Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 872
  • 788
  •   1
Отговори
# 405
Momicheta dovolni li ste ot aliexpres ili e po dobre ot ebay? Nqkakvo mnenie. Zashtoto mislq da si napravq sama buketa kakto i buketa za shaferkite. Gledam v ebay ima mn qki raboti na mn niski ceni!!!
I nqkoi moje li da mi pomogne... Sad Znaete li v Burgas koga nai rano mojem da si zapazim data za svatbata v morskoto kazino? Veche chuvam che za moqta data ima i dr svatbi i se trevoja. Mamka mu iskam da sam v Balgaria Sad
P.s. Sorry za bukvite, no telefona mi sr bagna i nqmam Bg!! Sad

# 406
 Алечка,Ами зависи какво ще украсяваш-дали ще е само масата на младоженците или и останалите.Аз перлите няма да ги разпръсквам по масата,като говоря с агенцията ще видим как ще ги ползваме,но мисля нещо със свещите да измисля или да ги увия около нещо.Реално погледнато масата можеш спокойно съвсем сам да си я направиш-какво  ти трябва толкова-свещници,перли,два фенера,някакви рамки,пера и там каквото си избереш и дори няма да ти излезе скъпо.Но аз ще потърся агенция най-вече заради калъфите и панделките,както и цветят,защото държа най-много на това всичко да ми е облечено и в тон..Всичко останало може и сами да направим,още повече,че така сами ще си решим как да е.

# 407
Miss_Bingley, аз мисля да украся масите с вази с бели и лилави пера. Перлите нанизани и сложени пак по масите. За булченската маса освен перата и някакви цветя. За свещи се чудя, защото то ще е светло в по-голямата част от партито... Още не знам. Обличането на столовете си е от ресторанта, така че спокойно мога да мина без агенция. Ще се справим с управителката. Още повече, че не живата украса ми дава възможност да си подредя от предния ден.

WesiWasilewa  аз от алиекспрес не съм поръчвала още. От ибей са ми обувките, чантата и воала - чакам си ги да пристигнат. Ще дам отзиви като дойдат. Наистина има много джунджурии из двата сайта и сто процента е по-евтино отколкото да поръчаш от БГ.

# 408
Аз съм поръчвала от алиекспрес, имайте превид, че там нещата идват дооооста бавно (30-60дни), т.е. поръчвайте отсега каквото се сетите. Има наистина много неща, покани, фенери, изкуствени цветя, изкуствени листенца като от рози в различни цветове, пускам линк на тях...Те могат да се сложат навсякъдее Simple Smile

http://www.aliexpress.com/item/100pcs-Silk-Rose-Flower-Petals-Le … e/1294808184.html

П.С. А има и друго за алито, освен ако не искате да се занимавате с митници, е хубаво да поръчвате неща до 30Е. Поне такава ми е послената информация..

# 409
Здравейте Simple Smile

Влизам да се похваля, че другата седмица ще си имам рокля Grinning Ще я оставя у баба на съхранение, че у нас няма как, нали не трябва да я вижда мъжът ми, а при наще също не става. Вчера ходих до сватббения център, ще ми я стеснят малко и ще сложат презрамки и другата събота трябва да си я взема. Иначе от там си харесах чаши, които може ни другата седмица с мм ще ходим да видим, че да си каже мнението и покани за родителите и кумовете също съм харесала и мисля да ги поръчам.Не можах да си намеря подаръчета за гостите и ще продължавам с търсенето Simple Smile

Сега най-голямата чуденка ми е окрасата на ресторанта. Доста скъпо ще ми излезе с агенция и май ще си го правим ние Simple Smile

# 410
Стойността над която ако попадне на митница се заплаща 20% ДДС е 30лв.

# 411
Цитат
Miss_Bingley, аз мисля да украся масите с вази с бели и лилави пера. Перлите нанизани и сложени пак по масите. За булченската маса освен перата и някакви цветя. За свещи се чудя, защото то ще е светло в по-голямата част от партито... Още не знам. Обличането на столовете си е от ресторанта, така че спокойно мога да мина без агенция. Ще се справим с управителката. Още повече, че не живата украса ми дава възможност да си подредя от предния ден.

Да, идеята с перата е супер. На мен точно това ми е проблема, че предния ден малко трудно ще ми е да се разправям с украса, всички ще са много заети, а на друг освен на свеки или на себе си не бих поверила тази задача. Освен това ресторанта предполгам ще си работи деня преди сватбата.
Аз съм харесала агенция в Шумен, дано се навият да дойдат до Търговище. Simple Smile

Кажете булки, които сте от далече какво правим с вземанета на булката-майто ще трябва да е в хотел, ще трябва там да спя преднта вечер, то друг начин няма. Не върви да остана в къщата на милото.Въобще с тези разстояния много сложно става и малко се притенявам и за госите с това пътуване, хотели, нощувки и прочие.

# 412
  • На остров
Аз първият път участвах в такова взимане, хич не ми допадаше, но както и да е. Спахме в хотел и от там се състоя взимате  Peace .

Този път няма да имам подобни неща  Simple Smile .

# 413
Blagodarq vi momicheta! Zlatni ste :*

# 414
За взимането - аз също съм от друг град, ще спя в хотел, както и милото, но в отделни стаи. От хотела ни подаряват като бонус нощувка в отделна къщичка (хотелът е цял комплекс). През деня ще може да се оправяме в тази къщичка, тя има и като веранда с метална портичка. Там мисля да е взимаето. Моите шаферки ми споделиха няколко игри при взимане на булката (освен традиционното пълнене на обувката на булката с пари):

- лимони на резенчета се слагат в една чиния и под всяко резенче има листче с име на момиче - целта е да намери листчето с името на булката, яде лимончетата до откриване на името.
- две момичета държат като просторче и го карат да простира бебешки дрешки, за да докаже, че може да се справи с бащински ангажименти

# 415
И на мен не ми допада много взимането,а пък такива игри са ми лигави,да го карам да яде лимони,-не.А това с бебешките дрешки не е за сватба или поне на мен така ми се струва-всичко по реда си,няма нужда от такива неща,те са за по-късен етап.Ох,не знам и оркестри не искам и хора пред хотели и по улици,и танци с петли и торти-ама то тогава какво остава за ритуали newsm78

# 416
  • На остров
Miss_Bingley аз писах преди и пак ще кажа, не правете, ти и всички останали нещо, което не ви допада, така само остава неприятно усещане  след това.  Предполагам е трудно за тези, които не си плащат сами сватбата, да кажат не на родителите си, но не забравайте, че това е вашата сватба и ден   bouquet !

# 417
I az 6te pravqtova s limonite na mm,no na moito ime limonat 6te e sladak Simple Smile.Az sam za igrite i 6antavite ne6ta.To ako 6te e bez igri,bez vzemane,bez muzika to togava kakva svatba e tova?Po-dobre togava samo sas svideteli pod raka i idete se podpi6ete samo i tova e Simple Smile.No vseki si ima nnenie.Moeto e za tradicionalna svatba s girlotiq  #2gunfire Party Laughing Ot aliexpress mn ne6ta si pora4ax.Daje i svatbenite obuvki.Vsi4ko za 15dni mi pristigna,no ve4e 2meseca obuvkite gi nqma

# 418
Много ми хареса идеята с лимон четата. Момичета според вас добре ли е църковния брак да е на Богородица-15 август. Питахме в църквата и попът каза, че е разрешено

# 419
Miss_Bingley аз писах преди и пак ще кажа, не правете, ти и всички останали нещо, което не ви допада, така само остава неприятно усещане  след това.  Предполагам е трудно за тези, които не си плащат сами сватбата, да кажат не на родителите си, но не забравайте, че това е вашата сватба и ден   bouquet !
,

Да така е,но то пък без тези неща не си е сватба наистина.Моя годеник ги иска и аз ще се съобразя с него,но с никой друг.И да родителите ще ни поемат по-голямата част от нещата,но не биха ми се месили,всичко ще бъде така,както ние го искаме.Аз харесвам игрите и ще мисля нещо по-нестандартно. Някак си не искам сватбата ми да е като всички остснали,ще ми се да има нещо по-различно.За пилетата и тортите обаче ще се води спор или пък най-малкото няма да карсм кумоветв си да играят за тях,а на тях да им играят.
Тези неща обаче не са ми толкова важни и съм склонна да правя компромиси,но не и да ми се налага мнение,защото е мниго гадно повярвайте ми да си принуден да правиш неща,които не искаш и то нс собствената си сватба само,защото мама или тати така са казали.

Общи условия

Активация на акаунт