Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 602
  • 749
  •   1
Отговори
# 525

Не е проблем, когато можеш тогава. Коя е тая песен на Сандия и Сурач? Не знам дали това с къпането са го давали във войо, ако не са вероятно няма да е сега, понеже по празниците явно няма да излъчват сериала и затова няма качени нови епизоди.

Това е песента на Сандия и Сурадж мисля, че това също е и песента на сериала, защото се пее Diya Aur Baati Hum, както  е самия сериал.

http://www.vbox7.com/play:34b9d29b2c?p=collection&id=2082359

Епизода с къпането е 132 и го има във видеоклип бг преведен. И тогава пуснаха тази песен.

# 526

Не е проблем, когато можеш тогава. Коя е тая песен на Сандия и Сурач? Не знам дали това с къпането са го давали във войо, ако не са вероятно няма да е сега, понеже по празниците явно няма да излъчват сериала и затова няма качени нови епизоди.

Това е песента на Сандия и Сурадж мисля, че това също е и песента на сериала, защото се пее Diya Aur Baati Hum, както  е самия сериал.

Епизода с къпането е 132 и го има във видеоклип бг преведен. И тогава пуснаха тази песен.

Много ти благодаря за песента! Наистина е много хубава ...  Hug Hug Hug

Епизода трябва да го има във войо - аз видях част от него във vbox и беше на български. Баш това с къпането. Незнам дали сега стои или са го махнали, но щом го има там го има във Войо. 
newsm10

# 527
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Много сте мили  Hug
Аничка  Hug Аз съм абонирана за Войо, та по празниците може и да го почна  newsm78

Роси  bouquet

Супер, щом имаш регистрация във Войо ще ти е още по-лесно ако решиш да започнеш "Светлината" - според мен бързо ще го наваксаш ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

Аз се бях абонирала за тестовия 7 дневен период и за това време изгледах около 150 серии на цветовете, от началото до средата, понеже не бях ги гледала, ама това означаваше гледане по цяла нощ до сутринта, някъде към 6 си лягах, спях около 2 часа и към 8 с едно силно кафе за ободрение продължавах.

Уау, супер! Ти си направо фурия. Но то за "Цветовете" си заслужава ...  newsm44 newsm76 Two Hearts

# 528
Бубе, Ананди и Джаго героите отидоха на РД-то на Виир. Този похват се нарича ''Крос оувър".
Гостуване от сериал в сериал е това...едните герои от единия филм отиват на гости в другия сериал.
Както са Дневниците и Древните...там понеже и продуцентите и телевизията са едни исъщи и гостуването на актьори от единия сериал в другия е нещо нормално.

Аз съм виждала подобно нещо във втория сериал на Сара и Ангад - там героите им Мона и Адития гостуваха в един епизод от някакъв друг комедиен сериал, в който пък участваше Кушалия от Цветовете ...  Mr. Green  newsm76 Two Hearts

Сега пък в новия сериал на Киншук/ Ранвир онзи ден гостуваха двама от шоуто по крикет.  Hug

Въобще случва се - основно когато са хора от един и същи канал. Така по един или друг начин правят реклама и на двата сериала или на дадено шоу ...
newsm10

# 529
Добро утро, връщам се на темата за разводите и ранните бракове. До откриването на средство за борба с туберколоза и у нас продължителността на живота е била ниска и по причини близки до тези в Индия- за работна ръка и слугуване в дома и по нивите, както  и за раждане на още работна ръка, са ги женили млади. Моята прабаба е оженена на 14 години и на 15 почва да ражда- последователно 4 деца. Що се отнася до разводите в Индия, изглежда има два потока- официалния, с подписани бракове и разводи, цивилизования, в който се вижда, че в 18 милионен Мумбай има 9000 развода на година, и традиционния, като у нас с ромите, които се събират, раждат деца и са "заедно", докато не те изгонят. Хубав ден от мен!

# 530
доколкото разбирам от дуета ЗизМарвел тази Санчи няма да се промени ....

# 531
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
доколкото разбирам от дуета ЗизМарвел тази Санчи няма да се промени ....
Да бееееее...ще се промени като и минат хиляда проблема през тъпата глава... Naughty
И тя и Джаго се промениха...ама нашия дует не го долюбва, пък на СанчитУ ме е яд, че я забремениха, а Развратова не.... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 532
Бубе, Ананди и Джаго героите отидоха на РД-то на Виир. Този похват се нарича ''Крос оувър".
Гостуване от сериал в сериал е това...едните герои от единия филм отиват на гости в другия сериал.
Както са Дневниците и Древните...там понеже и продуцентите и телевизията са едни исъщи и гостуването на актьори от единия сериал в другия е нещо нормално.
Дали ме разбра...актьорите и персонажите Ананди и Джаго  бяха на ''крос оувър''
И като му поднесоха подаръка той каза Тенк ю Ананди, тенк ю Джагдиш...

