мъжа. Аз такива жени познавам под 20 броя. Но те нямат мъже които да изгонят. Защото жена с пари е по-ужасна от мъж с пари.
Тук се нагледах на жени,,изгонили,, мъжете от жилището на мъжа, ламтящи да му вземат всичко. Което е косвено признание че всичко е на мъжа. Иначе няма да му го вземе защото си е нейно. Жени пищящи ,,ма той не плаща издръжка,, която е смешна, моята по съдебно решение е 150 лв, съобразена с доходите ми. Айде да видим какво може със 150 лв. Не стигат и за пълен резервоар нафта. Като сте толко ербап и сте ,,изгонили,, мъжете се оправяте сами. Мисля така е честно. ЧЕСТНО, моля да се отбележи, ЧЕСТНО, не казвам справедливо или достатъчно
- ако мъжа оставя и осигурява всичко дори след развода и започва наново то такива мъже няма. Тая малката я оставих именно заради това - пищи защо съм дал, платил, направил. Ми майната ти ма, твоя като те е върнал на майка ти и баща ти и живееш с тях защо другите мъже да са като него.
Но каза нещо вярно - има ли дете не може да има бивша съпруга въпреки развода.

# 488
В грешка си: жената след една възраст е напълно способна да живее сама. Това си е една от фазите на женския живот, има си свой смисъл. Женската самота никога не е отчайваща. А тъй като цял живот сме били слаби, не ни прави впечатление и намаляването на силите.

Виж за мъжете сигурно е друго, да се превърнат от връх на човечеството в нещо слабо и ненужно...

Много ми хареса това мнение! Peace

Не, съвсем реален си ми е развода, свободата да си правя каквото искам или ми хрумне ми е по-ценна. Но свободата на разведения има цена както се изразява бившата съпруга

На свободния пазар се котира по-добрата стока. Дръж се във форма. Peace

Отговорност един мъж има САМО към децата си защото майка им е пълнолетна.

Тук вече не съм съгласна. Ако искаш да знаеш защо, питай. Blush

Защо не си съгласна? Ако аз поемам ангажимент към нея значи искам и тя да поема. Е аз да не съм малолетен че тя да отговаря за мен? Опираме пак до там че жената първо я обгрижва баща й, после мъжа й я тя пищи че натиснала копчето да ,,изпере гащите на мъжО,,. Ми кат не искаш не се жени, не раждай, остани си при мама и тате или се набутай на банката за собствено жилище и си пери собствените гащи.

# 489
Оф,опищя света за тея гащи!

# 490
Оф,опищя света за тея гащи!

Ти виж речника, който използва  Wink

# 491
Вас, жените ебавам с тия гащи Simple Smile Запазена марка на жените, всеки разведен мъж го е чувал напускайки бившата Simple Smile

# 492
  • София
А тоя дис тарикат поне ще отговори ли защо не си е взел детето да си го отглежда? Thinking

# 493
Вас, жените ебавам с тия гащи Simple Smile Запазена марка на жените, всеки разведен мъж го е чувал напускайки бившата Simple Smile
И сега, тези гащи чий проблем са? На перящия, на притежателя на гащите, или наш? Тези гащи много мръсни ли са били, слагани ли са в коша за пране или са били хвърляни отстрани? Детето ставало ли е свидетел на мръсните гащи и какви са били последиците за  психиката му? Ако е имало такива, взети ли са мерки навреме? Изобщо, опитвам се да разбера степента на пост-травматичния стрес, предизвикан от тези гащи и как можем да излекуваме тази дълбока рана, за да не се налага да четем за мръсните ти гащи повече.

# 494
А тоя дис тарикат поне ще отговори ли защо не си е взел детето да си го отглежда? Thinking

Дис-тариката го взе на 10. Никога не е имало батални сцени при развода, оставихме го сам да прецени къде иска да живее но финансовия коз никога не е ползван. До 12 ту при мен ту при нея, след това до 14 повече оставаше при мен, тогава започнах да го вземам с мен в чужбина за да се насочи към училище извън Бг. Всяко лято по 2 пъти за по 15 дена в Западна Европа в семейства за да свиква с език и порядки. Майка му НИКОГА не ми е съждавала проблеми да излиза с мен в чужбина. Затова и не разбирам жените които цакат с този коз бащите. На 14 си избра, яви се на тестове и замина. Едно дете се отглежда докато е малко, тогава жените повече се занимават. Когато поотрасне не иска да го отглеждаш а да подсигуриш бъдещето му.
Ако след развода родителите запазят уважението си няма никакъв стрес за детето. Но това тук е рядкост.
А и какво дете на 16??? Вчера ми прати снимка на гаджето си, някакво момиче от Испания, учат заедно

Общи условия

Активация на акаунт