Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 37 978
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Мили, момичета Hug Hug Hug, привет! Grinning Grinning Grinning Отивам да ви прочета и засядам на Парченцата и аз да наваксам.....

# 496
# 497
wavey wavey waveyДобра вечер къзларки Hug HugНяма да бързам да коментирам,да заставам на нечия страна-рано е още PeaceНооо в едно съм сигурна -ееее голям Дзвер е Кериманката ooooh!Да знаете що не рабори?Снаха и се съсипа да обикаля по дюкяни и ресторанти за работа,а тя ooooh!А как се яде франзела с яйца Laughing

# 498
wavey wavey waveyДобра вечер къзларки Hug HugНяма да бързам да коментирам,да заставам на нечия страна-рано е още PeaceНооо в едно съм сигурна -ееее голям Дзвер е Кериманката ooooh!Да знаете що не рабори?Снаха и се съсипа да обикаля по дюкяни и ресторанти за работа,а тя ooooh!А как се яде франзела с яйца Laughing

Оооо...Тотич Hug...що така ,бе мила newsm78...има много мат`рал за коментаж bowuu...я...давай...  Wink...по смело...Права си за Керимето Peace...злоба и половина...и...аз се чудя ,кво работи...тя...не само яде ,ами и е майсторица в люпенето на семки...а и нали брато и , и изпраща парички...ама ще видим сега...като е в затвора... #Crazy newsm78

# 499
Мили, момичета Hug Hug Hug, привет! Grinning Grinning Grinning Отивам да ви прочета и засядам на Парченцата и аз да наваксам.....

Арфиииии Hug...кои Парченца гледаш...1,2 или 3 newsm78 Joy Joy Joy

# 500
Мерси ,Зари Hug Heart Eyes...Ти какво реши...ще гледаш ли Парампарчата newsm78
Даа  Grinning  ще го гледам. Следващите дни ще изгледам и преведения епизод, че последните нямах много време. Дано бързо да ви настигна.

Бравоссссс Peace Hug...хайде, гледЪй бърже ,та в понеделник да гледаме заедно новия епизод bowuu Peace

# 501
# 502

Хм...един от любимите ми моменти Two Hearts...Джемиле и Али   loveuuu...и...м/у тях беше Айлин... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 503

Има и видео ,но при мен не се отваря. newsm78

http://ayakligazete.com/cnt/magazin/mete-horozoglu-rolunu-anlatti.html

newsm78 newsm78 newsm78

# 504
# 505
Малко красоти от турския форум... bowuu Peace   bouquet

# 506
  • София
Говори за игралния филм, който снима в момента - Tehlikeyle Flört. Те може и да са приключили снимките вече, на снимката пише, че скоро ще е по екраните.
Ето го видеото, но ми е невъзможно да чуя в момента какво приказва. Утре ще го постна в темата за Кайъп, ако разбера какво казва Мете ще го напиша там.

# 507

Тази снимка сме я виждали...но  Naughty,не съм се заглеждала... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes...тук са в болница... #Crazy...и кое е момичето newsm78...Хазал има такова яке ,май  newsm78

# 508
Говори за игралния филм, който снима в момента - Tehlikeyle Flört. Те може и да са приключили снимките вече, на снимката пише, че скоро ще е по екраните.
Ето го видеото, но ми е невъзможно да чуя в момента какво приказва. Утре ще го постна в темата за Кайъп, ако разбера какво казва Мете ще го напиша там.

newsm10 smile3525

# 509

Общи условия

Активация на акаунт