Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 874
  • 378
  •   1
Отговори
# 165
как се казва шкембе чорба на френски?

# 166
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не знам, но знам на чешки- дршкова полевка Laughing.

# 167
Чорап, ако съм го носила аз, приема ли се или някой по-голям сноб ще трябва да е?

# 168
Оф, заради снобската ви тема, щях да забравя да извадя от камерата дршковата полевка и да я сложа да ври под налягане.  Joy Хайде, отивам, че довечера ще останат гладни. Mr. Green

# 169
Чорап, ако съм го носила аз, приема ли се или някой по-голям сноб ще трябва да е?

По-голям и непременно от мъжки род. Най-ароматните чорапи се въдят в кубинки, ботуши и други подобни местообитания.  Peace

ПП Но в никакъв случай не използвайте диви прасета или обучени кучета, за да се снабдите с въпросните снобарски чорапи! Не за друго, ами ще попаднете под ударите на Закона за защита на животните и като нищо ще ви осъдят за жестоко отношение към горките живи същества.

# 170
Не, че нещо, ама не съм ли снобка сега?! Даже шкембето си купувам от бутик Flutter hahaha

# 171
Соево не соево, не готвиш ли само в Le Creuset, с един копър и някакво си мляко - No pasaran!

Аз ви казвам отдавна, че съм сноб! В какво мислиш, че готвя? Естествено в Le Creuset (сериозно, червенки са ми съдинките). Имам и Gordon Ramsey/Royal Daulton.  Laughing

# 172
  • София - Рим и обратно
Не, че нещо, ама не съм ли снобка сега?! Даже шкембето си купувам от бутик Flutter hahaha
Ей, че фенско Flutter Искам и аз такова! Откъде??? Flutter

# 173
  • град-държава
Соево не соево, не готвиш ли само в Le Creuset, с един копър и някакво си мляко - No pasaran!

Аз ви казвам отдавна, че съм сноб! В какво мислиш, че готвя? Естествено в Le Creuset (сериозно, червенки са ми съдинките). Имам и Gordon Ramsey/Royal DaultonLaughing

Да не мислиш, че си само ти.  Mr. Green

# 174
Ей, че фенско Flutter Искам и аз такова! Откъде??? Flutter
Ам че от бутик!  Twisted Evil Трябва да питам мъж ми от кой точно. Laughing

# 175

А дали е така??????
soupe de tripes
tripe soup
sopa de callos

# 176

А дали е така??????
soupe de tripes
tripe soup
sopa de callos

даже супе льо шкембе звучи по-така.  с льо чесон обилно. Каквто се вижда и материалът бутиков, трюфелът размер 43-44 марков.

# 177
На 12 страница и вече компрометирахте хубавата снобска тема с шкембета и чесън!  Rolling Eyes  Crossing Arms Grinning

# 178
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, че ме разсмяхте, Бижу и Съни с това бутиково шкембе и селски трюфели Joy Joy
Благодарение на картинката на бутиковото шкембе чак сега разбрах защо на една приятелка детето кавза, че обича шкембето, ама не яде хавлиите...

Ако има варненки да се обадят, че да мога и аз да общувам, да знам с кого трябва...

# 179
Не знам, но знам на чешки- дршкова полевка Laughing.

пръдло, гащи ли бяха  newsm78

.....в Le Creuset (сериозно, червенки са ми съдинките). Имам и Gordon Ramsey/Royal Daulton.  Laughing

това тенджери ли са? малей, как звучат само - много френски шик  Flutter, почти като шанел го докарват  Whistling
вие сте подвид кулинарни сноби Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт