Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 769
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема! Можете ли да ми препоръчате червило същият цвят или максимално близък   Praynig Praynig Дори не мога да го определя какъв точно е цвета, май тъмна вишна  Laughing Blush   bouquet
Погледни на Голдън Роуз червилото от матовата серия - тук ги има всички нюанси, огледай ги. Номер 19 мисля е подобно.
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=68 … mp;product_id=227

Друг вариант е на Nyx - http://www.nyx.bg/ustni/chervila/matovo-techno-chervilo

# 31
  • София
Мерси, Holly Pink   bouquet

# 32
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря за новата тема! Можете ли да ми препоръчате червило същият цвят или максимално близък   Praynig Praynig Дори не мога да го определя какъв точно е цвета, май тъмна вишна  Laughing Blush   bouquet

Тази снимка е точно от рекламата на червилата на Кейт Мос за Римел...
Според сайта им е Rimmel by Kate 107 - червената гилза  Peace

# 33
  • Стара Загора

Тази снимка е точно от рекламата на червилата на Кейт Мос за Римел...
Според сайта им е Rimmel by Kate 107 - червената гилза  Peace

Не стои толкова плътно и червено все пак. 09 в черните гилзи ми се струва по-добро в случая, ако търсим наистина цвят като на рекламната снимка, а с един тъмен молив може да се докара и долу горе същото. Peace Peace
http://i796.photobucket.com/albums/yy243/tallieanne/DSCF6274_zpsd979d1b8.jpg

# 34
Как стои червилото, зависи и от цвета на устните! Като гледам на всички стои различно, но не мога да кажа, че не е плътно. Имам друг цвят от серията и е едно от най-покривните червила.

# 35
Имам номер 20 от матовите на Golden Rose, стои точно като на снимката    Heart Eyes

# 36
  • Стара Загора
Бижу, аз имам и 107 и 09. Затова казвам как ги виждам, не гадая само по снимки от нета. То е ясно, че при всеки стоят различно. Аз лично съм бяла и на такава кожа изпъкват най-много.
Бих препоръчала да погледне и цвета Bold Bordeaux (Avon Bold) дамата, то е още по-тъмни от Римелските.

# 37
Бижу, аз имам и 107 и 09. Затова казвам как ги виждам, не гадая само по снимки от нета. То е ясно, че при всеки стоят различно. Аз лично съм бяла и на такава кожа изпъкват най-много.
Знам, че си бяла, но цвета на устните дори и на бели хора може да е със синкав отенък, затова червило се пробва.
Впрочем, в статията за 3D сенките на Есенс и очната линия, която е комплект със спиралата, си точно с такова червило. Коя марка и номер е то?

ПП. Стигнах до края и видях Laughing червило - Avon Ultra Color Bold "Bold Bordeaux"

# 38
  • Стара Загора
Знам, че си бяла, но цвета на устните дори и на бели хора може да е със синкав отенък, затова червило се пробва.
Впрочем, в статията за 3D сенките на Есенс и очната линия, която е комплект със спиралата, си точно с такова червило. Коя марка и номер е то?

ПП. Стигнах до края и видях Laughing червило - Avon Ultra Color Bold "Bold Bordeaux"

И аз това щях да кажа, че е най-добре да се пробва, но или тестери липсват или пък са в ужасно състояние. А на устни хич не е хубаво. На ръка и доближаване до устните освен, ако не се познавате до болка кое ви стои и кое не. Simple Smile

# 39
Момичета, много издирвам този нов продукт -
За сега май го няма още в Бг, но ако някоя от вас го види, умолявам ви да ми пишете   bouquet

# 40
Момичета, много издирвам този нов продукт -
За сега май го няма още в Бг, но ако някоя от вас го види, умолявам ви да ми пишете   bouquet

HKl би ли казала за какво е този продукт, стана ми интересно  smile3521

# 41
Olio за бръснене. На мен най-много ми хареса съдържанието отзад: Olus Oil | Helianthus Annuus Seed Oil | Prunus Amygdalus Dulcis Oil | Olea Europaea Fruit Oil | Orbignya Oleifera Seed Oil | Calendula Officinalis Flower Extract | Bisabolol | Glycine Soja Oil | Tocopherol | Parfum | Farnesol | Benzyl Salicylate | Citronellol | Geraniol | Limonene | Linalool | Alpha-Isomethyl Ionone. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 42
  • Варна
Възползвам се от това, че за първи път хващам темата в самото й начало, за да се запиша.

От ДМ купувам с удоволствие маслата за тяло на Алверде (слабост са ми малките опаковки), душ-гела пак на Алверде ми беше любимец през лятото - този с мента и бергамот. Купувам и маските на Purederm.

От Лили си взимам продуктите на Катрис и Жая, както и Палмърс.

# 43
  • София
Здравейте, ползвал ли е някой маските за коса на Балеа?

# 44
  • София
Някой мернал ли е в Лили или в ДМ обявените в момента -40% на козметиката на Буржуа. Имам път към центъра и се чудех, дали си струва да погледна от любопитство.
Течните мат червила на Буржуа се мажат като кадифе и са неизмерно трайни, сравнени с всичко останало за уста на пазара. Hug

Общи условия

Активация на акаунт