Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 37 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
И...снимчиците... Rolling Eyes #Crazy

# 241
Привет!  Hug Heart Eyes Grinning  Най-после кацнах в темата.... Много дълъг, много уморителен, тежък петък, но оцелях.....

Светлич, благодаря за снимките и резюмето! newsm51  

Позволявам си да сложа превода от Кеии, която и навръх рождения си ден се грижи за нас! Жива и здрава да е!  newsm51

Бракът на Джихан и Дилара е под въпрос!

Травмата, сполетяла двете момичета и техните семейства е причината
мечтите им да се разпаднат. Бракът на Джихан и Дилара, който е нещастен, с факта,
че Джансу не е тяхна биологична дъщеря и връзката между Дилара и Джансу,
поставя под въпрос пукнатините в брака им.

Конкретно Дилара, която избира да игнорира всичсо случващо се,
кара всички да взимат решения, от които няма връщане.

Хазал е въвлечена в богатия начин на живот!

Гюлсерен, която живее в по-беден квартал, работи зад щанд, както и като
сервитьорка, за да отгледа правилно дъщеря си Хазал, която по погрешка
е разменена при раждане, и с нейното научаване на този факт, не й отнема
много време, да намери "истинските" си майка и баща.

Хазал бързо е въвлечена в богатия начин на живот, който Дилара й показва,
и поради факта, че тя чувства, че е била лишена от много неща, докато расте,
тя изготвя нов план за новия си начин на живот.

Гюлсерен създава силна връзка с дъщеря си Джансу!

Гюлсерен, която от една страна много се страхува да не загуби Хазал,
дъщерята, която е отгледала, от друга страна иска да изгради връзка с
биологичната си дъщеря.

Привличането между Джихан и Гюлсерен продължава да расте, тъй като те се виждат
все по-често, заради дъщерите си.

Нов епизод на Счупени Парчета на 15 декември, понеделник от 20.30 ч. по Стар ТВ

http://izleyiciplatformu.com/haber/4992-english-news-paramparca- … de-3-preview.html

# 242

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 22:51 от arpha

# 243
# 244
# 245

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 23:02 от arpha

# 246
Арфичччччч.... wavey Hug

# 247
Здрасти, мила Свтлич! Heart Eyes Grinning  Hug Видях инфото за интервюто в неделя, само че аз се каня да гледам "Хобит", така, че като го качат, тогава ще го гледам.....

# 248
# 249
Здрасти, мила Свтлич! Heart Eyes Grinning  Hug Видях инфото за интервюто в неделя, само че аз се каня да гледам "Хобит", така, че като го качат, тогава ще го гледам.....

Аз дано да не забравя...да го гледам...
Арфич...какво ще кажеш за озета...
Според мен много бързо се развива действието...А...и се появява и бащата на джихан...то е ясно...Хазал ще е във вихъра си...глупаво момиче....нима всичко в този живот е пари...м/у другото като гледах за незнам си кой път 2 серия забелязах ,че Хазал и леля и говорят и мислят само за пари...Най вероятно Хазал ще допадне и на новата си ...истинска майчица...до къде ще ги доведе обаче тази мания за величие и градномания... не ми се мисли... Naughty ooooh! ooooh! ooooh!

# 250
Тежко и горко на Джихан ooooh!...от една страна неразбирателството му с Дилара...от доста време ,новата ...родна...от плът и кръв , претенциозна дъщеря...ии Thinking...най вече ...появилите се чувства към Гюл... newsm78
Как ли Озан ще приеме Хазал...а и другите в семейството...когато Джансу говори с двете прислужнички ,сигурно им каза нещо ,защото и двете я погледнаха изумени......Дилара как ли ще понесе развода ...в смисъл общественното мнение... newsm78
Дали бащата на Джихан няма да го спре...да не се развежда... newsm78

# 251

От сета ,но никой не различавам...много е тъмна снимката... Naughty

# 252
Здрасти, мила Светлич! Heart Eyes Grinning  Hug Видях инфото за интервюто в неделя, само че аз се каня да гледам "Хобит", така, че като го качат, тогава ще го гледам.....

Аз дано да не забравя...да го гледам...
Арфич...какво ще кажеш за озета...
Според мен много бързо се развива действието...А...и се появява и бащата на джихан...то е ясно...Хазал ще е във вихъра си...глупаво момиче....нима всичко в този живот е пари...м/у другото като гледах за незнам си кой път 2 серия забелязах ,че Хазал и леля и говорят и мислят само за пари...Най вероятно Хазал ще допадне и на новата си ...истинска майчица...до къде ще ги доведе обаче тази мания за величие и градномания... не ми се мисли... Naughty ooooh! ooooh! ooooh!

Не знам, миличка, изобщо не мога да си представя накъде ще завъртят филма, но това бързо развитие ми допада засега, държи интереса.... Е, аз ще си го гледам независимо дали е бавен или бърз сериалът, Еркан, Нургюл, но и самата история обещават много......

А тази малката кокона Хазал толкова ме ядосва, интересно ми е дали пък Джихан няма да усети, че е повърхностна и интересчийка, дали ще я обикне, толкова колкото обича Джансу...... Интересен е този въпрос, ние жените сме любвеобвилни, но на един мъж, като му кажеш не това е твоето дете, а другото..... После има и друго, той подсъзнателно би трябвало да хареса Хазал, най-малкото заради чувствата си към Гюл, заради моментът, в който ѝ помогна..... Той всъщност не познава Хазал, а сега тя ще е връзката му с Дилара, а не с Гюл, както се беше подготвил, преди да научи тази взривяваща истина...

# 253
# 254
На мен на сърце засега ми е единствено Джансу, толкова естествено, непосредствено дете, нежно, но много силно, дух, характер, не се поколеба веднага как да постъпи.....Гласът на сърцето......

Мисля, че е тя като малка и сега.....  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 11:55 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт