Кои търсеха мъже?

• 28 859
  • 792
  •   1
Отговори
# 450
Абе вие, жените, какво ни ги врете тия лъвове в лицето.
Гледайте Анимал планет как секси нефело лъвът и после ми кажете лъвовете това, лъвовете онова.
Клатва два пъти и свършва, а лъвицата риве от яд, че му е пуснала. Мани, бегай!

Вълчо, само за сех мислиш. Joy А моят мъж има предвид разни работи там за цар на животните и пр. и пр. щуротии. Готино е, добра фантазия. Ама дойде ли до готвене и чистене, ми той лъвът мързелив бил и щото бил цар на животните, та му прислужват. Laughing А в природата, както и ти казваш, лъвът наистина е мързел. По цял ден дреме на слънце. Пък жена му търчи да му лови храна и да му я носи...за малко сех в замяна... Crossing Arms

Ех Какче, уж си от стара коза яре...  Mr. Green Ми ти за кво мислиш че мисли един мъж или лъв??? Мъжо на всеки 19 или 20 мин не помня колко точно мисли за сех Simple Smile
Ше му я носи я, кат я сърби нека се почеше сама... Simple Smile Става, ма не е същото Simple Smile

# 451
Хем за 2-3 часа ги искаш, хем се събуждат сутрин до теб. Wink
Е, м....като нямат все още гарсониерка, където да се приберат? То и автОмобил ще трябва... ooooh!

Ех и ти Лудо зайче, стига си вдигала мизата Simple Smile Ние гледаме по-тъничко да минем Simple Smile

# 452

.......... мъжа мисли, че една жена за да му пусне трябва да й обещава деца и семейство. Много по-лесни биха били нещата ако си казваш точно какво искаш и очакваш без да даваш разни грешни сигнали. Tired

Именно щото не си казват. Ако ние си кажем то получаваме упрек че не сме сериозни и оставаме на сухо. Та се налага да пообещаем тук-там иначе ще си докараме тендовагинит на дясната ръка Simple Smile
[/quote]

.

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 17:54 от Akson

# 453
Скрит текст:
За да няма коя да му каже ,,прах ти гащите,, както аз съм го чувал въпреки че гладя и простирам без да пострада мъжкото ми его. И защото отдавна пералнята пере. И всеки мъж трябва да може да се изпере дори на ръка, да си простре и да се изглади.
Защото за съжаление вече няма казарма. Няма и мъже. А синковеца беше впечатлен че в Швейцария има военна служба.

Не, не...уж си мъж, пък не разбираш мъжката порода...Мъжете всичко могат - и да гладят и да чистят и да готвят. Не е в това проблемът. Проблемът е, че ги мързи. Ето тук се крие ключът от бараката - затова накрая кара вара и пак някоя ще му каже "прах ти гащите еди колко си години". Или с други думи както казва моят мъж - ти виждала ли си лъв, който да търчи наоколо като муха без глава? Wink
Ама кака ти е от стара коза яре - поназнайва ги нещата.

Можем ги, така е. Или поне по-старото поколение. Младите мъже, 30-35 да пият не могат какво остава за друга ,,работа,, да ,,свършат,,. Но ни мързи, много, като сме сами да видиш как намираме цаката на всичко - я някоя нова върже, я на някоя поизостанала от указателя й припомним що е то чуждо или бивше, е, от време на време забележи пак от мързел да намерим коя да свърши работата се наложи да си я свършим сами Simple Smile Прала му гащите... МъжО не я е взел да й търпи главоболието ПМС, СМС и прочие. Ми ше пере, и друго ще прави, за кво я е взел мъжО й???  Mr. Green Нали тва е зора на жените особено след 27-28, някой да се навие да я вземе Simple Smile Ако не, затваря вратата от външната страна и си намира друг.
Най-голямата драма на мъжа е когато държи на една жена и тя го разбере.

Скрит текст:
Искам да пратя на мъжо ти каса бира за приказката за лъва, бахти пича е Mr. Green

Ако жената е свястна, няма драма. Ако не е, защо ще държи на нея?

# 454

.......... мъжа мисли, че една жена за да му пусне трябва да й обещава деца и семейство. Много по-лесни биха били нещата ако си казваш точно какво искаш и очакваш без да даваш разни грешни сигнали. Tired

Именно щото не си казват. Ако ние си кажем то получаваме упрек че не сме сериозни и оставаме на сухо. Та се налага да пообещаем тук-там иначе ще си докараме тендовагинит на дясната ръка Simple Smile

Брех, къде бил ключът от бараката!
Пък аз се чудя, защо щом прекарам нощтта с един мъж, още на другият ден започва да ми разправя, как искал да остареем заедно.  Laughing
[/quote]

Щом го е докарал до сутринта значи нещо не му е наред. Я ще иска да му переш гащите я да родиш децата му...

# 455
Скрит текст:
За да няма коя да му каже ,,прах ти гащите,, както аз съм го чувал въпреки че гладя и простирам без да пострада мъжкото ми его. И защото отдавна пералнята пере. И всеки мъж трябва да може да се изпере дори на ръка, да си простре и да се изглади.
Защото за съжаление вече няма казарма. Няма и мъже. А синковеца беше впечатлен че в Швейцария има военна служба.

