Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 37 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
А тази убавица, търси само богатството и изобщо няма чувства, как постъпи с майка си, преди да узнае изтината, срамуваше се, че работи.... Офффффф..... Не заслужава да я коментирам.......

# 256
Чудя се и  newsm78...дали Хазал ще си позволи да държи такъв тон на Дилара и Джихан ,какъвто държеше на Гюл...не ми се вярва...предполагам ,че ще е кротка като агънце...но и...докъде ли ще и стигнат и претенциите...навярно Джихан ще е по строг от Дилара...А...и визиономията му от трея,когато Хазал го прегръща не обещава много  Naughty...но нищо не се знае ..все пак тя е негова плът и кръв...ееее...пълна майчичка,както казваме на нашенски... bowuu Joy Joy Joy

# 257
А тази убавица, търси само богатството и изобщо няма чувства, как постъпи с майка си, преди да узнае изтината, срамуваше се, че работи.... Офффффф..... Не заслужава да я коментирам.......

Да bowuu...как само я избута ooooh! #Crazy...блъсна от вратата Shocked...и после думите и ...Гюлсерен е жената ,коята ме отгледа...Пази боже от такава дъщеря... ooooh! ooooh! ooooh!

Знаеш ли какво ми се иска newsm78...Джихан да си вземе Джансу,Озан  Naughty...ако го слуша и Гюл и да си заживея заедно... smile3517 Praynig Joy Joy Joy

# 258
Светлич, аз заспивам, миличка, оставям ти Джихан за компания..... Утре пак ще съм в разход, но късно, по следобедно време, ще се появя.....о, забравих, мисля, че на Джихан няма да му се отвори парашута за развода и ще си остане вързан за Дилара..... Иначе нямаше да наемат такава бойна актриса като Нургюл, защото само тя може да изиграе жена, на която не ѝ пука, че ще има връзка с богат бизнесмен и ще отстоява правото си и над детето, което е отгледала, но и над родното си..... Разсъждавам си само, не знам дали съм права..... Такова ми е предчувствието......

Лека нощ, миличка! smile3524

ашута за развода и ще си остане

# 259
Светлич, аз заспивам, миличка, оставям ти Джихан за компания..... Утре пак ще съм в разход, но късно, по следобедно време, ще се появя.....о, забравих, мисля, че на Джихан няма да му се отвори парашута за развода и ще си остане вързан за Дилара..... Иначе нямаше да наемат такава бойна актриса като Нургюл, защото само тя може да изиграе жена, на която не ѝ пука, че ще има връзка с богат бизнесмен и ще отстоява правото си и над детето, което е отгледала, но и над родното си..... Разсъждавам си само, не знам дали съм права..... Такова ми е предчувствието......

Лека нощ, миличка! smile3524

За развода и аз така мисля...няма да стане тази хубава работа толкоз бързо... Naughty Има толкова "доброжелатели" като във всеки сериал... bowuu ooooh! Joy Joy Joy
Лекинка ,мила newsm46...почивай си...аз утре се прибирам в града ,но вечерта съм на купон...на банкет ,новогодишен от магазина...ще се видя с бившите си вече колежки...но преди това ще надничам ... Grinning

# 260
# 261
Привет!  Hug Hug Hug Кафенце сервирам и пожелавам спокоен ден! Grinning Grinning Grinning Като го няма Снежко да си го представим поне......

# 262
С малки фенове...Вероятно са снимали в сладкарница, а нашите герои са имали среща там...... newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 10:37 от arpha

# 263
# 264
От Hassina Petekkaya

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 10:38 от arpha

# 265
В баре Минта, вчера, день рождение Эркана, эта девочка тоже родилась 11 декабря

# 266

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 10:28 от arpha

# 267

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 10:27 от arpha

# 268