Отговори
# 660
Sabrina_, , сигурна ли си Simple Smile
Дааа- онова където друса, мокри и мирише Grinning Дали пък няма да ѝ хареса на бебка?  Joy

# 661
Май няма да мога да се уредя с час за Балев преди да вляза в болницата. Варненските мами кой друг бихте ми препоръчали? Балев ми каза да пробвам с Цонев, но и той чак на 30.12 преглежда...

Не може ли утре сутрин да отидеш и да вземеш час при Балев?

seagirl, някои от нас вече писаха за болките в бедрата, имаме.

# 662

Здравейте дами Sabrina то е 4д или 5 д ,и бременни не ходят  много много ,то си е на твой риск макар че сме в средата то за в края не се ходи .Не знам ако ходиш пиши че и на мене ми се гледа ама знам че не хубаво.
 dudunski Биозина е мн хубав аз пиех обикновения преди да забременея .Сега ми предписаха Мама точно заради това и желязото.
Ни я ходихме на обикновен филм издържах ама беше 120 мин с рекламите ,после без до тоалетната  вкъщи че живеем близо .  Flower  Hug Hug Hug мн се радвам все добри новини да носиш

# 663
  • София
sisipisi13, нямам представа, може да е някакъв размер на плода.
Sabrina, да съм знаела, ама на Simple Smile))) Ние бяхме резервирали за 4ДХ, защото не съм ходила, пак на същия филм, ама се отказах, защото залата ми се видя много малка, като си избирахме места Grinning
Представям си тогава какво чудо щеше да бъде да ми се друса седалката и да ми гърмят дюзите в гърба Grinning Grinning Grinning
Flower ツ, миличкааа, стискай зъбки, поне малко по малко напредваме.
dudunski, какво ще гледате. Аз този го издържах беше 2ч, но на театър като ходихме в антракта тичах в мъжката тоалетна, кой ще ти чака 100 жени опашка Grinning

# 664
Tatqna , 9D си е нашето модерна работа, като се има в предвид, че обикновено кино нямаме Grinning Абее, честно казано, колкото и да ми се иска, ще се откажа, че не се знае колко друсане ще е Wink Иначе, аз редoвно ходя до Търново да гледаме с моята приятелка филми с Channing Tatum, за съжаление тази година ще пропусна...

# 665
  • София
А това 9д е за късометражни филмчета Simple Smile))
Ние се канехме да идем на същото с бая ефекти, вода, вятър, миризми и т.н., но на 2ч и половина филм  Joy
Имаше в мола онзи ден пред киното една седалка с екран - симулатор за пилотиране на самолет, който те върти и обръща с главата надолу на всички страни, виж там ми се искаше да се кача много, ама ме беше срам, че беше изтипосано в средата на мола  Joy

# 666
Оооо, Vitaminka, Този симулатор ти го препоръчвам по- към 8ми месец, ако случайно бебето още не се е обърнало надолу с главата! Grinning И никакво ядене преди това Wink

# 667
  • София
ахахаха, с глас се смея, оспамихме темата Joy Joy Joy
Бебче много се върти, направо го усещам как се преобръща и подскача.  На прегледа миналата седмица беше застанал седалищно и за 2 крачки се завъртя главично, когато гледахме пола.
Още малко ще може да си търси удобно положение и ще му стане тясно  Simple Smile

# 668
Божеее, какви неща са направили в Габрово Simple Smile Личи си че отдавна не съм ходила Simple Smile

Не, че досега съм знаела, че има 9 измерения, ама айде Simple Smile

Тия симулатори по моловете са много смешни! Само събират парите на нещастните родители Simple Smile

Vitaminka - Ще се гледа Хобитът! Миналата година едвам го издържах без да съм бременна, не че не харесвам филма, просто 3 часа на 3Д ми идват в повече! Тогава излизах веднъж до WC и веднъж за вода, че беше и 50 градуса в залата!

# 669
Хах ама вия какво си имате то това си е 5 D тука .
Sabrina след 8 месец такива неща се забраняват то се едно да се возиш със самолет .Всичко си е на твой риск .За мамите с проблеми да забравят такива неща до края ако им се гледа 4 д да нещо по кротко аз помня миналата година какво друсан беше .Ни я за сега ще пропуснем не ,че не ми се ходи ама Бебка е по важна от едно кино и с обикновени прожекции ще се задоволя .Ина че и на влакчето ми се ходи в ринг мола ама не може  Whistling

# 670
  • В градината...
Не знам дали това е бебето, но като кихна 1-2 пъти по-силно и усещам едно тупкане в корема - първо беше в ляво, сега - от дясно.

# 671
 Joy Ама моля ви се, това си е много сериозна тема- киното по време на бременността! Танче, спокойно, ни най- малко нямаме намерение да подлагаме бебетата си на такива екстремизми ( са себе си говоря де, за Витаминка не знам- може пък да е решила да гласи нейното за пилот на изтребител Wink )
Dudunski Заповядай ни на гости в Габрово  Hug Не че има големи забележителности тук-  само цели 2 мола и едно Много D- кино Simple Smile Ех, поне и сняг да имаше...

# 672
  • В градината...
Ама вие сериозно ли имате моловете за забележителности  Thinking
Ей това, мол-културата /"халтурата"/ наистина била пагубна за една нация.

# 673
Ама вие сериозно ли имате моловете за забележителности  Thinking
Ей това, мол-културата /"халтурата"/ наистина била пагубна за една нация.
То в София си е забележителност като дойде някой от по малък град ,на баща ми братовчедму  с приятелката веднага искаха до някой мол те са от Разград ,и метрото  Joy Joy
 Sabrina аз да си кажа .От опит знам Grinning  че миналата година заради една приятелка не ходихме

# 674
  • Варна
Забележителност, друг път Grinning
Ходя само в най-крайни случаи и то до конкретния магазин, който ми трябва. После бързо се изнизвам.

Общи условия

Активация на акаунт