Кои търсеха мъже?

• 28 799
  • 792
  •   1
Отговори
# 555
  • София - Рим и обратно
Я кажете Овен с жена-Дева разбира ли се или да си гледам филма гладен и да не се занимавам?
Олеле, ма ти си овнешко ли? С това трябваше да почнеш, душо. На теб ти трябва една щерка, за да се кротнеш размекнат и да си доволен от живота.
Имам опит с Овните, лесни сте - много сех и мръвки, и всичко е спокойно (почти) Grinning.

# 556
Еми смятай, аз съм жена-дева. Не че вярвам в зодии, но общо взето съм обичаен представител:)

# 557
  • София - Рим и обратно
Много харесвам деви. Понеже в мене няма нищо земно, както се оказа (по натална карта), та с тях се чувствам много добре - дават ми земния елемент и им се кефя на подредеността и организираността.
Дева и Овен не си представям обаче Thinking.

# 558
Нека да го кажем така - докато има търсене, ще има и предлагане.
И още: кой е по-луд, тоя, който яде баницата ли...?

Типично при мъжете: винаги обвинявате всички останали (плюс обстоятелствата) за собствените си грешки.

И едната я помня ,,ма той ми взе всичко,, имайки в предвид джипчето и кредитната карта. Изобщо не й пукаше за дъщеря й защото щяла ,,да бъде в добри ръце,, и била негова, да си я гледа. Ми онова за което пищиш че ти е взел никога не е било твое. Aко го беше погледнала с едното щеше да те погледне с двете. А много я глезеше, сакън да не си счупи маникюра нищо не пипаше

Приятелят ти е получил точно това, което е искал.

Ние не отричаме грешките си. Но нали твърдите че в семейството са двама??? Аз познавам само една която каза ,,кви чистачки, кви гледачки??? Друга няма да ми стъпва в къщата,,. Т.е. ние ако сбъркаме да отменим жената дали лично дали чрез помощница единици са жените които ще откажат. Грешка ли е че опитваме да ви улесним???

Приятелят ми е човек който също като мен смята че всеки трябва да си знае мястото и да си изпълнява задълженията.
От мъжка, моя гледна точка жените тук искат но не дават. Всяка търси богатия за да не пипа нищо и като го омотае не знае как да го задържи. Но заможните мъже са в пъти по-малко от младите и красиви жени така че повечето остават на сухо. И колкото повече над 30 отиват толкова повече искат и все по-малко предлагат
Изключително далечни са ми тея простотии.
Зрелите, умни хора, избират половинката си внимателно. Защото, какъв е смисъла да се минава през всичкото това?
Пак казвам: всеки получава това, което иска, независимо дали му харесва или не. Проблемът се появява тогава, когато се обвинява всичко и всички наоколо за собствените неуспехи. Нещо, което винаги присъства в твоите постове и в тези на Херки (ако хипотетично приемем, че Херки няма психически проблеми, породени от детството и майка му). Сега и двамата сте разочаровани от живота, самотни мъже в критическата и какъв е шанса и на двама ви да намерите подходяща половинка? Според мен - минимален. Не виждам смисъла от постоянното ви мрънкане. Задоволявайте се с това, което ви е останало и това е.

Тук е Клюкарника на бгмама, естествено, важат правилата на супермен tooth

Не, мъжо ти е дал жилище да му гледаш детето а не да прибираш поредния тъпкач. Но ако толкова се обичате с новия отиваш в неговия дом а не той в моя.

В доста от случаите жилището се присъжда за ползване (може би не присъства точно с такива термини) на майката и детето. Което означава, че тя ще прави каквото пожелае там.

Хей, я се осъзнай малко! Ако всеки получава каквото иска, значи че му харесва, няма как да иска нещо, което не му харесва, освен ако е луд психопат. Като говориш за мен, пак ти подчертавам, че аз нямам проблем в семейството си. Просто при мен проблемът е късмета. Исках да имам син за наследник, а имам само дъщери. Ето това е за мен проблемът, но обвинявам само себе си. Това е единственото ми разочерование от живота, а няма нужда да ми се намира още една половинка, защото няма какво да я правя, понеже вече 22 години си имам половинка, и никога не съм бил самотен, а по някога много ми се е искало да остана сам. Ама абсолютно сам, за поне малко време. За това, малко завиждам на Х5. В критическа възраст изпадат само жените, когато настъпи менопаузата им. За мъжете, няма такова определение. Това е женско нарицание от злоба и завист, заради по-съвършения мъжки пол. Това за присъждане на жилището и всичко на жената, майката на детето, е порочна практика и орязани мъжки права, за които Мамасита говори, че жените, са порязали мъжете с гадни закони. Само че сега вече има и предбрачни договори, а хитрите мъже вземат предварително мерки, ако решат да изритат половинката си, която им е омръзнала, така че жените в много случаи вече вземат при развода "на босия цървулите".

Respect Peace Но това жена няма как да го разбере а още по-малко признае.
Сигурно мъжа има критическа но не се изразява в безпричинно безпокойство, топли вълни, плачливост а в Mercedes-Benz 500 SL без покрив щото бившата съпруга му е взела всичко Simple Smile
Не е до хитрост а до предвидливост, а и не е толкова сложно. И то не за да я изриташ а недай Боже единия тръгне да хойка да няма какво да се дели. Т.е. кой как е влязъл в брака така си излиза. И е нормално - тя гледала детето взема детето, той донесъл парите - взема парите Simple Smile

Това в рамките на шегата и воден само от моята си философия - хойкаш си но си носиш отговорността за майката и детето. Жилище, кола, режийни, класна и извънкласна учебна дейност, спорт, почивка, контрол над детето, дребно подаръче за майаката, всичко си е за сметка на бащата и да си вее оная работа колкото иска. И много важно условие - детето да не е малко а поне на 12 или да учи в чужбина. Ако едно от тези условия да не е изпълнено мъжа си седа на собствения х*й и си трае.

НО това става само ако мъжа иска си иска свободата и не смята повече да се жени или размножава.

Ако реши да създава ново семейство - не знам. Бахти тъпака, от един затвор в друг и само негативи - всичко от нулата, нова змия и тя с главоболие (тя кат старата, само си мислим че е различна),

# 559
Те мъжете нямат менопауза, ама имат два ключови момента:
- Когато за пръв път не може за втори път.
- Когато за втори път не може за пръв път.

Къвто си го направи - такъв ще си го ползва.
Ако не става при едната го качвам на стенда т.е. на друга.
Ако там стане - проблема не е в мен

# 560
Я кажете Овен с жена-Дева разбира ли се или да си гледам филма гладен и да не се занимавам?
Олеле, ма ти си овнешко ли? С това трябваше да почнеш, душо. На теб ти трябва една щерка, за да се кротнеш размекнат и да си доволен от живота.
Имам опит с Овните, лесни сте - много сех и мръвки, и всичко е спокойно (почти) Grinning.

Момиченцата са готини и много гушливи.
Ма дали ще ми стигнат патроните като порасне че от КОС само по 50 дават Simple Smile

# 561
Много харесвам деви. Понеже в мене няма нищо земно, както се оказа (по натална карта), та с тях се чувствам много добре - дават ми земния елемент и им се кефя на подредеността и организираността.

Защо не си го представяш? Дай по-подробно моля те защото май затъвам там...

П.С. Тихо, да не съм чул женски смях и подигравки... Simple Smile

# 562
  • София - Рим и обратно

Ма дали ще ми стигнат патроните като порасне че от КОС само по 50 дават Simple Smile
Ми не знам, ама поне ще си насочиш многото енергия в нещо приятно и полезно. Е, малко прекалено ще я разглезиш, та едва ли ще се наложи с патрони да я пазиш, надали ли някой ще успее да те надскочи в глезотиите и подаръците. Мъжете овни боготворят щерките си. Синовете ги наритват рано обикновено, щото не търпят конкуренция наоколо Simple Smile.

Девата обича да щъка и да върти очи, а овенът е ревнив. Тя пък не понася изблиците му. Не знам, отваряй си очите там Simple Smile.

# 563

Х5, браво пич, разби жените на пух и прах! Вълкът беше споменал, че щели да те наврат в к*чи гъз, ама май стана обратното. Сега ще бучат из форума и ще злословят по твой и мой адрес, бълвайки змии и гущери, макар че с теб сме различни. Явно все пропускат факта, че с еманципацията се еманципираха и мъжете, което за тях е добре дошло. Нямат вече задължения към жените, както се казва е*еш и бягаш. Пък те да му мислят после, и нека си мечтаятза уютен дом, с мъж дето щял да им угажда, без да му готвят свинско със зеле, и вместо да му перат гащите, той щял да пере техните, ама на ръце, без пералня, за да разбере, че вече жените командват в къщи. Щеше ми се да се намесвам тук-таме, но модовете ми затвориха устата. Правел съм изцепки и грозни квалификации. Един вид, не съм си подбирал изразните средства и съм ги обиждал, което не било по правилата, а пък техните обиди с/у мъжете били разрешени, щото форумът е женски. Като гледам, и ти не си поплюваш много. Някоя май пак ревна, че речника ти не и харесвал. Като те чета ми е кеф. Направо ти завиждам пич, но без зла умисъл и се радвам, че има мъже като теб. Имаш си син, а това е най-важното според мен, в живота на един мъж. Той ще е твоето продължение, а ти от сега на татък, ще си живееш, както ти харесва, и никоя жена няма да може да ти се бърка в живота. Това ядосва много жените, защото мъжете са си абсолютно независими, във всяко отношение, за разлика от тях.

# 564
Скрит текст:
Нека да го кажем така - докато има търсене, ще има и предлагане.
И още: кой е по-луд, тоя, който яде баницата ли...?

Типично при мъжете: винаги обвинявате всички останали (плюс обстоятелствата) за собствените си грешки.

И едната я помня ,,ма той ми взе всичко,, имайки в предвид джипчето и кредитната карта. Изобщо не й пукаше за дъщеря й защото щяла ,,да бъде в добри ръце,, и била негова, да си я гледа. Ми онова за което пищиш че ти е взел никога не е било твое. Aко го беше погледнала с едното щеше да те погледне с двете. А много я глезеше, сакън да не си счупи маникюра нищо не пипаше

Приятелят ти е получил точно това, което е искал.

Ние не отричаме грешките си. Но нали твърдите че в семейството са двама??? Аз познавам само една която каза ,,кви чистачки, кви гледачки??? Друга няма да ми стъпва в къщата,,. Т.е. ние ако сбъркаме да отменим жената дали лично дали чрез помощница единици са жените които ще откажат. Грешка ли е че опитваме да ви улесним???

Приятелят ми е човек който също като мен смята че всеки трябва да си знае мястото и да си изпълнява задълженията.
От мъжка, моя гледна точка жените тук искат но не дават. Всяка търси богатия за да не пипа нищо и като го омотае не знае как да го задържи. Но заможните мъже са в пъти по-малко от младите и красиви жени така че повечето остават на сухо. И колкото повече над 30 отиват толкова повече искат и все по-малко предлагат
Изключително далечни са ми тея простотии.
Зрелите, умни хора, избират половинката си внимателно. Защото, какъв е смисъла да се минава през всичкото това?
Пак казвам: всеки получава това, което иска, независимо дали му харесва или не. Проблемът се появява тогава, когато се обвинява всичко и всички наоколо за собствените неуспехи. Нещо, което винаги присъства в твоите постове и в тези на Херки (ако хипотетично приемем, че Херки няма психически проблеми, породени от детството и майка му). Сега и двамата сте разочаровани от живота, самотни мъже в критическата и какъв е шанса и на двама ви да намерите подходяща половинка? Според мен - минимален. Не виждам смисъла от постоянното ви мрънкане. Задоволявайте се с това, което ви е останало и това е.

Тук е Клюкарника на бгмама, естествено, важат правилата на супермен tooth

Не, мъжо ти е дал жилище да му гледаш детето а не да прибираш поредния тъпкач. Но ако толкова се обичате с новия отиваш в неговия дом а не той в моя.

В доста от случаите жилището се присъжда за ползване (може би не присъства точно с такива термини) на майката и детето. Което означава, че тя ще прави каквото пожелае там.

Хей, я се осъзнай малко! Ако всеки получава каквото иска, значи че му харесва, няма как да иска нещо, което не му харесва, освен ако е луд психопат. Като говориш за мен, пак ти подчертавам, че аз нямам проблем в семейството си. Просто при мен проблемът е късмета. Исках да имам син за наследник, а имам само дъщери. Ето това е за мен проблемът, но обвинявам само себе си. Това е единственото ми разочерование от живота, а няма нужда да ми се намира още една половинка, защото няма какво да я правя, понеже вече 22 години си имам половинка, и никога не съм бил самотен, а по някога много ми се е искало да остана сам. Ама абсолютно сам, за поне малко време. За това, малко завиждам на Х5.
В критическа възраст изпадат само жените, когато настъпи менопаузата им. За мъжете, няма такова определение. Това е женско нарицание от злоба и завист, заради по-съвършения мъжки пол.
Скрит текст:
Това за присъждане на жилището и всичко на жената, майката на детето, е порочна практика и орязани мъжки права, за които Мамасита говори, че жените, са порязали мъжете с гадни закони. Само че сега вече има и предбрачни договори, а хитрите мъже вземат предварително мерки, ако решат да изритат половинката си, която им е омръзнала, така че жените в много случаи вече вземат при развода "на босия цървулите".

action032

Скрит текст:

Защо не си го представяш?
Дай по-подробно моля те защото май затъвам там...

П.С. Тихо, да не съм чул женски смях и подигравки... Simple Smile

Ще си кажеш ти, всичко ще си кажеш. Wink

# 565
  • град-държава
О' изобщо не съм съгласна, че не търпят конкуренция. Даже 'и се радват и живеят за да я размазват, но това няма общо с нетърпение, що се отнася до мъжете. Иначе жените са други и за тях мога да се съглася, просто защото рядко притежават качества, за справяне със същата, за сметка на егото.
А девата си е дева и по душа, и по държание. Mr. Green

# 566

Х5, браво пич, разби жените на пух и прах! Вълкът беше споменал, че щели да те наврат в к*чи гъз, ама май стана обратното. Сега ще бучат из форума и ще злословят по твой и мой адрес, бълвайки змии и гущери, макар че с теб сме различни. Явно все пропускат факта, че с еманципацията се еманципираха и мъжете, което за тях е добре дошло. Нямат вече задължения към жените, както се казва е*еш и бягаш. Пък те да му мислят после, и нека си мечтаятза уютен дом, с мъж дето щял да им угажда, без да му готвят свинско със зеле, и вместо да му перат гащите, той щял да пере техните, ама на ръце, без пералня, за да разбере, че вече жените командват в къщи. Щеше ми се да се намесвам тук-таме, но модовете ми затвориха устата. Правел съм изцепки и грозни квалификации. Един вид, не съм си подбирал изразните средства и съм ги обиждал, което не било по правилата, а пък техните обиди с/у мъжете били разрешени, щото форумът е женски. Като гледам, и ти не си поплюваш много. Някоя май пак ревна, че речника ти не и харесвал. Като те чета ми е кеф. Направо ти завиждам пич, но без зла умисъл и се радвам, че има мъже като теб. Имаш си син, а това е най-важното според мен, в живота на един мъж. Той ще е твоето продължение, а ти от сега на татък, ще си живееш, както ти харесва, и никоя жена няма да може да ти се бърка в живота. Това ядосва много жените, защото мъжете са си абсолютно независими, във всяко отношение, за разлика от тях.

Respect  Mr. Green Не знам дали съм за завиждане, аз просто искам да си правя каквото си искам. Ако искам да се прибера - ще се прибера, НО където искам, затова си оставам приптел с бившите че не се знае... ако не искам ще си взема хотел... Абе не искам някой да ми казва какво да правя че и да ми държи сметка.

Respect и към един мъж на 58, според последната класация е между 100-те най-богати българи, не българки а българи, има 2-ма сина на по 20-28, наскоро му се роди 3-ти син, гаджето му, не съпруга а гадже е на 24 който на въпроса ми как се оправяш с тая ми отговори: когато осъзнаем че не те са важните а ние тогава сме в мир със себе си и живеем нашия си живот а не техния, следваме нашите желания а не техните, нашите планове а не техните.
Така че дамите много неща искат но важно е ние какво искаме. Защото изпълнението на техните искания зависи от нас.
Ако не са съгласни намират си друг да им ходи по трътките или записват час в клиника за изкуствено осеменяване.

А да има син за един мъж си е завършен цикъл от живота. Но трябва да го отделиш от майка му след 10-12 за да се оправя сам. Иначе майките прислугват на синовете си защото мъжО отдавна си прави каквото иска или си е бил камшика а жената не може да живее без да досажда на някой мъж, викат му ,,грижи,, и така осмисляли живота си Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 12:57 от X5 E70

# 567
Цитат
А да има син за един мъж си е завършен цикъл от живота.

Отлично Х5, Мъжете го усещаме подсъзнателно, от мен, само адмирации към теб.

# 568
Статията е.... баси, напълно достоверна...
Животът ме срещна наскоро именно с такъв "мъж", търсещ нет-убежище, но иначе поголовно страхлив в реалността. Смешно, но и страховито жалко...
А и като майка на момче се замислих, сериозно се замислих...

# 569
Статията е.... баси, напълно достоверна...
Животът ме срещна наскоро именно с такъв "мъж", търсещ нет-убежище, но иначе поголовно страхлив в реалността. Смешно, но и страховито жалко...
А и като майка на момче се замислих, сериозно се замислих...

Не зная колко е голямо момчето ти, нека е живо и здраво, Господ да бди над него, ако позволиш мнение, не съвет, просто мнение от един мъжки баща който на 20, веднага след казармата се е изнесъл от мама - колкото по-голям става толкова повече го оставяй сам да направи собствените си грешки. Няма да го опазиш, само ще го осакатиш. Нека помощта да се превръща в контрол на насоките му и подбутване в релсите ако щеш. Да, ще прави бели, ще викат баща му в училище но НЕ защото е много примерен, но нека е самостоятелен. Тук в Бг родителите отглеждат синовете си дори след 30 че дори и 40 а после жените пищят че няма мъже а вината не е у баща му а пак у жена - майка му, за жена иди-дойди но мъж след 18 както вече няма казарма да се изнася и да се оправя сам.

Общи условия

Активация на акаунт