От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 812
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Виж в сайна на ГГБГ дали има адидас

Да, GGBG предлагат услугата "Асистирано пазаруване" и адресът им в UK се води домашен, а не индустриален, както писах малко по-нагоре, така че вярвам, че няма да има проблем да поръчат нещо от сайта на Adidas. Peace

# 706
На мен не ми се получава с адреса на GGBG - нито да си сменя адреса в стария акаунт, нито да си регистрирам нов. Пробвах поне десетина пъти. Не знам, дали проблема е технически или са усетили, че много народ пазарува на този "домашен" адрес.

# 707
На мен не ми се получава с адреса на GGBG - нито да си сменя адреса в стария акаунт, нито да си регистрирам нов. Пробвах поне десетина пъти. Не знам, дали проблема е технически или са усетили, че много народ пазарува на този "домашен" адрес.

На мен също не ми дава на техния адрес .

# 708
  • София
Здравейте, момичета! Опитвам се да се регистрирам в TKMAXX, но в полето за адрес пише, че шипинг и билинг адресът трябва да съвпадат, а в същото време няма опция, в която да посоча българския си адрес, защото не шипват до Бг. Ще бъда много благодарна за мъничко помощ как бих могла да си направя регистрацията.  bouquet

# 709
  • Sofia
Напиши и на двете места шипинг адреса.

# 710
  • София
Shantal, много благодаря!  bouquet А няма ли да ми откажат поръчката, като видят, че картата ми е с български адрес, а съм дала UK-ски?

# 711
Здравейте,
и аз имам проблем с TK Maxx  Thinking
Получавам съобщение: Credit Card Not Authorised

# 712
  • Sofia
Shantal, много благодаря!  bouquet А няма ли да ми откажат поръчката, като видят, че картата ми е с български адрес, а съм дала UK-ски?

Никога няма гаранция , но така поне можеш да опиташ. Не съм поръчвала оттам и нямам лични впечатления, но по други сайтове този номер минава  Mr. Green

# 713
  • София
Shantal, още веднъж много благодаря за помощта!  Hug Ще пробвам така, дано стане.

# 714
  • София
Момичета спешен въпрос, дали работи в УК склада на ГГБГ? Няма днес как да ги питам.. Поръчвам едни сандали от Кларкс и ми дава доставка в събота.... newsm78

Между другото има код за намаление на кларкс до утре -20%

# 715
  • Стара Загора
В сайта хората са си написали работното време.

# 716
  • София
В сайта хората са си написали работното време.
Да видях, мислих да редактирам поста. Първоначално не се ориентирах в сайта, къде да го видя... Само веднъж съм ги ползвала..
Благодаря все пак Simple Smile
И едно просто "Да" щеше да върши същата работа Wink
Извинявам се, ако се счита поста ми за спам.

# 717
Момичета, знаете ли кои фирми доставят от България до Англия? Трябва да изпратя едим парфюм и се чудя с пощите ли с превозвач ли?

# 718
Момичета спешен въпрос, дали работи в УК склада на ГГБГ? Няма днес как да ги питам.. Поръчвам едни сандали от Кларкс и ми дава доставка в събота.... newsm78

Между другото има код за намаление на кларкс до утре -20%
Куриерите правят втори опит за доставка, но в делничен ден.

# 719
  • Sofia
Момичета, знаете ли кои фирми доставят от България до Англия? Трябва да изпратя едим парфюм и се чудя с пощите ли с превозвач ли?

С пощите проверила ли си дали изобщо може?
До колкото знам със Спиди и Интерлогистика може да се изпраща до Англия. Може би има и други фирми ...

Общи условия

Активация на акаунт