Аз помислих, че това се е излъчвало в някой от епизодите на кармата, където Виир е имал рожден ден и те са били поканени.
Еми да де...в 452 епизод беше... hahaha hahaha hahaha
Ох май не ме разбираш и не знам как да ти го обясня... Rolling Eyes
В самия епизод Виир имаше РД и Ананди и Джаго бяха поканени на гости на РД-то...Джаго и Виир бяха приятели...сега разбра ли ме... Crazy

Да, разбрах. Аз в началото точно това си помислих, но после реших, че греша и че са били някъде на рд на Виир. Това обаче е интересно, че си ходят от един сериал в друг.

# 533
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Много сте мили  Hug
Аничка  Hug Аз съм абонирана за Войо, та по празниците може и да го почна  newsm78

Роси  bouquet

Супер, щом имаш регистрация във Войо ще ти е още по-лесно ако решиш да започнеш "Светлината" - според мен бързо ще го наваксаш ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

Аз се бях абонирала за тестовия 7 дневен период и за това време изгледах около 150 серии на цветовете, от началото до средата, понеже не бях ги гледала, ама това означаваше гледане по цяла нощ до сутринта, някъде към 6 си лягах, спях около 2 часа и към 8 с едно силно кафе за ободрение продължавах.

Уау, супер! Ти си направо фурия. Но то за "Цветовете" си заслужава ...  newsm44 newsm76 Two Hearts

То можеше и да не се налага да стоя по цяла нощ, ама понеже имаше серии качени преди БТВ и качваха още, та трябваше да гледам и тях и ми идваше в повече. После се случи така, че сега делим една регистрация и вече имам за постоянно. Ако знаех поне щях да си ги гледам нормално.

# 534

Много ти благодаря за песента! Наистина е много хубава ...  Hug Hug Hug

Епизода трябва да го има във войо - аз видях част от него във vbox и беше на български. Баш това с къпането. Незнам дали сега стои или са го махнали, но щом го има там го има във Войо. 
newsm10

Да, това е песента, с която започва сериала, но те не я пускат. Много е хубава.

В цветовете също много ми харесваше началната песен, но накрая започнаха да я режат не знам защо. Има я в клиповете в различни варианти, но я няма иначе като песен, както ги има други песни.

Песента на булката също много ми харесва, но сигурно скоро и нея няма да пускат като порасне Ананди. Иначе тази песен я чух във филма bandit Queen, но беше по различна.

# 535
Бубе, за интрото ли говориш... Rolling Eyes
Сещам се, че в Бандит Куйн също я пуснаха когато тая я омъжиха и изпращаха...песента не е различна, а просто тука я пееше в оригинал певицата, а там пееха момичетата които я изпращаха... Peace
Това е песен която се пее когато булката напуска бащиния дом. Такава песен имат и турците и е много хубава. Така да се каже, това е фолклор. Peace

Аз пък тоя филм "Бандит куйн" така и не го догледах...един час го въртях цяла седмица. ooooh!

# 536
Скрит текст:
Здравейте, понеже не съм добре със здравето не мога да разкажа днешните епизоди на светлината във Войо. Ширин, лагодаря за разяснението по предишните епизоди, значи той тоя затова днес се обади на Чави по телефона и говореше на другата. Ще кажа само по важното, Сурач направи всичко възможно Садия да отиде на онова награждаване. Накрая каза, че се е наранил и трябвало да иде до болницата, където ходи баща му, защото познавал лекарите. Тя била близо до колежа и той остави Сандия там. Майка му и баща му се прибраха, някой похлопа на вратата и тя помисли, че Сурач се връща, а той беше братът на Сандия. Там ми се губи, понеже съм с температура и съм се унесла. Не разбрах дали говореха, той искаше да влезе вътре, тя го наричаше лъжец. Дадоха наградата на Сандия и Сурач беше много щастлив, но на нея и беше кофти, че не е бил с нея на награждаването, пък и онази нейната приятелка веднага и поднесе, че него го няма.

Булката и аз я гледам по нова. Сугна е виновна затова, че излъга, ако не беше мисля, че Шан нямаше да има нищо против да отиде на помена.
Ширин, ако имаш време и възможност ще се радвам да разкажеш епизодите, аз толкова и съм ги изгледала, постоянно се унасях и не помня почти нищо, дори това, дето го разказах не знам дали е точно така.
[/quote]

Здравейте, момичета!Много сте изписали,аз ви четях ,но не можех да се включа в дискусиите.За разводите -ясно е ,че ги има на всякъде.В някои държави са по-малко   bouquet Embarassed
Да до разкажа сериите на Свелината по Войо;
 132епБабата извика Сандия да и покаже гримовете и бижутата си.Искаше да подари много от тях на Сандия ,но тя не взе нищо.Каза на бабата ,че на нея и стоят по-добре.Тя и каза ,че е млада и без бижута пак е красива.
Сурадж се чудеше какво да направи ,че да я заведе на церемонията по награждаването.
На сутринта Сандия занесе мляко на бабата,а тя и каза да отдели дрехите на Сурад от общите.Бяха цяла камара мъжки дрехи.Те като не са имали такива ,чак близки отношения ,тя не знаеше кои дрехи са негови.Тогава Сантош веднага пристигна и и подаде един елек и и каза ,че това е елека на сина и.В същото време Сурадж извика майка си да му занесе кърпа,тя тъкмо тръгна ,но бабата я спря.Каза и да не се държи с него като малко дете ,че той вече си има жена ,тя ще му занесе кърпа.Каза и да се грижи за мъжа си(Арун).Той пък веднага се обади ,че му се пие мляко с бадеми.После поиска шафран и кардамон,а тя му се изрепчи тихичко ,че остават няколко дни и после се връщат в къщи(демек да му мисли).
Сандия тръгна да носи кърпа на Сурадж,пристъпваше тихо и го наблюдаваше как се къпе(Бубе-той се къпеше на вън ,от страни на къщата изглежда имат място за къпане.Той си поливаше с канче ,вземайки вода от кофата).Когато Сандия му каза ,че му носи кърпа,той беше с насапунисани очи и ,като я чу блъсна кофата без да иска и изля водата от кофата.Тогава се опита да пусне водата от нещо като душ ,но тя не тръгна  и Сандия взе малко вода и започна да му полива.В същото време водата от душа тръна и Сандия , за да не се намокри понечи да избяга ,тогава се спъна в сапуна,той я хвана за кръста и така се гледаха....малееееее newsm51 Two Hearts txtlovesТой я пусна ,зави я с кърпата и тя си тръгна.
След това Сандия мажеше бабата с маска за коса и кихна.Тогава бабата и каза ,че имали голяма връзка с мъжа си,защото той се къпал със студена вода ,а тя киха.След това обсъдиха Сантош.Бабата  я питаше ,дали Сантош изобщо върши нещо в къщи или всичко вършат снахите и.Сандия естествено я защити.Но къпането толкова рано на Сурадж беше с една цел,той трябваше да отиде в селото и да намери превоз и начин да си тръгнат от там.
 В къщата в Пушкар:Мена и Чатури си говореха и в това време звънна телефона.Чави слезе набързо и каза,че сигурно е е за нея.Вдигна телефона ,но се обаждаше момчето ,което беше у тях за сестрата на Мена.Той и каза,че чака отговор от нея и ,че иска да се видят на по-кафе.Тя веднага затвори телефона,но той пак се обади.Тя дръпна кабела на телефона и го спря.Тогава Мена я попита ,защо не вдига и защо е махнала кабела, но тъй като Чатури е там тя и каза ,че се обажда фалшивия купувач ,на сарита.
133 еп. В къщата при бабата,дойде един мъж и каза на бабата ,че ще ходи в града и ако някой иска може да го закара ,защото по празниците ,автобусите ,ще са претъпкани.Но тя каза ,че няма кой да ходи в града.Но Сантош също искаше да си тръгват и каза ,че няма кой  да се грижи за магазина на Сурадж толкова дълго.Бабата каза на Сурадж и Сандия да тръгват ,но Сантош и сина и ще останат(но май се е шегувала),защото накрая всички си тръгнаха.По пътя мъжа на Сантош,се оплакваше от стомах и спираха на всяка крачка.Сурадж се притесняваше ,че с това темпо ,ще закъснеят за награждаването.Накрая когато пристигнаха на нещо като автогара,извикаха по една рикша ,за двете двойки и от там направо в къщи.Но Сурадж не искаше да се прибира ,а да заведе Сандия в университета.Тогава видя един гвоздей на рикшата ,нарочно се убоде на нея и каза на майка си да тръгват ,а той със Сандия ,ще отидат до болницата да го превържат и да му бият инжекция.Сантош естествено като го знае ,че се страхува от инжекции му каза ,че в къщи тя ще го превърже или тя ,ще отиде с него ,но той и каза ,че е уморена от пътя и по добре да се приберат.Разбраха се, накрая всеки по пътя си.Отидоха в болницата ,която е до университета на Сандия,но през цялото време Сурадж се правеше ,че всичко става случайно.Беше много смешен ,когато доктора се опитваше да му бие инжекцията.Сандия започна да му разказва разни истории и той докато се усети ,вече беше готов.След това Сурадж каза на Сандия,че се чуват някакви аплодисменти от училището и ,а тя му каза ,че днес е награждаването.Той се направи на приятно разсеян и и каза ,че трябва да отиде на награждаването ,че по някаква случайност са там ,точно в този момент и да го направи в чест на своите родители и ,че няма да дойде за да не нарани своята майка.
  134 еп.Сантош и Арун се прибраха в къщи.Чатури им се радваше ,но като видя ,че Сурадж и Сандия се натъжи .Попита Сантош къде са останали ,а тя и каза ,че се е наранил и е отишъл в болницата.В този момент се почука на врата и сантош си помисли ,че Сурадж се прибира ,но не беше той ,а братът на Сандия-Анкур.
Сандия отиде в университета.Прити беше там и много се зарадва ,като я видя.Каза на декана ,че сандия е дошла,а Сурадж докато си чакаше лекарството,чу аплодисментите и толкова детински се похвали на сестрата,че тези аплодисменти които чуват са за неговата съпруга ,която е била трета в цяла Индия.(много беше сладък) Hug  bouquet
Когато Сантош видя Анкур,направо побесня,каза му да не би да търси нови лъжи,и че братята подаряват дарове на сестрите си ,а той им подарил само лъжи.Как  не го е срам да дойде в нейната къща.Той искаше да и се извини,каза и че за всичко е виновен той и ,че Сандия нищо не знаеше.Всички спорове ставаха на отворена врата и хората от улицата ги чуваха и гледаха.Той я попита дали може да влезе и да говорят вътре.Тя си тръгна бащата на Сурадж му каза да влезе и да изчака сестра си.Анкур  не смееше да влезе ,но Арун му каза ,че тези обиди които чу от Сантош ,Сандия ги чува всеки ден.И че той ги е излъгал ,а Сандия е наказаната.
На церемонията Сандия  когато си взе наградата ,деканът я попита какви мисли и минават.тя каза ,че наградата е за всички  приятели ,учители и семейството и.Прити  я попита ,защо е сама,защо мъжа и не я придружил.тя и каза ,че той е с нея ,но се наранил и е в болницата ,която по слуайност  е близо до колежа.След това започна да се връща назад и се сети ,че нищо не е случайно, Сурадж е направил всичко възможно тя да е там.След това набързо слезе ,за да отиде при него и да му благодари.как го гледаше само ,с такава любов и благодарност (имах чувство ,че ще му скочи на врата и ще го прегърне,ама-не) ooooh! Joy #CrazyТя му каза ,че знае какво е направил ,за да я заведе там.Той си призна и и каза ,че няма да попречи на щастието на жена си .Това е  newsm51  love001Ще чакаме следващите епизоди с нетърпение.  bouquet.

# 537
Брях Shocked Виир и Ича се изплющяха... hahaha hahaha hahaha
Секса в Бундела вече не е мираж... tooth tooth tooth tooth tooth

# 538
Бубе, за интрото ли говориш... Rolling Eyes
Сещам се, че в Бандит Куйн също я пуснаха когато тая я омъжиха и изпращаха...песента не е различна, а просто тука я пееше в оригинал певицата, а там пееха момичетата които я изпращаха... Peace
Това е песен която се пее когато булката напуска бащиния дом. Такава песен имат и турците и е много хубава. Така да се каже, това е фолклор. Peace

Аз пък тоя филм "Бандит куйн" така и не го догледах...един час го въртях цяла седмица. ooooh!

Да, точно за инрото говоря, много ми харесва. Не знам в бандит куин кой я е пял, щото го гледах, ама само дето го гледах нищо не разбрах. То повечето бяха действия, а говореха малко.

# 539
Тук Анас Рашид е в някакво предаване или по-точно в някакъв чат, в който водещите са 3 жени и го интервюират. Рокси, ако не те затруднява би ли го превела? Много ми е интересно, за какво говори.

https://www.youtube.com/watch?v=Y28hdcClAFk

Общи условия

Активация на акаунт