Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 37 934
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Много я харесвам Фарах, но след "Курт Сеит и Шура" (за който бях така настървена, а се провали) наистина ще й трябва нещо наистина силно.
А и се надявам пак да видя любимата си Айча в нещо интересно. Flutter Heart Eyes

Peace Незнам защо на  драгия турски зрител  hahaha не му хареса КСШ newsm78...на мен ,специално ми хареса,макари ...да си призная, гледах малко от 2 сезон...но Фара беше чудесна... bowuu
А...за Айча...и тя милата, не може да арадиса на сериал...изключвам Сон бахара...все и ги спират не навреме... #Cussing out

# 481

newsm09... 2 милиона долара...за някаква реклама...в Испания... newsm78
Споменава се и името на Берг... newsm78...но не мога да я копна... #Cussing out

http://gecce.com/magazin/haber/nurgul-yesilcaya-2-milyon-dolarlik-teklif

Ходих при сватите Hug...Ени   bouquet  е писала ,че става дума за реклама на бижута...
Бравоссссс smile3501...едно бижу ще рекламира друго... smile3521

# 482
# 483

Каква ли я мисли Гюлсерен newsm78 newsm78 newsm78

# 484

Нуришката на кино , със синчето си...гледат Хобит... bowuu

# 485
# 486

От Фунда !  bouquet

# 487
# 488

newsm78 newsm78 newsm78

Има текст на арабски... #Crazy

الممثله برجو بطله مسلسل القبضاي لما سالوها عن
المنافسه حكت انها منافسه حلوه مع اركان ونورغول  И...Гугълчо какво казва Rolling Eyes...

Актрисата Bergo серия шампион побойник какво я попита за
Конкуренцията тя разказва съперник сладка с персонала и Norgoul  и...си  Thinking

Берги от  Карадайъ явно се е изказала позитивно ...за съперникът...демек, Парампарчата... Thinking

# 489
# 490
  • София
Фара беше споменала в едно интервю ,че повече няма да се снима в сериал...може това да е филм,НО... знае ли човек ? newsm78 newsm78 newsm78
Све,  Hug  сериал ще бъде. Но Фарах беше казала, че за известно време ще се отдели от сериалите, а не за постоянно. Макар че аз все още мисля, че трябва напълно да ги зареже и да се отдаде изцяло на игралното кино, а защо не и на театъра.

# 491
Фара беше споменала в едно интервю ,че повече няма да се снима в сериал...може това да е филм,НО... знае ли човек ? newsm78 newsm78 newsm78
Све,  Hug  сериал ще бъде. Но Фарах беше казала, че за известно време ще се отдели от сериалите, а не за постоянно. Макар че аз все още мисля, че трябва напълно да ги зареже и да се отдаде изцяло на игралното кино, а защо не и на театъра.

Мерси ,Зари Hug Heart Eyes...Ти какво реши...ще гледаш ли Парампарчата newsm78

# 492
Момичета Hug...аз изчезвам nuts...до по късно... wavey

# 493
Ходих тук ,таме из турския печат Rolling Eyes,ама от снимчици и резюме за новия епизод...ЙОКККК... Naughty #Cussing out
Миналият път ги пуснаха в петък ,но реших, за всеки случай да проверя... bowuu Joy Joy Joy

Чао Heart Eyes...до..по късни доби... bowuu Joy Joy Joy

# 494
  • София
Мерси ,Зари Hug Heart Eyes...Ти какво реши...ще гледаш ли Парампарчата newsm78
Даа  Grinning  ще го гледам. Следващите дни ще изгледам и преведения епизод, че последните нямах много време. Дано бързо да ви настигна.

Общи условия

Активация на акаунт