Кои търсеха мъже?

• 28 703
  • 792
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Имам само 2 години още... Е сега подкарах бг-мамите  Mr. Green
То пък и ние сме едни лъвове... Ма дъртите държим че младите лъвчета могат ма не знаят как. А си е изкуство...
Я кажи моля те как ни реже - изобщо не си искаме или е веднъж седмично? Или опазил Бог месечно???

Сега, мога и да кажа. Ама ще черпиш.  Sunglasses

Значи, започват да се заглеждат по-дълго в собственият си любим образ пред огледалото. "Жените ме харесват" е ключова фраза по време на този ритуал. Заглеждат се и по млади ярки в МОЛ-ът, но само толкова - лек флирт е достатъчен да запълни празнините, ако въобще някоя е толкова закъсала, че да се върже на подобни опити. Както казах, енергията е нещо, което не бива да се разхищава - ценен ресурс. Поради което, само със заглеждането си остават - като се замислят, че младите ярки искат да ходят насам натам клубове, екскурзии, диско и...им спихва ентус. Предпочитат да си се приберат дОма, да си полегнат с биричка пред мачлето, а мачлета дал Господ по ТВ. Някои пускат дълги коси, замислят се за Харлей...или пък за лодка. Обаче се сещат, че мъжът има два най-щастливи дни в живота си - денят, в който купува лодката и денят, в който я продава...и решават, че няма смисъл. Твърде много енергия за твърде малко щастие. По-умните от вас си намират хоби. По-глупавичките продължават да се самозалъгват, че хобито им са младите ярки. Каква заблуда...ама на, някои предпочитат да живеят с нея, докато в крайна сметка разберат за какво става дума. Та така...

# 631
Драмата е там, че след една определена възраст искането си остава същото като на 20, ама моженето и дори получаваното удоволствие намаляват.

Влакчето е супер. Ако ми построят такова, мога да преглътна липсата на секс, но ако ми дадат контролера на локомотивчето:)

# 632
Имам само 2 години още... Е сега подкарах бг-мамите  Mr. Green
То пък и ние сме едни лъвове... Ма дъртите държим че младите лъвчета могат ма не знаят как. А си е изкуство...
Я кажи моля те как ни реже - изобщо не си искаме или е веднъж седмично? Или опазил Бог месечно???

Сега, мога и да кажа. Ама ще черпиш.  Sunglasses

Значи, започват да се заглеждат по-дълго в собственият си любим образ пред огледалото. "Жените ме харесват" е ключова фраза по време на този ритуал. Заглеждат се и по млади ярки в МОЛ-ът, но само толкова - лек флирт е достатъчен да запълни празнините, ако въобще някоя е толкова закъсала, че да се върже на подобни опити. Както казах, енергията е нещо, което не бива да се разхищава - ценен ресурс. Поради което, само със заглеждането си остават - като се замислят, че младите ярки искат да ходят насам натам клубове, екскурзии, диско и...им спихва ентус. Предпочитат да си се приберат дОма, да си полегнат с биричка пред мачлето, а мачлета дал Господ по ТВ. Някои пускат дълги коси, замислят се за Харлей...или пък за лодка. Обаче се сещат, че мъжът има два най-щастливи дни в живота си - денят, в който купува лодката и денят, в който я продава...и решават, че няма смисъл. Твърде много енергия за твърде малко щастие. По-умните от вас си намират хоби. По-глупавичките продължават да се самозалъгват, че хобито им са младите ярки. Каква заблуда...ама на, някои предпочитат да живеят с нея, докато в крайна сметка разберат за какво става дума. Та така...

Благодаря Popule   bouquet Кажи какво да ти донеса от Дания?
Ужасно е, някак си... отчайващо...
Дано си остана толкова луд колкото и сега, лудостта те държи млад Simple Smile

# 633
Драмата е там, че след една определена възраст искането си остава същото като на 20, ама моженето и дори получаваното удоволствие намаляват.

Влакчето е супер. Ако ми построят такова, мога да преглътна липсата на секс, но ако ми дадат контролера на локомотивчето:)

Ей тая ваша жажда да командвате - влака, връзката...  Mr. Green

# 634
Какво да правя, като дори по мъжката логика ставам за командир!

Нали знаеш- ако е умен и мързелив, командва. Ако е умен и работлив, изпълнява. Ако е глупав и мързелив, поне да не пречи, а ако е глупав, но работлив, то трябва специално внимание и в никакъв случай да не командва.

В интерес на истината съм си правила експеримент да оставя мъжа да решава и командва...еми честно казано, не че не може, но не и в този свят, тук трябва известна адаптивност, не може само с мъжка логика, ще скапе цялото семейство. Просто светът е такъв, че по една или друга причина жените се оправят по-добре.

Не знам дали аз командвам у дома...но със сигурност доста неща са моя отговорност и под мой контрол.

# 635

Нали знаеш- ако е умен и мързелив, командва. Ако е умен и работлив, изпълнява. Ако е глупав и мързелив, поне да не пречи, а ако е глупав, но работлив, то трябва специално внимание и в никакъв случай да не командва.

В интерес на истината съм си правила експеримент да оставя мъжа да решава и командва...еми честно казано, не че не може, но не и в този свят, тук трябва известна адаптивност, не може само с мъжка логика, ще скапе цялото семейство. Просто светът е такъв, че по една или друга причина жените се оправят по-добре.

Не знам дали аз командвам у дома...но със сигурност доста неща са моя отговорност и под мой контрол.

Аз все си мисля че мъжО трябва да носи пари и да остави дреболиите на нежната половинка да се оправя. Сега къща, апартамент е добре да е негово решение евентуално след съгласуване.
Проблема е че повечето дами се водят много от емоцията а за сериозни неща емоцията не е полезна.
Всъщност аз не бих искал да командвам но пък при проблем се оказва че вината е моя защото не съм изисквал (командвал).

# 636
Работата е, че дреболиите балансират големите неща и ако с дреболиите не е наред, може да се окаже, че и големите неща падат:

https://www.youtube.com/watch?v=sc3bAXJSnJM

# 637
Работата е, че дреболиите балансират големите неща и ако с дреболиите не е наред, може да се окаже, че и големите неща падат:

https://www.youtube.com/watch?v=sc3bAXJSnJM

Eй котка по гръб не пада   bouquet
Видеото е невероятно, едно перце...

П.С. Права си.

# 638
  • София
Благодаря Popule   bouquet Кажи какво да ти донеса от Дания?

Чай. По датчанки не си падам. Twisted Evil

Лудостта...зависи накъде ще избие...

# 639

Мечтай си ти да командваш. Що не се опиташ такъв като мен да командваш? Някак си ми се вижда странно, да ме контролираш! Защото ще взема да се напия, и тогаз да му мислиш. Абе до сега не съм се напивал в живота си, ама като гледам какви сте станали жените, може и да почна да пия. Дано моята жена не попадне под женско влияние.

# 640
Ако не си забелязал, точно агресивните, нахаканите и заплашващи мъжкари вече твърде успешно ги контролираме- и то така, че дори не могат да се усетят.

Не само че можеш да бъдеш контролиран, ами и няма да го усетиш. И сам ще съдействаш. Ще си мислиш, че си свободен.

# 641
Благодаря Popule   bouquet Кажи какво да ти донеса от Дания?

Чай. По датчанки не си падам. Twisted Evil

Лудостта...зависи накъде ще избие...

Добре че не е вино, трябваше да го изпием заедно Simple Smile Което с бг-мамма си е опасно а кастрацията - задължителна Simple Smile
И аз не ги харесвам. Всъщност всичко женско на запад от Унгария за нищо не става, нищо женствено нямат, нито като визия, нито като излъчване нито като поведение.
Аз съм от истинските луди, все им е весело, по-лесно и по-успешно се преодоляват проблемите

# 642

Мечтай си ти да командваш. Що не се опиташ такъв като мен да командваш? Някак си ми се вижда странно, да ме контролираш! Защото ще взема да се напия, и тогаз да му мислиш. Абе до сега не съм се напивал в живота си, ама като гледам какви сте станали жените, може и да почна да пия. Дано моята жена не попадне под женско влияние.

Няма да съслася с теб този път.
Учи се от тях - идеята да командваш е да направиш така че другата страна да си мисли че командва.
По-хитри са от нас особено когато хлътнем или се опитваме с рогИте напред. Именно тогава се заклещваме.
Иначе да се напиеш е готино - ставаш още по-весел и раздваш целувки на всички дами Simple Smile

# 643
Само не ми е ясно, след като се напиеш и ме набиеш, така както си пиян и мозъчно опиянен, в коя посока ще ме подкараш? Изобщо имаш ли цел, имаш ли курс, та да се правиш на капитан? Щото нали, целта на капитана е все пак да откара някъде този кораб, а не просто да стресира екипажа.

# 644
Ако не си забелязал, точно агресивните, нахаканите и заплашващи мъжкари вече твърде успешно ги контролираме- и то така, че дори не могат да се усетят.

Не само че можеш да бъдеш контролиран, ами и няма да го усетиш. И сам ще съдействаш. Ще си мислиш, че си свободен.

Чак такава женска фантазия, не съм и предполагал че съществува. Трябва да се замисля, дали и моята жена не ме контролира, а пък аз да си мисля, че съм свободен?
Х5, я обърни малко внимание на Мамасита, че аз тръгвам извън офиса, а като гледам, нея я избива малко на бандитизъм. Сложи я, където и е мястото, че ако аз го направя, като нищо ще ме остракират.

Общи условия

Активация на акаунт