Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 805
  • 706
  •   1
Отговори
# 105
  • В къщурката на хълма на феите
аз малко като в приказката на всяко каче мерудия, амаа да си кажа, че иначе ще ми тежи Mr. Green

Поспалане преди време си купих една кана за жива и мъртва вода .. взех я с изключително особено мнение, даже да си призная смятах, че по-полезно ще е тия пари по-добре да ги хвърля през джама, отколкото да ги давам за тва нещо, ноо както и да е .. да речем, че след сериозно агитация ме навиха .. използвала съм за доста неща и ако щеш ми вярвай, не си втълпявам, обаче действат .. аз лично пиех от едната вода заради доста сериозен запек, а другата /понеже няма как да се прави само единия вид, задължително и двата/ я ползваше майка ми за една екзема на ръката .. между другото при най-тежките подсичания на Ема и нея мих и минава .. тааа към каната има книжка кое как се лекува, помня, че имаше и кашлици и профилактика на алергии .. казвам го, просто да си "чувала" и за това нещо, един вид като вариант n, ако се наложи Peace

# 106
Добро утро !
Ние снощи спахме що годе добре , но прддната вечер беше кошмар Влади заспа в 2 ч , а до тогава вдигна цялата къща на крак. И на другия ден с ММ бяхме като ударени самолети. Поне се радвам,  че ММ успя да го изтърпи , защото той много не понася рева ( добре че не сме така от началото , ама пък сигурно ни чакат още много ревливи нощи ) а на мен ми е по трудно да изтърпя ММ в такива случаи.

И аз не съм боледувала сериозно от много време насам. А и от както забременях и кърмя почти не съм пила лекарства с малки изключения, но да не дърпам дявлла за опашката !
И аз съм съгласна с Рокси и ние имаме еднк познати дето много си пазят детето, а у тях сигурно е 30 градуса и то е навлякано и съответно е постоянно болно.
Аз гледам да не пазя прекалено , но ако има болни гледам да не се навира при тях .А и вкъщи сме цяла тумба  и няма как, последно почти всички бяхме я с кашлица я с хрема и Влади беше само с хрема.

Всички да се опфавят бързо!

# 107
  • София
Поспалане, имуномодулатор е, питай ендото и кажи после, че аз кой знае кога ще ходя. Вкъщи и ние кашляме, тримата- мъжо, сина и аз, дано беба я размине..

Хей честит 8- ми март, опа Декември, бивши, настоящи и вечни студенти! Simple Smile

# 108
Хей честит 8- ми март, опа Декември, бивши, настоящи и вечни студенти! Simple Smile
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 109
  • до едно тепе
Ой ой. Излязоха ми по-голямата част от изследванията. Свалили сме кр захар на 4,60 и ТСХ-то на 1,30. Даже антителата са спаднали със 150 еденици Shocked newsm44
Магнет предполагам тези дни ще отида и задължително ще го попитам. Peace
Честит празник на всички студенти-бивши, настоящи и бъдещи

# 110
  • София
Добро утро/Добър ден,

Аз съм на работа, малката на ясла, мъжо на работа.
Честит празник на всички учащи и не учащи студенти.
Честит Никулден на патерици на всички празнували и именници.

Мъжо беше именник и нямах никакво време да влизам....а и напоследък на работа се засили работата та хич нямах време да ви прочитам.
Малката е някакъв много гаден обрив от долу + около устата и откачам. С нищо не минава - по устата и се появи миналата седмица, а отдолу и се появи преди 1 седмица.....тогава и аз имах обрив и помислих, че е от лещата където беше яла както и аз, защото и двете сме непоносимост към СОЯ.....и направо се проклинах, но така и не мина. Вчера я водихме на лекар и лекарката и изписа Тридерм, Джинджира Алба за отдолу, а за устата Зиналфат крем. Е да ама от тоя скапан Джинджира Алба - детето се скъса да реве..... И повече не съм и слагала. Слагах и само Тридерм.
Като я заведохме на ясла им занесох тампони, Водата на Биодерма и крем здраве и помолих днес така да я почистават, защото и от кърпичките се влошават нещата.
Утре ще я заведем до педката да я види и да каже какво да правим и ако трябва да се пусне материал за изследване и да посетим дерматолог или алерголог, че така не се търпи.
Предният път така като стана и беше от памперсите на Памперс тъй като са с Алое вера гел....и от тогава минахме на Пуфис. Ама явно сега и от тях прави някаква алергия и полудявам...виждам, че изявява желание да сяда на гърне и от време на време имаме попадения ама не мисля, че за 1 седмица ще успеем да го махнем. Иначе в яслата помолих по често да я слагат с другите деца за да може да свиква и да прави нещата в него като ги гледа другите....и явно от там така започна да проявява интерес. Иначе преди това никакъв успех.

# 111
  • Северозапада
Ние сме в болница Sad София е с бранхиолит и ЛЛ предпочете в петък да ни прати в болница. Вече не знам кое е по-добре - да пазиш или не. София не е пазена особено, а сега е постоянно болна. Всеки ден и в студ, и в пек сме навън. И за кърменето вече съм скептична Sad Познавам деца, които не са близвали кърма,а са по-здрави. Дано поне в дългосрочен план има полза от това напъване.

# 112
  • до едно тепе
Мраве оправяйте се бързо. Ние сме на същия хал с кърмено и вечно боледуващо хлапе, но се надявам, че за в бъдеще ползите ще са му по-големи отколкото за настоящето Rolling Eyes

# 113
Честит празник на всички студенти !

Аз да питам мамите плзвали уолкър, интересува ме как се справят децата с бутането? Все си мисля че като се засили да бута е ще падне  или греша?
Замислям се да взема , но не мога да се реша нещо ....
А и да се похваля Влади пропълзя изведнъж ...

Алекс дано намерите причината и бързо се справите с обрива!
Мраве много гадно че се е стигнало до болница, да се оправя бързо София!
А за кърменето и имунитета мисля че е относително и си е до дете.

# 114
Алекс щом джинджирата не ви понася, мажи я по дупето със зиналфат-а, той е с абсолютно същото действие, само дето е крем, а не спрей Peace

# 115
  • София
Алекс щом джинджирата не ви понася, мажи я по дупето със зиналфат-а, той е с абсолютно същото действие, само дето е крем, а не спрей Peace

Мерси Мец. Не се сетих да пробвам да я мажа отдолу и с него.

Мраве - бързо да се оправяте и да си ходите. Една мама от моята отчетна 2 пъти изкараха бронхеолит, но си бяха вкъщи и на инхалации.

Сандре - ние ползвахме Уолкър и съм доволна. Да имаше го това с бутането и падането но бързо му свикна. Да ти кажа всичко си е до дете. Моето на 7 месеца ходеше само държейки се за мебелите. А след като проходи сама без да се държи пролази.

# 116
Аз да питам мамите плзвали уолкър, интересува ме как се справят децата с бутането? Все си мисля че като се засили да бута е ще падне  или греша?
Замислям се да взема , но не мога да се реша нещо ....
А и да се похваля Влади пропълзя изведнъж ...

Аз, или по-точно малкия ползва този  Mr. Green
Скрит текст:

Много бях доволна от покупката /взех го от ОЛХ и там го прададох пак  Crazy/ И аз в началото си мислих същото, но се справяше. Е ... не минахмче без падания, но после като се научи, стана много стабилен. Доволна съм кято цяло от покупката на уокър Peace

Честит празник на всички настоящи и минали студенти  Hug

# 117
  • Сливен
Бързо оздравяване на София  Hug
За връзката кърмене - здраво дете и аз не знам, Ивайла я кърмех 1г. и 9мес., батко и само 4 месеца, и двамата са ми здрави, само дето той беше болнав първите 3 месеца на яслата, а Ивайла и това пропусна. Но аз като цяло не им се вталявам толкова, и двамата карат вкъщи само по бельо, даже и без чорапи, аз съм облечена, защото съм по-зиморничева, но съм ги оставила да се обличат както си искат и както се усещат.
Сандра, честито ви пропълзяване  Hug
Поспаланчо, браво за изследванията  Hug

# 118
Аз си мисля, че е до дете, кое колко ще боледува. Пример е моето, не е кърмено, но около нас дечица боледуват много по-често от нея, без да ходят на ясла, гледат ги както аз моето. Не я пазя много, обаче и не я навирам в болни хора  Peace Ето аз съм с хрема вече седмица, малката има малко сополи засега  Peace Голямата кака и баткото все са болни (тях също не ги пазят и са на училище и градина), постоянно пият разни добавки, коластра, сироп с бъз и какво ли не, няма полза. Другата племенничка е много здраво дете, нищо не пие за имунната система, винаги е леко облечена. Това е моето мнение  Peace
Ние се подготвяме за РД, купихме тоалет, запазихме час за фотосесия, остава само да поръчаме тортата след някой друг ден  Simple Smile
Само където се борим още с пъпната херния, надявам се скоро време да се оттървем от хернията , лепенките да подействат  Praynig
Бързо оздравяване на всички  Simple Smile

# 119
  • NE
Сандре Честито лази-буболази. Hug
Ние лазим като стрела, обаче не се изправяме. Въпреки това ортопеда ни препоръча уолкър пред проходилка и взехме за Коледа лъчето на Fisher Price.
Скрит текст:
Мраве Бързо оздрвяване на София. Hug
Алексче Дано мине бързо обрива. Praynig

Може би не се изразих правилно. Не искам и се опитвам да не държа детето под стъклен похлупак, но и не го навирам при болни. Кърменето смятам, че има повече ефект върху имунитета по време на самото кърмене. После не знам. А и всичко си е до организъм и гени.

Общи условия

Активация на акаунт