Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 867
  • 788
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, къде мога да разгледам албума, за които говорите. Предварително ви благодаря Simple Smile

# 451
Да, и аз бих искала да го разгледам  Heart Eyes

# 452
Момичета, относно албумчето, да се допитам до вас, макар и може би малко късно. Значи аз разпращам юзера и паролата по свое усмотрение, като гледам потребителките да са от активните в темата. Преценила съм да е така, защото все пак си качваме личните снимки вътре и поне аз не искам да стават всеобщо достояние. Ако имате някаква друга идея на какъв принцип да става даването на достъп - ще съм ви благодарна да споделите.
Надявам се да няма сърдити, но все пак там сме сложили снимки на мъжете и децата си...

# 453
mim_pld, много хубава рокля Simple Smile Ще бъдеш наистина прекрасна.

Момичета, някоя от вас ще ходи ли другата седмица на сватбеното изложение? ( поне тези, които сте в София )

Аз съм решила да ходя в неделя - доколкото четох по форумите даже дават талони за намаления изложителите, а пък съм си харесала рокля от Арети (които ще са там) и някаква отстъпка би ми дошла добре Simple Smile

# 454
Алечка напълно съм съгласна все пак ние реших ме да си направим албумче със снимки за да се видим  и за да видим роклите ,чашите , поканите и други неща свързани с подготовката на сватбата ,а живот и здраве ще има и снимки от самото събитие те са лични и се надявам да останат такива ,ако не останат такива по добре да се изтрият и който иска да качва снимки направо в темата и те ще стават на обществено достояние и всеки който влиза в темата ще ги вижда . Надявам се да не обидя накоя качете и ваши снимки в албума а не само разглеждайте да се видим преди сватбените снимки . mim_pld роклята е много хубава и ти стои много добре облечените копчета много ми харесват  Heart Eyes

# 455
Момичета, относно албумчето, да се допитам до вас, макар и може би малко късно. Значи аз разпращам юзера и паролата по свое усмотрение, като гледам потребителките да са от активните в темата. Преценила съм да е така, защото все пак си качваме личните снимки вътре и поне аз не искам да стават всеобщо достояние. Ако имате някаква друга идея на какъв принцип да става даването на достъп - ще съм ви благодарна да споделите.
Надявам се да няма сърдити, но все пак там сме сложили снимки на мъжете и децата си...

Aлечка права си , мисля че от етична гледна точка е редно новодошлите след като разгледат снимките да сложат и техни . Иначе се получава едно такова усещане се едно сме на изложба  Peace
mim_pld много си хубава , като принцеса  Hug

# 456
  • Sofia
Алечка, съгласна съм и аз с теб. Даже се чудех може ли друг да вижда снимките ни без да е в профила ни.  newsm78 (ако има акаунт там примерно)
Мими, много си хубава и роклята е прекрасна. Принцеса!  Heart Eyes
Аз не се включвам тези дни много, но ви чета постоянно. Просто нямам много време, а и с моята организация съм доста назад  Laughing
Зая, браво   bouquet

# 457
Shantel не знам, може да е въпрос на настройки  newsm78 Може някой, който разбира да порови...

Ние вчера ходихме да питаме за торта. Влюбих се в сладкарката, много съвестно момиче, обаче ще ни отиде 300 лв... баси тортата Grinning Предупреди ме да вземем по малка торта, защото винаги оставало, препоръча ми коя да е като пълнеж, каза, че може да ми я направи на външен вид каквато пожелая. Опитахме от предложената торта - хареса ни. Май ще се спра на такава на различни стойки, да стане асиметрична.  Нещо такова:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEQaVQB3j4 … oJhgX19GKkRaEmAkQ

Препоръча ми го, защото така могат да се отрежат равномерни парчета за всички, а и на мен ми харесва, защото е по раздвижено. Сега трябва да си издиря модел и да и го занеса.

# 458
И аз съм на вълна торта, сутринта писах запитване на http://zaharo.info/

Алечка, ча жалост цените на тортата са такива. Дори 300 лв е доста поносима цена. Започват от 3-3,50лв цена на парче. Зависи колко ще е голяма, де. Ако е за 50 човека, е по-скоро скъпа. Аз съм се настроила, че и там ще хвръкнат не малко пари.  Tired Засега не се справяме баш по предвидения бюджет.

Аз си имам още две терзания. Едното е, че намирам белите обувки много грозни. Ровя по всички сайтове, но все са ми грозни. Обмислям цветни обувки. Розови, тъмно сини...  Thinking
Другото е, че не мога да ги измисля тези подаръци за гости. Нищо не ми харесва.

# 459
Нашата торта е 3.40 на парче + 30 лв. за украсата. За 80 човека. Признавам си, че не бях подготвена психически Simple Smile

За обувките - аз си поръчах лилавки - да са ми в тон с темата, макар, че те реално няма да се виждат. Според мен като мислим за обувки - важното е да са удобни. Това цял ден размотаване и после танци... Трябва да може да го издържим. Аз за това заложих направо на ниски обувки - ще съм тапа, ама поне ще ми е удобно и ще мога да си пърхам насам на там.

# 460
Нашата торта е 3.40 на парче + 30 лв. за украсата. За 80 човека. Признавам си, че не бях подготвена психически Simple Smile

За обувките - аз си поръчах лилавки - да са ми в тон с темата, макар, че те реално няма да се виждат. Според мен като мислим за обувки - важното е да са удобни. Това цял ден размотаване и после танци... Трябва да може да го издържим. Аз за това заложих направо на ниски обувки - ще съм тапа, ама поне ще ми е удобно и ще мога да си пърхам насам на там.

За тортите за жалост това е цената. И аз като чух за първи път подскочих, но свикнах с идеята.  Tired

И аз обмислям светло лилави/светло розови обувки, например тези тези. (ако не се вижда от линка, това е третият цвят в палитрата Rose Metallic най-светлото).Това ми е абсолютния предел на височина, на който бих се пробвала. И аз много държа да ми е максимално удобно и приятно. Ти съвсем равни, балеринки ли взе?

# 461
Имате поща, много ми харесват обувките.

Моите са такива: http://www.ebay.co.uk/itm/Lady-womens-suede-pumps-shoes-bowknot- … sh=item5d4e5270ab

Не рискувам и на ниско токче, защото имам проблеми с кръста и ме заболява. За това на нисичко, нищо че ММ е 1.90 Grinning

Редактирам се - качих и халките в албумчето.

# 462
И аз съм на вълна торта и обувки, все едно си четем мислите Joy Избрахме тортата, в ресторанта работи майстор-сладкар целогодишно и когато избирахме меню направо калкулирахме десерта в него. Ще ни направят няколко еднакви торти, една от които ще е с фигурка и две от онезе бездимните свещи за торти, които горет нагоре, не знам как точно се наричат. Тортата е със страхотен пухкав, лек жълт крем, тънки сочни блатове отгоре и долу само, в дебелия слой крем има много мини шоладови еклерчета, а отгоре има слой боровинков топинг от цели боровинки. Невероятно вкусна!

Твърдо смятам да съм с оранжеви обувки  Grinning И няма да се оливам с височината, искам да ми е удобно, защото ако от висока обувка мина на балеринка в късните часове, няма как роклята да ми е по мярка и когато най- много искам да танцувам ще започне да ми пречи newsm78

Та...такива ми ти радини вълнения  chef

Колкото по въпроса за албума, смятам че е редно достъп да имат хора, които активно участват в темата, тъй като бройката на тези които сме качили снимки там е много по-малка в сравнение с всички които искат достъп...дано никой не съм засегнала.  bouquet

# 463
  • Варна
  bouquet Влизам да се отчета за свършената работа Simple Smile
Първо - поръчах си роклята Simple Smile Много съм щастлива - прекрасна е. С много дантела, много лека и удобна... Остана ми чуденката за воала - мисля да заложа на испански тип. Първата ми проба е през месец март ( в началото), а след това към края на март или началото на април ще е готова Simple Smile Малко повече ще ми струва , от колкото се бях подготвила да дам за рокля и воал, но мисля, че си струва Simple Smile Обаче съм безкрайно зле - забравих да се снимам с роклята. Нямам какво да покажа. Като ида на проба ще се щракна Simple Smile Имаме си и сватбена агенция вече - "Феите". От всичките, които обиколих, момичето тук най-много ми хареса, най-добре си паснахме като вкус, и мисля, че ще организираме една много хубава сватба. И цените и работата им ( поне по снимки) са супер - аз се влюбих в арката им Simple Smile Вчера поръчах поканите - заложих на по-весел дизайн, а не на типичните скучни сърца, гълъбчета, панделки, пеперудки и т.н. Текстът ни също е весел и по-разчупен Simple Smile За цветята избрахме синя хортензия и жълти рози. Ще кача снимка в албума Simple Smile
Избрахме си менюто. За десерта още се чудим, но на дегустацията ще решим . За халките ще ходим следващия месец Simple Smile

Колкото до албума - аз изтрих нашата снимка, точно защото се притеснявах, че всеки, който влезе иска да  разглежда.

Пожелавам хубав и слънчев ден на всички   bouquet

П.С. Колкото до сигурността в албума - когато качвате снимките ви пита за кой да са видими - " за мен, за ВИП, за приятели или за всички" . Просто посочете " за мен" Simple Smile

# 464
  • Sofia
Момичета, мисля, че на този етап албумът ни е достъпен до всички. Намерих къде са настройките. На всяка снимка отдолу вдясно има - Видима за: и на моята снимка пишеше всички. Сега нагласих всичко да е на - АЗ. Искате ли да направя и другите снимки така или всяка да си ги оправи ако иска.

Общи условия

Активация на акаунт