Кои търсеха мъже?

• 28 659
  • 792
  •   1
Отговори
# 675
Ммм, Мамасита - рецептата все пак да я уточним,
предлагам. Нещо от кочове бяхме тръгнали в на-
чалото, та до прасета стигнахме, вярно. Дали ще
е с кисело или ще е нещо кочовско? (явно не ще
да е агнешко, нали?  Mr. Green)

Кво агнешко??? Вие сте бг-мамми,

бг-мами сме ние, ама о-хо!
айде да не се хвалим толкова, 4е ви е слаба дружинката и няма смисъл . само се дразним!  Peace

# 676
 45 страници само за свинско месо.  Rolling Eyes

# 677
Бахти каръщината - от цял самолет кво седна до мен... Twisted Evil

# 678
Ммм, Мамасита - рецептата все пак да я уточним,
предлагам. Нещо от кочове бяхме тръгнали в на-
чалото, та до прасета стигнахме, вярно. Дали ще
е с кисело или ще е нещо кочовско? (явно не ще
да е агнешко, нали?  Mr. Green)

Кво агнешко??? Вие сте бг-мамми,

бг-мами сме ние, ама о-хо!
айде да не се хвалим толкова, 4е ви е слаба дружинката и няма смисъл . само се дразним!  Peace

Че и дружинката ни намаля с един.
Значи кат се прибера свинята да ме чака с лимонче на масата. Изпълнението възлагам на Лоана и Елица, двете кобри Mr. Green

# 679
Хехе, и печена змия било вкусно казват...

# 680
То..., напоследък само соеви заместители.... Де ти кочове? Белким, истински прасета да имаше, а то имитации, имитации....

Има, има, ма слушаш бг-мамите затова не намираш. Те повечето са омъжени и карат на сухо, пардон - соя   Mr. Green

# 681
Хехе, и печена змия било вкусно казват...

Те не бяха ли защитен вид? За разлика от нас прасетата  Mr. Green

# 682
Зависи от змията... има защитен вид, има и такива, които не стават изобщо за нищо, камо ли за ядене.

А относно прасетата.... нали бяха кочове или аз нещо не разбрах Mr. Green...?!
Щото свинското е особена порода, която се отглежда най-често в бг-мамма дом.

# 683
Значи кат се прибера свинята да ме чака с лимонче на масата. Изпълнението възлагам на Лоана и Елица, двете кобри Mr. Green

А те как да я обработват? Лимон4ето къде то4но трябва да са и го плацирали? И как да са я обработили преди това ? И дали ще има някакъв смисъл да се прибираш след тяхното изпълнение ?
Ей това е то, като мъжете  им стига само храна и спане , то за другото се раз4ита само на жени ... Тъжна работа. Разбирам яавторката на темата  Close

# 684
45 страници само за свинско месо.  Rolling Eyes

Да не си на диета? Или омъжена? Mr. Green

# 685
Зависи от змията... има защитен вид, има и такива, които не стават изобщо за нищо, камо ли за ядене.

А относно прасетата.... нали бяха кочове или аз нещо не разбрах Mr. Green...?!
Щото свинското е особена порода, която се отглежда най-често в бг-мамма дом.

Елица и Лоана от кои са?
Относно прасетата - всички сме еднакви. Квито си ни направите такива ще си ни ползвате.
 Да не ти пука, скачай в кочината, после ще се оправяме

# 686

А те как да я обработват? Лимон4ето къде то4но трябва да са и го плацирали? И как да са я обработили преди това ? И дали ще има някакъв смисъл да се прибираш след тяхното изпълнение ?
Ей това е то, като мъжете  им стига само храна и спане , то за другото се раз4ита само на жени ... Тъжна работа. Разбирам яавторката на темата  Close

Щото сме прасета. Кво очакваш от прасе...

# 687
Елица и Лоана от кои са?

Аааа, не знам, да се самоопределят ако желаят, аз не се наемам Laughing, щот не щъ да хвърчат змийски люспи.

Кочина, кошара... най-добре на някоя алпийска тучна полянка или на златния пясък на някой топъл океан, ама който както си го направи Heart Eyes.

# 688
ами като си прасе защо си в тема обсъждаща мъже? Да не би да си имаш стопанин? Ску4но ми стана да си приказвам само с теб, от еднообразие ме заболя главата отивам да видя дали мъжо е готов за нещо интересно . Утре пак ще намина  Peace

# 689
  • Под липата

Има, има, ма слушаш бг-мамите затова не намираш. Те повечето са омъжени и карат на сухо, пардон - соя   Mr. Green

Прощавай, ама ти към какво се причисляваш? Не за друго - да знам... Прасе, свиня, нерез ? Агне, шиле или дърта овня? Според маТРиала и готвеното.
Макар, че крематориумът звучи примамливо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт