Кои търсеха мъже?

• 28 787
  • 792
  •   1
Отговори
# 105
Scooba, един въпрос: след като се разведе, дали животът ти наистина стана по-цветен, по-широк? Постигна ли неща, които не можеше да постигнеш със съпруга до себе си? Или просто изклати малко евтини женички...

# 106
"Никой не си взема разведена жена за да я издържа или да й гледа детето Smile "

Я пак?

Кое не разбра мамасита? Никой не е длъжен да ми гледа детето. С майка му да си се оправят.

# 107
  • Насред хаоса

Никой не си взема разведена жена за да я издържа или да й гледа детето Simple Smile

Това пък е толкова безсмислено и изтъркано клише, че няма накъде повече. Ама явно служи за някакво успокоение на мъжете, че бившата им вече мъж няма да види, щото е с дете/деца. Пък като разберат, че не само е видяла, ами и се е събрала с някого, гледат умно. И повечето точно в такъв момент почват изведнъж много да държат на децата си и да се сещат за тях, нищо, че допреди това тия деца все едно ги е нямало след развода.

# 108
  • София
Ох, представям си. И жената издържаш, и детето, и си стабилната бащина фигура, докато очукваш "навитите" от тел указател... Да ти завиди човек на обкръжението. hahaha smile3544

А кой да я издържа??? Новия ли??? Че той човека друго иска от нея предполагам. Никой не си взема разведена жена за да я издържа или да й гледа детето Simple Smile
Едното не пречи на другото Елица. Ти си гледай твоя да не се окаже че ползваме една и съща жена... да ядем мусака при нея Simple Smile
Детето ти е прецакано при всички положения, без значение дали някой ще се прежали да гледа чуждо дете или не.

А колко издръжка плащаш на жената и детето? Mr. Green

# 109
Мда, другото клише е- нея ще я търсят само за секс:) и никой няма да я вземе.

# 110
Scooba, един въпрос: след като се разведе, дали животът ти наистина стана по-цветен, по-широк? Постигна ли неща, които не можеше да постигнеш със съпруга до себе си? Или просто изклати малко евтини женички...

Да, ОПРЕДЕЛЕНО. И по-свободен. Самата мисъл че като си женен трябва задължително да се прибереш и да правиш неща по задължение ,,сакън ккакво ще кажат хората,, ме дразни.
Нещата които постигам нямат нищо общо със съпругата или която и да било жена до/под/върху/около мен. С жена/без жена те се постигат с лични качества а не заради/понеже/защото/въпреки наличието на жена.
Както и жената като личност не трябва да се отъждествява, тя или постиженията/провалите й с мъжа или липсата му.
Най-общо - мразя любимата на всички жени думичка ,,заедно,,

# 111
Не, имам предвид- прочете ли нови книги, видя ли свят, почна ли бизнес, ей такива работи. Не просто наслаждаване на свободата...

Подобри ли си физиката?

# 112

Никой не си взема разведена жена за да я издържа или да й гледа детето Simple Smile

Това пък е толкова безсмислено и изтъркано клише, че няма накъде повече. Ама явно служи за някакво успокоение на мъжете, че бившата им вече мъж няма да види, щото е с дете/деца. Пък като разберат, че не само е видяла, ами и се е събрала с някого, гледат умно. И повечето точно в такъв момент почват изведнъж много да държат на децата си и да се сещат за тях, нищо, че допреди това тия деца все едно ги е нямало след развода.

Напротив. Мъжете искат да се събере за да ги остави на мира да си правят онова, заради което са пожелали развода - свободата си. Не зная конкретно в моя случай дали си е намерила и не ме интересува. Дано си е намерила.
Дали се сещаш за детето си няма нищо общо с това дали си разведен или всяка вечер се гледате влюбено в очите.

# 113
  • София
Скуба, ти искрено ли вярваш, че всички мъже се прибират при жените си само заради това какво ще кажат хората? Сладур Grinning
В крайна сметка, щом ск щастлив с живота си, какъв е тоя плам да спамиш тука? Живей си живота, бе човек, не ги мисли нашите мъже Grinning

# 114
Да, ама за детето има ОГРОМНА разлика дали вижда родители да се гледат влюбено всяка вечер или вижда други отношения.

Защото несъзнателно копира. И някой ден може да се окаже, че си му заложил основи за неуспешен брак. Дори и да иска, може да му е адски трудно.

# 115
Скрит текст:

Напротив.
Мъжете искат да се събере за да ги остави на мира да си правят онова, заради което са пожелали развода - свободата си.
Скрит текст:
Не зная конкретно в моя случай дали си е намерила и не ме интересува. Дано си е намерила.
Дали се сещаш за детето си няма нищо общо с това дали си разведен или всяка вечер се гледате влюбено в очите.

В повечето случаи жените пожелават развода. При теб как беше? Тя ли те изрита или си мислиш, че сам си пожелал свободата?

# 116
Не, имам предвид- прочете ли нови книги, видя ли свят, почна ли бизнес, ей такива работи. Не просто наслаждаване на свободата...

Подобри ли си физиката?

Не съм спирал да чета, свят виждам почти всяка седмица - служебно, бизнеса не е спирал, вече 23 години, няма нищо общо с наличието/липса на съпруга/жена, с нея/без нея все си върви. Не разбирам мъжете които споделят служебни неща в къщи

# 117
  • София
Е, той надали иска сина му да се жени, чак такава минавка ...

# 118
Да, ама за детето има ОГРОМНА разлика дали вижда родители да се гледат влюбено всяка вечер или вижда други отношения.

Защото несъзнателно копира. И някой ден може да се окаже, че си му заложил основи за неуспешен брак. Дори и да иска, може да му е адски трудно.

Успешния/неуспешния брак си зависи от него и жена му а не от мен и майка му. Щото ние и да се гледаме влюбено те ако не се обичат пак ще се разведат. Или може би трябва да гледа влюбено жена си докато тя му се разхожда по главата/нервите??? Стигне ли се до там развода е въпрос на време.
И изобщо съм много против компромисите. Ако нещо не върви се прекратява

# 119
  • Насред хаоса
Не се мислете за толкоз незаменими, Скуба. Мъжете са различни, така че е излишно да говориш от името на всички.
Що се отнася до свободата - като иска да е свободен, да не се жени. Просто е. Ама да се ожени и да продължи да го раздава ергенската, не само няма да му мрънкам и да му се моля, а първа ще му посоча вратата.  

Общи условия

Активация на акаунт