Кои търсеха мъже?

• 28 713
  • 792
  •   1
Отговори
# 615
Не съм съгласен.
Предназначението на Прасето е да е дебело, мазно, разхвърляно и мръсно.
Качествено прасе няма, всички прасета биват изядени - или по Коледа или при развода Simple Smile Така че пак трябва да си вземеш типично прасе и да си го отгледаш до качествено. И после някоя кикимора да ти го отмъкне, баш по Коледа  Joy
Ех момичета...
Аз да не съм будала та да взема тъпо прасе? моето е интелигентно и добре зане коя .... ръ4и4ка е най- нежна и мила  Peace
Дебело ще стане прасето, ако аз го оставя да стане дебело  Mr. Green

# 616
  • София
Темата взе да придобива сексистки уклон. Joy

Да поговорим за главоболието...Кажете сега, дами, колко пъти седмично сех е достатъчен за 55+ годишните добре запазени мъже? newsm78 Господа?

# 617
А, чакай, и на мъжките прасета им се намира цаката. Нали знаете...

Според китайската система минимум дни между сексуалните актове трябва да е първата цифра на възрастта, умножена по коефициент някакъв. Тоест за 55...веднъж на 10 дни или ще се разболее.

# 618
Къде ги тези готини 55 плюс да ги изтестваме . Без практи4ески тест гаранция за мнение не даваме .
След теста ще си говорим дали ни е боляла главата или не ни е боляла главата. Ако ни е боляла пишем им двойка и в ъгъла  Peace

# 619
Къде ги тези готини 55 плюс да ги изтестваме . Без практи4ески тест гаранция за мнение не даваме .
След теста ще си говорим дали ни е боляла главата или не ни е боляла главата. Ако ни е боляла пишем им двойка и в ъгъла  Peace

Брей, че сте зли бе?!? Я, вземете да тествате 46 плюс, че да видим дали няма да ви се оправи главоболието!

# 620
Ама чакайте сега...аз не взимам прасето, взимам цялата ферма.

Иначе приемам мъжът да има кусури, но дебели от леност не приемам. Не ги смятам за мъже.

Добави моля те неинициативност, избухливост...

# 621
Не съм съгласен.
Предназначението на Прасето е да е дебело, мазно, разхвърляно и мръсно.
Качествено прасе няма, всички прасета биват изядени - или по Коледа или при развода Simple Smile Така че пак трябва да си вземеш типично прасе и да си го отгледаш до качествено. И после някоя кикимора да ти го отмъкне, баш по Коледа  Joy
Ех момичета...
Аз да не съм будала та да взема тъпо прасе? моето е интелигентно и добре зане коя .... ръ4и4ка е най- нежна и мила  Peace
Дебело ще стане прасето, ако аз го оставя да стане дебело  Mr. Green

Собствената...  Joy

# 622
  • София

Скромното ми мнение е, че с напредването на годините мъжете започват да влагат все по-малко енергия в нещата, които вършат. Изпедепцват се, един вид, да правят всичко с колкото се може по-малко движения...Това от една страна е добре, но от друга може да бъде доста досадно. И после, като му е досадно на човек, как да не го заболи главата... Hug

# 623

Да поговорим за главоболието...Кажете сега, дами, колко пъти седмично сех е достатъчен за 55+ годишните добре запазени мъже? newsm78 Господа?

Ако позволиш мога да кажа за 48 - всеки ден поне по веднъж. Но много зависи и от инициативността на жената.
Но на мен ми е интересно наблюдението ти върху 55+ защото ме чакат след 7 години. Ще споделиш ли моля те?

# 624

Брей, че сте зли бе?!? Я, вземете да тествате 46 плюс, че да видим дали няма да ви се оправи главоболието!

Няма. След 30-33 главоболието става перманентно. Временно намалява с чуждо прасе, като стане тяхно пак се появява.
Виж линка който бях постнал от сайта благодарение на лято лято

# 625
Ама чакайте сега...аз не взимам прасето, взимам цялата ферма.

Иначе приемам мъжът да има кусури, но дебели от леност не приемам. Не ги смятам за мъже.

Добави моля те неинициативност, избухливост...

Те си вървят в комплект с шкембето, от кривите хормони е всичко.

# 626

Скромното ми мнение е, че с напредването на годините мъжете започват да влагат все по-малко енергия в нещата, които вършат. Изпедепцват се, един вид, да правят всичко с колкото се може по-малко движения...Това от една страна е добре, но от друга може да бъде доста досадно. И после, като му е досадно на човек, как да не го заболи главата... Hug

Не съм съгласен но за спора - ми 40 години орал, орал, писнАло му е на мъжО  Mr. Green
Едната иска по един начин, другата по друг, третата не знае как и какво иска...  Joy
Как да не му писне и да почне да претупва

# 627
  • София

Ако позволиш мога да кажа за 48 - всеки ден поне по веднъж. Но много зависи и от инициативността на жената.
Но на мен ми е интересно наблюдението ти върху 55+ защото ме чакат след 7 години. Ще споделиш ли моля те?

Ти все пак ще ми се окажеш батко. Laughing
Споделих...един пост назад. Лъвът смята, че "женските" са много лакоми понякога. Не трябва да ламтят толкова за неща, които не са най-важни в този живот, ако ме разбираш...Предпочита да работи върху "model train"-ът си, къде къде по-интересно занимание се явявало било. Mr. Green Обаче нали е лъв, смятам, че мнението му не бива да се оспорва. Всъщност, споделям! bowuu

П.С. 50-така като с нож ви реже, мама му стара! Shocked

# 628
  • София

Споделих...един пост назад. Лъвът смята, че "женските" са много лакоми понякога. Не трябва да ламтят толкова за неща, които не са най-важни в този живот, ако ме разбираш...Предпочита да работи върху "model train"-ът си, къде къде по-интересно занимание се явявало било. Mr. Green Обаче нали е лъв, смятам, че мнението му не бива да се оспорва. Всъщност, споделям! bowuu

Wink Wink Wink

# 629

Имам само 2 години още... Е сега подкарах бг-мамите  Mr. Green
То пък и ние сме едни лъвове... Ма дъртите държим че младите лъвчета могат ма не знаят как. А си е изкуство...
Я кажи моля те как ни реже - изобщо не си искаме или е веднъж седмично? Или опазил Бог месечно???

Xaха, приликата между циците и влакчетата е че и двете са предназначени за децата но бащите си играят с тях Simple Smile Все пак засега предпочитам първото но след 50 кой знае...

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 11:07 от X5 E70

Общи условия

Активация на акаунт