Не, не...уж си мъж, пък не разбираш мъжката порода...Мъжете всичко могат - и да гладят и да чистят и да готвят. Не е в това проблемът. Проблемът е, че ги мързи. Ето тук се крие ключът от бараката - затова накрая кара вара и пак някоя ще му каже "прах ти гащите еди колко си години". Или с други думи както казва моят мъж - ти виждала ли си лъв, който да търчи наоколо като муха без глава? Wink
Ама кака ти е от стара коза яре - поназнайва ги нещата.

Можем ги, така е. Или поне по-старото поколение. Младите мъже, 30-35 да пият не могат какво остава за друга ,,работа,, да ,,свършат,,. Но ни мързи, много, като сме сами да видиш как намираме цаката на всичко - я някоя нова върже, я на някоя поизостанала от указателя й припомним що е то чуждо или бивше, е, от време на време забележи пак от мързел да намерим коя да свърши работата се наложи да си я свършим сами Simple Smile Прала му гащите... МъжО не я е взел да й търпи главоболието ПМС, СМС и прочие. Ми ше пере, и друго ще прави, за кво я е взел мъжО й???  Mr. Green Нали тва е зора на жените особено след 27-28, някой да се навие да я вземе Simple Smile Ако не, затваря вратата от външната страна и си намира друг.
Най-голямата драма на мъжа е когато държи на една жена и тя го разбере.

Скрит текст:
Искам да пратя на мъжо ти каса бира за приказката за лъва, бахти пича е Mr. Green

Ако жената е свястна, няма драма. Ако не е, защо ще държи на нея?

Че ние откъде да знаем дали е свястна??? Кат ги питам само тя е свястната, другите са парцалеси 😃. Много е сладко жените като почнат да се хранят една друга 😃

# 456

Щом го е докарал до сутринта значи нещо не му е наред. Я ще иска да му переш гащите я да родиш децата му...

Яснооо. Ти деца не щеш, значи заради едните мръсни гащи ги оставяш да се събуждат до теб сутрин. Ти пералня нямаш ли си?

# 457

Яснооо. Ти деца не щеш, значи заради едните мръсни гащи ги оставяш да се събуждат до теб сутрин. Ти пералня нямаш ли си?

Имам си бе, или поне майка му така ми каза преди 16 години 😃. И пералня си имам, ма просто това с гащите е любимия лаф на жените като ги напуснеш. Продължава с ,,да видим сега младичката колко време ще ти пере гащите,, 😃. В общи линии замислям се че мъжете имаме само гащи или само те се перат

# 458
Скрит текст:

Имам си бе, или поне майка му така ми каза преди 16 години 😃. И пералня си имам, ма просто това с гащите е любимия лаф на жените като ги напуснеш. Продължава с ,,да видим сега младичката колко време ще ти пере гащите,, 😃.
В общи линии замислям се че мъжете имаме само гащи или само те се перат

Добро впечатление прави мъж с изпрани гащи, да знаеш.

# 459
Скрит текст:

Имам си бе, или поне майка му така ми каза преди 16 години 😃. И пералня си имам, ма просто това с гащите е любимия лаф на жените като ги напуснеш. Продължава с ,,да видим сега младичката колко време ще ти пере гащите,, 😃.
В общи линии замислям се че мъжете имаме само гащи или само те се перат

Добро впечатление прави мъж с изпрани гащи, да знаеш.

Да бе, за да не ви напуснем така ще кажете. Дори само за да ни перете. Ама кат не са изпрани си знаем - жълтото отпред, кафявото отзад. Чорапите докато стоят прави като ботуши до стената значи са чисти. Ако плочките на пода вече се напукат е време да се купят нови. И запомнете - дупките на чорапите са в резултат на протриване а не на личностна деградация

# 460
Проблема на всеки мъж с изпрани гащи е че всяка женска вече знае че има друга женска... която му пере гащите...

# 461
Проблема на всеки мъж с изпрани гащи е че всяка женска вече знае че има друга женска... която му пере гащите...

Оттук може да се изведе правило:
Ако попаднете на мъж с изпрани гащи, то работата му не е чиста!

# 462
Баща и син пътуват в кола, синът кара.
- Как съм тате? Мога ли да карам?
- Сине, видя ли хубавото момиче с късата поличка на тротоара?
- Не тате
- Значи още не умееш да караш

# 463

Оттук може да се изведе правило:
Ако попаднете на мъж с изпрани гащи, то работата му не е чиста!

Не, напротив, чиста е. Извода е че няма да му перете гащите и не можете да оправдаете присъствието си в живота му с прането на гащите му. Или просто потърсете мъж с непрани гащи

# 464
Баща и син пътуват в кола, синът кара.
- Как съм тате? Мога ли да карам?
- Сине, видя ли хубавото момиче с късата поличка на тротоара?
- Не тате
- Значи още не умееш да караш

Познавах възрастен мъж, който се хвалеше на всеослушание, че завел сина си в публичен дом в Турция. Докато обучавали момчето му, той седял в гостната и пращял от гордост.

Общи условия

Активация на акаунт