Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 870
  • 788
  •   1
Отговори
# 435
В подобна ситуация сме. Избрахме червено и тъмно синьо.

# 436
Спряхме се на златисто с акцент зелено и оранж. Цветята ще са жълти орхидеи с кафяви и оранжеви точици по тях и малко зеленина която да обикаля всеки цвят. Ще са по две малки вазички на всяка маса, плуващи свещи във вода, златиста органза в средата на масата и няколко зелени камъчета по нея. Ще има тейбъл картички и номера на масите. Не смятам да прекалявам с украсата. Вероятно ще използвам един цвят орхидея и за косата в задната част. Остават ми поканите и общо взето съм готова  Joy Отивам на среща с оператора bowuu

# 437
Здравейте момичета, виждам че напредвате в организацията Simple Smile Браво!  Ние малко позабавихме темпото, но пък сега мисля пак да се позасиля.. почтиии съм избрала фотограф Simple Smile Само че имаме проблем с избора на DJ.. споделете моля на кого сте се доверили и какви са отзивите, ако имате такива Simple Smile

# 438
  • София
В другата тема последните дни коментираха DJ. Ето линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502828.180;topicrefid=20

# 439
 З_A_Я брраво момиче ти си фурия много неща си отметнала. Може и аз да си поръчам нещо за украса от китайският сайт да не видя нещо  Grinning Аз напоследък съм толкова заета изобщо не мисля за сватбата Rolling Eyes добре че вие ме подсещате  .

# 440
Благодаря, Рали,

Тази седмица съм я отделила само за организацията на сватбата, после пак работа, работа, задължения....искам да ми останат вече дребните детайли ( покани, дизайн на букет, чаши, дреболии за ритуалите...), с които да приключа със следващото идване...и вече наистина ще мисля за себе си, младоженеца и нашия външен вид в общи линии  bowuu Много съм доволна от свършената работа и се отдавам на заслужена почивка до края на седмицата- заслужих си я  Laughing

# 441
Здравейте ,пак булки  Heart Eyes  Ох,от 2 седмици си блъскам главата за тая украса или по-точно за цвета....
Не мога да го измисля,понеже ресторанта в хотел Корал е с небесно синьо и някакво оранжево...
Темата е винтидж (перли,пера,дантела...) , прасковени пандели на столовете ще паснат-да! ....но ми е някак празно и бозаво  Grinning ...от както гледах снимки на сватби в кралско синьо се влюбих,но не знам до колко ми съвпада с идеята "винтидж".Друг вариант ,за който си мислех е панделки за столове от дантела в златисто...дантелата някак по-тежко стои от обикновена органза,може и сатен,но една ли ще намеря за цената,за която съм си намерила от органза :/ Вие какво мислите?
Чета,че някои от вас ще си поръчват перли и пера от али експрес.Може ли,да ми изпратите линк към обявата и продавача от когото сте поръчали,понеже съм чувала ,че има и шарлатани Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 16:25 от Антоанета Панайотова

# 442
  • София
Здравейте, момичета,

С малко закъснение честита нова година! Дано 2015-та се запомни от всички ни с една невероятна сватба  Heart Eyes

Да споделя и аз за нашия напредък - преди Коледа капарирахме сватбената агенция, с която решихме да работим, и съответно заедно с това фотограф, видео-оператор и DJ. Тази събота ще капарираме и ресторанта - Sky Way в Симеоново, София. Снимките на сайта им малко ме бяха притеснили преди да отидем, защото мокетът в залата е едно странно керемидено-червено, почти кафяво, което хич не ми хареса. Обаче като ходихме на място да огледаме се оказа, че междувременно са го сменили и сега е неутрално бежово, което позволява всякакъв цвят да се сложи за украса  nuts Аз мисля да заложа на оранжево, а като цветя - оранжеви лилиуми. Дано ги има през октомври  Praynig

Следващият месец ще тръгвам да търся рокля, май е крайно време преди да са плъзнали абитуриентите и да е станала лудница. Вие доста добре напредвате, чета че някой от вас сте на финал, за което браво! Много ви се радвам като споделяте как върви организацията  Hug

# 443
Да си споделя,че вече си имаме халкиии Simple Smile Днес ходихме до си ги вземем.Много си ги харесваме.Взехме и то мм костюма,че му беше дълъг Simple Smile .Сега малко почивко и от следващата седмица тръгвам за чаши,свещи и медчета подарък за гостите,които ще декорираме с майка Simple Smile

# 444
Момичета качих снимчици в албум  mim_pld на роклята ми в груб вид и с кърфици Simple Smile ,но пък ще се радвам да чуя странично мнение каквото и да е то.Утре ще кача снимки и на поканите и на халките ако могат да се показват предварително Simple Smile

# 445
Имам си вече ресторант и хотел на едно.  Sunglasses
Сега мисля фотото. Колко горе долу ще ви излезе фото и видео? Препоръчаха ми много добър фотограф-300 лева е само видеото-икономичен пакет, 400 фото или нещо от сорта, абе май ше отиде 1000, много ми се вижда. А пък от друга страна снимките за мен са едно от най-важните неща.
Как ви се струват пакетите и цените?
Ето сайта
http://www.sistudio.eu/index.php/services

този е най-добрия уж в Търговище, прави наистина качествени снимки, много го хвалят,графика му е свободен за 30 август, но предния ден има друга сватба и не знам как ще е
поне ресторанта е готов и от тази гледна точка малко се успокоих, защото ще го капарираме другата седмица

може ли линк и парола към албума, какво качвате там не съм наясно, а искам да разгледам и в последствие да слогам и аз когато има какво  Simple Smile

# 446
mim_pld, на мен много ми харесва  Heart Eyes Ще бъдеш прекрасна булка!

Miss_Bingley, браво за ресторанта. Моето фото е 400 лв. за видеото не знам - подарък ми е.
Пратих ти паролата за албума.

# 447
mim_pld, на мен много ми харесва  Heart Eyes Ще бъдеш прекрасна булка!

Miss_Bingley, браво за ресторанта. Моето фото е 400 лв. за видеото не знам - подарък ми е.
Пратих ти паролата за албума.

Да, видях, много не можах да се ориетирам, къде се качват снимките, но видях роклата на mim_pld,
Хареса ми, много е хубава    bouquet как ви дадоха да ги снимате тези рокли  newsm78

# 448
За видео и фото ми се струва евтино. Фотографът ни струва 1800лв, но е в пакет с втори фотограф и следсватбена фотосесия. Видеото ни е 980лв. Full hd

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 22:35 от Kisses{P}

# 449
mim_pld, много хубава рокля Simple Smile Ще бъдеш наистина прекрасна.

Момичета, някоя от вас ще ходи ли другата седмица на сватбеното изложение? ( поне тези, които сте в София )

Общи условия

Активация на акаунт