Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 869
  • 788
  •   1
Отговори
# 420
  • На остров
Всеки си знае най добре  Peace , важното е всички да са щастливи .

Аз не се омъжвам заради "ихо ахо" и за мен една сватба си е сватба стига да е желана и да са двама един до друг  Simple Smile . Не го правя защото трябва, защото е модерно или за да угодя на някой, правя го защото и двамата го искаме за самите нас, така го усещаме и имаме потребност да го направим, съответно и се съобразяваме само с нас и нашето виждане за нещата .

# 421
Здравейте,
 И ние ще сме в друг град... от Варна  отиваме в Монтана... смятаме да пропуснем целия кошмар с взиманките, хора пред хотел (доста глупаво ми се струва), при положение, че от шест години живеем заедно Joy Ще ме вземе просто от хотела където ще спим след сватбата, ще си направим на спокойствие фотосесията с кумовете и след това ще отидем при гостите, който ще са поканени на терасата на ресторанта на коктейл и подписването.
Днес видях на живо ресторанта-прекрасен!!! Страшно уютен и с прекрасно разположение! Ще заложа на много малко украса, защото всичко е ново и хубаво! Столовете са масивни и елегантни- смятам да пропусна белите чаршафи, които и без това не са ми по вкуса. Гледката е прекрасна също-  Стара планина и огромния язовир Огоста!
Уточнихме меню, запазихме хотела за гостите, датата в ритуална зала, изнесения ритуал и подписа пред гостите заедно с посрещането в ресторанта, изясни ми се как точно да направя украсата, видях се и с фризьорката, избрахме и тортата. Общо взето много ползотворни дни бяха. Обсъдихме нещата по часове, видяхме се и с фотографката, а утре ми остана оператора. С диджея ще се видим когато сме решили всичко за музиката и ритуалите bowuu. Доволна съм много!!! От Али експрес смятам да поръчам малко неща за украсата само и да обърна внимание вече на себе си.  bouquet

# 422
Зая,браво на теб много неща си свършила.Твоята сватба кога е? Аз съм вързана докато не намерм ресторант нищо няма да запазвам.

# 423
05 септември 2015. Исках да останат само детайлите и планирането на дребните неща, тъй като всичко организирам с две пътувания само и 2-3 дена преди сватбата. Сега вече ще имам достатъчно време, за да планирам украсата, прическата, фотосесията, рокля и костюм, покани и гости. newsm78 Peace

# 424
  • На остров
Зая браво супер си се справила   bouquet !

# 425
I az 6te pravqtova s limonite na mm,no na moito ime limonat 6te e sladak Simple Smile.Az sam za igrite i 6antavite ne6ta.To ako 6te e bez igri,bez vzemane,bez muzika to togava kakva svatba e tova?Po-dobre togava samo sas svideteli pod raka i idete se podpi6ete samo i tova e Simple Smile.No vseki si ima nnenie.Moeto e za tradicionalna svatba s girlotiq  #2gunfire Party Laughing Ot aliexpress mn ne6ta si pora4ax.Daje i svatbenite obuvki.Vsi4ko za 15dni mi pristigna,no ve4e 2meseca obuvkite gi nqma

Абсолютно съм съгласна със теб . Като гост на около 10 сватби през последните 2 години на какво ли не се нагледах , но едно е ясно , сватбите които се получават са веселите сватби със игрите и ритуалите . И определено имам виждане и за сватбите които не се получават , най-скучната беше точно една орязана от всякъде от каквито и да било ритуали . Беше в 100 % американски стил , да не говорим , че те се бяха оженили вече и дори не беше истинска сватба . Имаше изнесен църковен брак ( което хич не е по канон ) , нямаше никакво сватбено настроение , беше едно такова никакво . Сватбата трябва да си е сватба , да е шумна да е весела . Какво толкова му има на вземането , ако не се прекалява разбира се . Не мога  да разбера какво толкова се прехласват всички по тея американски сватби . Цяло лято в щатите съм работила по сватби - е по-тъпо нещо няма , те отиват минава една 10 минутна  церемония , после се наяждат и към 10  и 30 ,11 всичко е свършило .

# 426
  • На остров
Alady  ако визираш мен, аз нямам идея как се слуват американските сватби но и всеки си решава сам за себе си какво и как му харесва  Peace . Но не смятам нито едното нито другото за тъпо въпрос на личен вкус е .

# 427
Не не визирам теб , просто казвам като общо впечатление от изминалите сватби, правихме разбор на края на сватбените сезони с приятелите ни всички бяхме единодушни кои сватби са се  получили и кои не чак толкова .

# 428
Аз харесвам вземането,но някак ми се иска по-различно да ст ане,бе не мога да го обясня.Поглед към американските сватби нямам,каквото съм гледалампо филмите и ми харесва.

# 429
Момичета имам проблем.Днес бях на среща със сватбената агенция.Основният цвят решихме да е червено,заради интериора на ресторанта,сойто е червен.За жалост единствената комбинация,която на мен ми допадна е червено с черна дантела,защото исках да са два цвята.Сега обаче всичко живо е срещу мен,заради прословутата черна дантела - било като жалейка на погребение,а само червено ми се вижда някак си елементарно и хич не ми харесва.Съвети имате ли?

# 430
Ние ще имаме взимане на булката, чупене на питка, ритане на менче и тем подобни ритуали. Намирам ги за интересни, весели и ми е някак мило и носталгично взимането от дома на нашите. Само нз дали ще има танци за пиле, торта и погача или там каквото беше, оставили сме кумовете да решат дали искат Simple Smile

silvushka, ние ще съчетаем кафяво с червено. На мен ми допада идеята и даже се чудя дали да не сложим някъде по масите шоколадови бонбони Simple Smile Ето пример как се съчетават двете:

Скрит текст:

# 431
Лошото при нас е ,че в града сватбената агенция е само една и откъм цветове не е изключително богата гамата.Направо си е скромна....какво ли не слагах на това червено екрю,корал,жълто еми....хич не изпъкваше нито един цвят някак си се губеха

# 432
А за червено и златно не си ли мислила ? Доста добра комбинация е , и според мен черното не е много подходящо  Peace

# 433
  • На остров
Червено и цикламено розово  Simple Smile

https://www.pinterest.com/exclusivelywed/pink-red-wedding-ideas-and-inspiration/

# 434
Момичета имам проблем.Днес бях на среща със сватбената агенция.Основният цвят решихме да е червено,заради интериора на ресторанта,сойто е червен.За жалост единствената комбинация,която на мен ми допадна е червено с черна дантела,защото исках да са два цвята.Сега обаче всичко живо е срещу мен,заради прословутата черна дантела - било като жалейка на погребение,а само червено ми се вижда някак си елементарно и хич не ми харесва.Съвети имате ли?

Ти си знаеш,но за мен червено и черно никак не е сватбено,а и като цяло комбинацията ми е грозна специално за сватба,но всеки има предпочитания.Бих те посъветвала да замениш червеното с бордо и към него да добавиш екрю или златно.Червения цвят е много претенциозен и не се връзва с почти нищо исвен самостоятелно или с бяло,донякъде с жълто.Ако смесиш много цветове пък ще е шарено.За мен бордо и екрю е най-подходящо. също така бордо и злато,което е много стилно и луксозно и е доста приятна и красива комбинация-аз почти шях да си я избера,но в крайна сметка реших,че искам розово.

Общи условия

Активация на акаунт