Кои търсеха мъже?

• 28 832
  • 792
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:
Ох, бе, заболя ме коремът от смях... Joy
Прибирал се всяка вечер при разведената си жена, да контролира нещата, после отивал да си вее оная работа, а тя нямала право да хойка. hahaha smile3544
Ама не само той, повечето разведени около него. За гарнитура - някакви силикони, изкуствени мигли(?) Laughing, джипове и кредитни карти...
Ей, голям майстор на късия разказ Sunglasses

Пиле, отиди утре до банката, дръпни едно кредитче вместо да се чудиш как да изгониш мъжо да му вземеш къщата която не можеш да поддържаш и пак ще те заболи корема, ма не от смях.
В моята собственост - дом, офис, кола важат моите правила. Като не ти изнася събирай багажа и обратно на пазара

Стига де! Какъв офис? Нали беше на заплата?

# 511
Тук е Клюкарника на бгмама, естествено, важат правилата на супермен tooth

Не, мъжо ти е дал жилище да му гледаш детето а не да прибираш поредния тъпкач. Но ако толкова се обичате с новия отиваш в неговия дом а не той в моя.

# 512
  • София
Прибирал се всяка вечер при разведената си жена, да контролира нещата, после отивал да си вее оная работа, а тя нямала право да хойка. hahaha smile3544
Ама не само той, повечето разведени около него. За гарнитура - някакви силикони, изкуствени мигли(?) Laughing, джипове и кредитни карти...

Пиле, отиди утре до банката, дръпни едно кредитче вместо да се чудиш как да изгониш мъжо да му вземеш къщата която не можеш да поддържаш и пак ще те заболи корема, ма не от смях. В моята собственост - дом, офис, кола важат моите правила. Като не ти изнася събирай багажа и обратно на пазара

Така е. Но ще те разберат само хора, които ги имат тези работи и при тях важат същите условия. Има такива жени, но както самият ти каза по-горе, мъжете се страхуват от тях и не ги намират за женствени. Или ако се навият на такава жена, са от онези, във фитнеса, дето ги спомена.

Имам близка приятелка, която е така. Вдовица е, обаче я е страх да подхване нова връзка, защото смята, че мъжете ще я използват заради парите й, а няма да бъдат с нея заради самата нея. В този смисъл да те питам, как се справяш с този казус (щото спадаш към обратния вариант - разведен с пари)? newsm78

# 513
Хм, интересен казус... Понеже не искам вече да имам нова съпруга не съм мислил по тази хипотеза.
Може би ако имам и дете от новата ще разпределя по равно между двете. Разбираш ли, мъжете са кучета, много пари не им трябват, предпочитат да ги дадат за дете или на второ място за жената

И бай бабо, да не те срещне мечка! Simple Smile

Разсъждавайки по темата, си мисля, че е далеч по - добре, на бившата да и се помогне да намери доходна работа или да започне собствен бизнес, за да може сама да се справя. Това е истинската помощ.

Принципно си много права. Но просто някои хора нямат амбиции, нека така да го кажем. Или ги е страх от промяна или отговорности.

# 514
  • София

Не, мъжо ти е дал жилище да му гледаш детето а не да прибираш поредния тъпкач. Но ако толкова се обичате с новия отиваш в неговия дом а не той в моя.
Не зная на кого говориш, та продължаваш да се обръщаш във второ лице единствено число, но аз на такъв овчар в къщата няма как да попадна. Sunglasses

# 515
Нека да го кажем така - докато има търсене, ще има и предлагане.
И още: кой е по-луд, тоя, който яде баницата ли...?

Типично при мъжете: винаги обвинявате всички останали (плюс обстоятелствата) за собствените си грешки.

И едната я помня ,,ма той ми взе всичко,, имайки в предвид джипчето и кредитната карта. Изобщо не й пукаше за дъщеря й защото щяла ,,да бъде в добри ръце,, и била негова, да си я гледа. Ми онова за което пищиш че ти е взел никога не е било твое. Aко го беше погледнала с едното щеше да те погледне с двете. А много я глезеше, сакън да не си счупи маникюра нищо не пипаше

Приятелят ти е получил точно това, което е искал.

Ние не отричаме грешките си. Но нали твърдите че в семейството са двама??? Аз познавам само една която каза ,,кви чистачки, кви гледачки??? Друга няма да ми стъпва в къщата,,. Т.е. ние ако сбъркаме да отменим жената дали лично дали чрез помощница единици са жените които ще откажат. Грешка ли е че опитваме да ви улесним???

Приятелят ми е човек който също като мен смята че всеки трябва да си знае мястото и да си изпълнява задълженията.
От мъжка, моя гледна точка жените тук искат но не дават. Всяка търси богатия за да не пипа нищо и като го омотае не знае как да го задържи. Но заможните мъже са в пъти по-малко от младите и красиви жени така че повечето остават на сухо. И колкото повече над 30 отиват толкова повече искат и все по-малко предлагат
Изключително далечни са ми тея простотии.
Зрелите, умни хора, избират половинката си внимателно. Защото, какъв е смисъла да се минава през всичкото това?
Пак казвам: всеки получава това, което иска, независимо дали му харесва или не. Проблемът се появява тогава, когато се обвинява всичко и всички наоколо за собствените неуспехи. Нещо, което винаги присъства в твоите постове и в тези на Херки (ако хипотетично приемем, че Херки няма психически проблеми, породени от детството и майка му). Сега и двамата сте разочаровани от живота, самотни мъже в критическата и какъв е шанса и на двама ви да намерите подходяща половинка? Според мен - минимален. Не виждам смисъла от постоянното ви мрънкане. Задоволявайте се с това, което ви е останало и това е.

В доста от случаите жилището се присъжда за ползване (може би не присъства точно с такива термини) на майката и детето. Което означава, че тя ще прави каквото пожелае там.

# 516

Пиле, отиди утре до банката, дръпни едно кредитче вместо да се чудиш как да изгониш мъжо да му вземеш къщата която не можеш да поддържаш и пак ще те заболи корема, ма не от смях. В моята собственост - дом, офис, кола важат моите правила. Като не ти изнася събирай багажа и обратно на пазара

Така е. Но ще те разберат само хора, които ги имат тези работи и при тях важат същите условия. Има такива жени, но както самият ти каза по-горе, мъжете се страхуват от тях и не ги намират за женствени. Или ако се навият на такава жена, са от онези, във фитнеса, дето ги спомена.

Имам близка приятелка, която е така. Вдовица е, обаче я е страх да подхване нова връзка, защото смята, че мъжете ще я използват заради парите й, а няма да бъдат с нея заради самата нея. В този смисъл да те питам, как се справяш с този казус (щото спадаш към обратния вариант)? newsm78

Не, не че не ги намират за женствени, просто жените повече от мъжете натякват. Затова написах че жена с пари е по-отвратителна от мъж с пари. Повечето жени с пари вече мислят като мъжете. Имам позната, известно момиче покрай парите на баща си и е много земна, просто иска бебе и някой да я прегърне както тя казва, всичко останало си има.
Няма оправия. Дори да не демонстрираш хитрите жени се усещат. Държиш всички на дистанция и не се ангажираш сериозно. Опре ли ножа до кокала - съвместно съжителство или деца прекратяваш. Ма си трябва да си дебил, като мен. Не искам да съм на мястото на твоята позната, не е щастлива...

Но прави едно ЕООД, 2 лв му е капитала, прехвърля всичко на него, измисля си някаква длъжност, 800-900 лв заплата и няма да се страхува.
НО, мъжете станаха по-големи златотърсачки от жените. И ако мъжете си знаят че една 20 годишна няма да е 50-годишен освен ако не е Брад Пит и ги бОли оная работа при жената не е така. Някак си 50-годишен ако може доста по-лесно ще се метне на 20-годишна то 40-годишната жена няма да си загуби акъла по 20-годишен. Или бъркам?

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 15:18 от X5 E70

# 517
  • София
Но прави едно ЕООД, 2 лв му е капитала, прехвърля всичко на него, измисля си някаква длъжност, 800-900 лв заплата и няма да се страхува.
НО, мъжете станаха по-големи златотърсачки от жените. И ако мъжете си знаят че една 20 годишна няма да е 50-годишен освен ако не е Брад Пит и ги бОли оная работа при жената не е така. Някак си 50-годишен ако може доста по-лесно ще се метне на 20-годишна то 40-годишната жена няма да си загуби акъла по 20-годишен. Или бъркам?

При нея нещата са по-големи. Не става въпрос за ЕООД...
Иначе, за 20-годишните си прав. Тази жена е твърде умна и интелигентна и не може да се задоволи с 20-годишен - в емоционален аспект говоря. На нея не и трябва толкова много сех, колкото човек, с когото да споделя живота си - да я разбира, уважава, така да се каже - на нейния акъл. Колкото до сех-са, има си жигола за тази работа - добре я вършат, спор няма, но не е това, което му е нужно на един човек - независимо дали мъж или жена. Или бъркам?

# 518
Нека да го кажем така - докато има търсене, ще има и предлагане.
И още: кой е по-луд, тоя, който яде баницата ли...?

Типично при мъжете: винаги обвинявате всички останали (плюс обстоятелствата) за собствените си грешки.

И едната я помня ,,ма той ми взе всичко,, имайки в предвид джипчето и кредитната карта. Изобщо не й пукаше за дъщеря й защото щяла ,,да бъде в добри ръце,, и била негова, да си я гледа. Ми онова за което пищиш че ти е взел никога не е било твое. Aко го беше погледнала с едното щеше да те погледне с двете. А много я глезеше, сакън да не си счупи маникюра нищо не пипаше

Приятелят ти е получил точно това, което е искал.

Ние не отричаме грешките си. Но нали твърдите че в семейството са двама??? Аз познавам само една която каза ,,кви чистачки, кви гледачки??? Друга няма да ми стъпва в къщата,,. Т.е. ние ако сбъркаме да отменим жената дали лично дали чрез помощница единици са жените които ще откажат. Грешка ли е че опитваме да ви улесним???

Приятелят ми е човек който също като мен смята че всеки трябва да си знае мястото и да си изпълнява задълженията.
От мъжка, моя гледна точка жените тук искат но не дават. Всяка търси богатия за да не пипа нищо и като го омотае не знае как да го задържи. Но заможните мъже са в пъти по-малко от младите и красиви жени така че повечето остават на сухо. И колкото повече над 30 отиват толкова повече искат и все по-малко предлагат
Изключително далечни са ми тея простотии.
Зрелите, умни хора, избират половинката си внимателно. Защото, какъв е смисъла да се минава през всичкото това?
Пак казвам: всеки получава това, което иска, независимо дали му харесва или не. Проблемът се появява тогава, когато се обвинява всичко и всички наоколо за собствените неуспехи. Нещо, което винаги присъства в твоите постове и в тези на Херки (ако хипотетично приемем, че Херки няма психически проблеми, породени от детството и майка му). Сега и двамата сте разочаровани от живота, самотни мъже в критическата и какъв е шанса и на двама ви да намерите подходяща половинка? Според мен - минимален. Не виждам смисъла от постоянното ви мрънкане. Задоволявайте се с това, което ви е останало и това е.

В доста от случаите жилището се присъжда за ползване (може би не присъства точно с такива термини) на майката и детето. Което означава, че тя ще прави каквото пожелае там.

Избираш ако имаш избор. А такъв няма. И при вас и при нас.
В критическа ще съм като сменя БМВ-то с Мерцедес 500 СЛ кабрио и кача руса 18-годишна кифла. А такива мераци нямам за следващите 15 години.
Да, съда го е дал, заради детето но понеже повечето жени са нагли до безочие щото не вземат ли жилището са на улицата влачат поредния бездомник, същия като тях без дом да обитава съвместно.
Пробвай се ако ти стиска. Съда е доста ,,безпристрастен,, да не се окаже че освен че с новия ще живеете под моста някой ще те ,,освободи,, и от детето. Както казах голяма част от хората в Бг не си знаят мястото и задълженията но си мислят че си знаят правата

# 519

При нея нещата са по-големи. Не става въпрос за ЕООД...
Иначе, за 20-годишните си прав. Тази жена е твърде умна и интелигентна и не може да се задоволи с 20-годишен - в емоционален аспект говоря. На нея не и трябва толкова много сех, колкото човек, с когото да споделя живота си - да я разбира, уважава, така да се каже - на нейния акъл. Колкото до сех-са, има си жигола за тази работа - добре я вършат, спор няма, но не е това, което му е нужно на един човек - независимо дали мъж или жена. Или бъркам?

ЕООД-то е само за да се води някъде на работа и да си внася осигуровки за пенсия Simple Smile И вече ,,няма,, пари Simple Smile
Такава жена с която можеш да разговаряш е безценна но са рядкост, повечето ламтят за кола, малко по-умните за жилище.
Мъже на нейния акъл в Бг няма според мен.
Не, не бъркаш. Секса така или иначе е в главата... Ти си умна жена и ме разбираш

# 520

В критическа ще съм като сменя БМВ-то с Мерцедес 500 СЛ кабрио и кача руса 18-годишна кифла. А такива мераци нямам за следващите 15 години.
Да, съда го е дал, заради детето но понеже повечето жени са нагли до безочие щото не вземат ли жилището са на улицата влачат поредния бездомник, същия като тях без дом да обитава съвместно.
Пробвай се ако ти стиска. Съда е доста ,,безпристрастен,, да не се окаже че освен че с новия ще живеете под моста някой ще те ,,освободи,, и от детето. Както казах голяма част от хората в Бг не си знаят мястото и задълженията но си мислят че си знаят правата
Трудно ми е да ти следя неподредената мисъл, честно.
Какво означава :
"Да, съда го е дал, заради детето но понеже повечето жени са нагли до безочие щото не вземат ли жилището са на улицата влачат поредния бездомник, същия като тях без дом да обитава съвместно."
Нагли до безочие защо? Защото се е възползвала от нещо, на което има право?
А теб какво те интересува  с кого е?

Аз нямам с какво да се пробвам. Имам си жилище, мерси. Нямам ипотеки.
И ако не се случи някакво бедствие, ще си имам жилище и занапред.

# 521

Трудно ми е да ти следя неподредената мисъл, честно.
Какво означава :
"Да, съда го е дал, заради детето но понеже повечето жени са нагли до безочие щото не вземат ли жилището са на улицата влачат поредния бездомник, същия като тях без дом да обитава съвместно."
Нагли до безочие защо? Защото се е възползвала от нещо, на което има право?
А теб какво те интересува  с кого е?

Аз нямам с какво да се пробвам. Имам си жилище, мерси. Нямам ипотеки.
И ако не се случи някакво бедствие, ще си имам жилище и занапред.

Щото гледам филм и хвърляm поглед и тук, извинявай
Имам впредвид че e въпрос на морал. Ок, развеждате се, хипотетично жилището е на бащата на детето. Не се обичате, влюбил се, кръшнал, няма значение, развеждате се, той се изнася и ти оставя жилището защото съда дава детето на теб. НА ТЕБ И ДЕТЕТО. Не за да прибираш някой бездомник. Защото мъж, отишъл да живее при жена си е бездомник. Ако жилището си е твое то нещата се променят но не много. Защото това дете винаги ще е чуждо за новия ти мъж. Може и да бъркам в разсъжденията си или да не се покриват с твоите. И аз много обичам детето на бившата любовница, много сладко хлапе но дори когато ме е гушкало не ми е същото като моето. И защото не беше честно от моя страна към него се радвам че се разделихме. Това имах  в предвид

# 522
Значи, доколкото разбирам, ти имаш против не някой, който се е настанил в жилището, а някой, който се е настанил да живее с детето ти? Ще има ли разлика за теб, ако бившата ти жена се премести да живее при "бездомника" с детето?
Очакваш ли бившата ти да седи сама?
Ако приемем хипотетично, че детето остане при теб и ти прибереш някоя "бездомничка", положението няма ли да е същото за детето?

# 523
Значи, доколкото разбирам, ти имаш против не някой, който се е настанил в жилището, а някой, който се е настанил да живее с детето ти? Ще има ли разлика за теб, ако бившата ти жена се премести да живее при "бездомника" с детето?
Ако приемем хипотетично, че детето остане при теб и ти прибереш някоя "бездомничка", положението няма ли да е същото за детето?

И двете. Не може да живее и се грижи за детето ми защото се грижа за него, не колкото мога а както трябва. Децата си имат един баща, освен в случаите когато е насилник, пияница, безотговорен и нехаен. Имат и една майка, освен в случайте ако не е безотговорна, разпарцолница, нехайна.
Не, не очаквам, по-важното, не искам да стои сама. Аз не съм нейния мъж но не значи че някъде не я чака нейния си така че трябва да го намери, дори заради моето спокойствие.
За да не отиде при друг С ДЕТЕТО съм създал всички удобства за да не се налага. Според нея всичко си е по-старому само дето го няма документа за брак. Ако се влюби и иска да ходи при друг оставя детето при мен и си гледа голямата любов. В нашия случай ,,детето,, е голямо и ако си беше тук бих го попитал. Доколкото знам от нея, тя ми е казвала се е срещала известно време с някакъв мъж и дотук, не знам дали продължават и по-важното - не е моя работа. Против съм когато хората се следят, ровят дори след като са се развели
Според мен, както и беше в моя случай детето 2 години си беше с мен, само с мен. Имаше коя да сготви, да изчисти но то никога не я е виждало. И не трябва. То си има майка и други жени играещи си на майка нямат място около него. 

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 16:05 от X5 E70

# 524
Скрит текст:

И двете. Не може да живее и се грижи за детето ми защото се грижа за него, не колкото мога а както трябва. Децата си имат един баща, освен в случаите когато е насилник, пияница, безотговорен и нехаен. Имат и една майка, освен в случайте ако не е безотговорна, разпарцолница, нехайна.
Не, не очаквам, по-важното, не искам да стои сама. Аз не съм нейния мъж но не значи че някъде не я чака нейния си така че трябва да го намери, дори заради моето спокойствие.
За да не отиде при друг С ДЕТЕТО съм създал всички удобства за да не се налага.
Според нея всичко си е по-старому само дето го няма документа за брак.
Скрит текст:
Ако се влюби и иска да ходи при друг оставя детето при мен и си гледа голямата любов. В нашия случай ,,детето,, е голямо и ако си беше тук бих го попитал.
Според мен, както и беше в моя случай детето 2 години си беше с мен, само с мен. Имаше коя да сготви, да изчисти но то никога не я е виждало. И не трябва. То си има майка и други жени играещи си на майка нямат място около него. 

Значи разводът ви е фиктивен, все пак. Защо ще се развеждаш, ако всичко е както преди? Един документ ли те е спирал да си развяваш онази работа?

Общи условия

Активация на акаунт