Нашите кухни - 56

• 100 394
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Аз мисля, че го разбрах shadowman какво иска да ми каже. Само този модел механизъм (Aventos HK) е пролижим дефакто ако шкафът ми е до горе. Тъй като другите модели са на съвсем дръг принцип на отваряне и наистина изискват свободно пространство най-отгоре.  Може би врата която се отваря нормално би била по удобна.

# 61
Ladjj,Разходи се до Диалог кажи им размерите и разпитай какво е и каов не е възможно. Имай предвид, че работят само с готови шкафове по техни размери, а не по твои, вратичките ги внасят от аГермания. Аз също харесвах Изабела, но не намерих време да отида до тях. И откровено казано доста съжалявам, но каквото било-било. Ако ти постоянно живееш в София непременно намери време да ги посетиш.

# 62
Shadowman, много ми хареса кухнята Peace От какъв материал е/ ще е?

# 63
  • Пловдив
В голяма чуденка сме. Накупихме всички уреди но решихме съдомиялната да е за по нататък. Мисля да е в шкафа до мивката. Но с какви размери да пуснем шкафа като нямаме избран модел марка. Моля да споделите също и вие какви имате и доволни ли сте

# 64
Тази кухня много ме кефи!

http://www.cgart.bg/gallery/view_gallery/1176/770?lang=bg#.VImFBieezGg

Макар че съм традиционалист и аз лично синьо не бих използвала, тази кухня е много хубава Flutter И шкафовете бих направила възможно най- до горе...Готин е гърба на плота...

# 65
  • В градината...
Кухнята е страхотна и точно синьото я прави такава. Синьото дава пространство. Аман от кайсиево-прасковено и подобни фруктозни цветове за стени на кухня   ooooh!

# 66
Здравейте, т.к. и аз съм в търсене на идеалната кухня искам да Ви попитам дали някой има впечатления от фирма
Мебели Цвети-масивни мебели от Троян. Доколкото виждам имат магазин в София. Ще съм благодарна за споделена информация   bouquet

# 67
perunika, не е задължително пък стените да са прасковени, примерно Laughing То си е въпрос на вкус, естествено! Който си го харесва, нека боядиса в прасковено, няма значение.
На мен просто синьото ми е студено като цвят за моя дом. Но като цялостна концепция кухнята по-горе си е идеална!

# 68
На мен тюркоазеното ми е  любим цвят , но не мога да го възприема много със стени , плочки и кухненски вратички , студено ми е  .

merita съдомиялната за вграждане ли е ?  Питам , защото ние ще си вземем старата и искаме да я скрием в шкаф понеже е бяла , а другите уреди са икокс . Та ни казаха , че за тази цел плота трябва да е по поръчка , защото иначе няма да се побере. Thinking

# 69
  • Пловдив
geri_koleva ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥  Ми мислим да не е за вграждане свободностояща, но да я вкараме в шкафа. Цял ден гледам съдомиялните и виждам, че масов размер е 85/60/60. Разликата с за вграждане е височината тяхната е 82, което не смятам че се отразява в плота, а по скоро във височината на шкафа и не мисля че е проблем

# 70
Много са добри проектите на кухните, а цвета на стените е страхотен-  блед сивкавотюркоазен, много елегантен и ненатрапващ се.

# 71
  • София
Здравейте!
Как се почистват остатъците от фолиото от гланцови вратички?
Извинете ако е коментирано, но нямам време да търся.

# 72
Извинявам се за въпроса, но...как мога да кача снимка от моя компютър? Намирам Вмъкни изображение, но това е за адреси от интернет....Може и на лични, благодаря!  bouquet

# 73
  • Раковски
Извинявам се за въпроса, но...как мога да кача снимка от моя компютър? Намирам Вмъкни изображение, но това е за адреси от интернет....Може и на лични, благодаря!  bouquet

Качи я на някои саит и от там копирай адреса и после го постави тук.

# 74
На мен тюркоазеното ми е  любим цвят , но не мога да го възприема много със стени , плочки и кухненски вратички , студено ми е  .

merita съдомиялната за вграждане ли е ?  Питам , защото ние ще си вземем старата и искаме да я скрием в шкаф понеже е бяла , а другите уреди са икокс . Та ни казаха , че за тази цел плота трябва да е по поръчка , защото иначе няма да се побере. Thinking
Проблема идва от дълбочината на уреда. По стандарт плота мисля беще 60 см., което не е достатъчно, тъй като съдомиялната трябва да се вкара под плота и да има разстояние за монтаж на вратичката. Ние по този начин вкарахме пералнята под плота и мебелистите ни предупредиха, задължително дълбочината на пералнята да е от по-плитките на 45 см, за да стане възможно поставянето и под плота и да не стърчи напред. Дано ме разбра! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт