Какво ще подарите на мъжете за Коледа

• 18 994
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Севлиево
Има едни шахове от стъкло със чашки за ракийка (или шот) във формата на фигурите-такъв подарихме на свекъра за 50-тият му рожден ден.Цената му беше около 100 лева, но незнам мъжа ми откъде го е купувал(то беше преди 8 години...).Ако на някой му хареса такъв мога да питам...

# 76
И аз да се запиша,че съм зле в избора на подаръци а ще се събираме цялата рода за празниците и не знам какво да им избирам. Много полезна тема  Hug

# 77
  • София
Мм има рожден ден ден на 22 ,имен ден на 25 и Коледа... Heart Eyes
иска ръкавици и очила за мотора

# 78
Има една много вървежна снимка във фейсбук по темата в момента, но за съжаление хич не ме бива с качването на снимки. Смисълът е следния:
1. Купи Бъди подарък
2. Опаковай подаръка Дари прегръдка
3. Прави подаръци добро
4. Купи Дари храна
5. Прави сладки любов
6. Виж Бъди светлинитеата

Не е важно да се подари скъп подарък, а да бъдем заедно   family

# 79
Подарих му монитор, малко предварително, но имаше от онези старите crt монитори, дето много ме дразнеше да му бърша праха..

# 80
  • София
ММ е роден на Коледа. Купих 1 подарък, билети за Брюксел.

# 81
Значииии това ми е болна тема. Много ми е сложен с подаръците и тъкмо тая година уж се разбрахме без подаръци, а той ми подари лаптоп, щото моя се счупи. И ме постави пред свършен факт  Laughing

Предполагам, че ще му взема 2-3 пуловера без ръкави, че много му хареса тая зима да ходи с такива,  пък и все ме бъзика за онзи, който успях да свия с прането  Blush

Да направо само няколко коментара по вашите предложения, надявам се да са полезни:

-електрически самобръсначки - ММ е с такава, за нищо на света не би се разделил с нея. Но от него знам, че не всички мъже им понася добре и повечето не свикват с тях, както беше споменал някой вече.

-часовници - качествени и на сравнително прилични цени са Swatch.

-портфейли и колани - Petek. По-скоро са скъпи, но са страхотно качествени.

# 82
  • Тополовград
На сина ми дъщеря ми на 25год. и 22 год ел четка за зъби Орал Б с повечко екстри.

# 83
  • София
Подарявала съм му:
 ......куфар, с посланието да си пренесе багажа у нас.
PSP - много пътуваше, та да си убива времето в самолета
фотоапарат
електрическа четка за зъби.....за цялото семейство
парфюм, пуловер, шал, ръкавици, портфейл, колан, вратовръзки, ризи........тези неща редовно са допълнение.

Сега ще получи: уиски с персонализиран етикет, каменни кубчета за охлаждане на уискито, любимите пури, които да си вземе на семейната почивка, планирана за след празниците и ......бельо за мен. Един път не се сети да ми подари бельо....т.е сети се само веднъж като бях в 8-ми месец бременна Sick

Часовници, екскурзии и по-скъпи неща, му подарявам за рождения ден. Но и там съм се изчерпала много.

# 84
  • Майничка
Светкавица за фотоапарата. И без това само той го ползва.

# 85
Шах и табла - ръчна изработка от истинско дърво Simple Smile

страхотен подарък!!!!
Аз съм голям фен на играта на табла. Лично имам много красива ръчна изработка турска табла и много си я пазя и ценя. Особено сега пък съм виждала страхотни предложения в магазини в София, но вече си имам една , а пък и не са малко пари...
И аз искам да подаря шах. Иска ми се да е специална изработка, но не зная къде да търся. Това, което се предлага масово, не ми харесва. Моля, дайте идея за някакъв магазин.
Ако
В София на ул. Екзарх Йосиф от дясната страна като вървиш в посока от Халите към Женският пазар има индийски магазин за сувенири. В него има много красиви шах и табла от нетрадиционни камъни, подобни на мрамор, гранит и други. Много са интересни и оригинални, но са много тежки. По спомен цена между 70 - 100 - 150 лв. в зависимост от големината.
От мен като идея. Миналата година в края на декември направих резервация за двама ни на ранни записвания за почивка на море през юни и му подарих ваучера. Изкарахме страхотно и той каза, че е получил най-хубавия подарък от години насам. Разбира се той доплати остатъка.

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 22:00 от fatalina

# 86
  • където ми харесва
Тази година ще получи доста...банални неща, но просто се изчерпах вече за толкова време.
Напоследък е луднал по един автор, много известен (не, че не знам кой е, просто не ми се споделя сега), и съм му взела две книги, другото ще е комплект самобръсначка, пяна и автършейв, защото има нужда от нови Wink Laughing И, още един подарък, ама него няма да го казвам Whistling

# 87
 Миналата година му подарих камера за кола, тази година  нямам никаква идея newsm78

# 88
  • Пловдив
Чудесна тема   bouquet

Моя е много обран от към ползване на вещи и аксесоари и след 8 години ми е доста трудно всеки път и почти винаги му взимам едно и също. Тази година мисля за някакво готино яке...

Идея за пушачите е гравирана запалка /днес поръчах такава за една приятелка и вярвам, че е чудесен подарък/.

Благодаря за споделянето на шахове от орешак, ще разгледам и евентуално ще се възползвам за племенника ми.

# 89
Сега ще получи: уиски с персонализиран етикет, каменни кубчета за охлаждане на уискито

Em_ma, къде си ги поръчала или от къде си ги купила? Предварително благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт