Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 745
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Точно тази с бронзовата капачка ми е най-любима, единствената, от която съм използвала много бройки. Каквито и други да съм купувала, все към нея се връщам.

# 76
  • София/Горна Оряховица
Да не би от Буржоа да обновяват линиите  newsm78 ?
Не съм в България, а тук също са повсеместно намалени. Нищо не си харесах обаче, дори с намаление гонят такива цени, че за няколко евро отгоре си взимам clinique  Tired .

# 77
  • Плевен
От години почти всичката ми козметика е от дм. Любими продукти - конец за зъби и паста за зъби Dontodent лимитка - ванилия/ грейпфрут; серията за лице на Alverde с дива роза - дневен, нощен крем, олио за лице 15 мл
Все още не съм открила балсам за проблемни устни, който да е по-евтин от Nuxe, a наистина да се грижи за устните ?/ На Balea и Alverde съм пробвала много балсамчета, на Nivea серията кутийки с масла не съм я опитвала, но от другите все нещо не им достига, за да ми станат любими  Sad

# 78
А пробвали ли сте млякото за тяло за по душа на Балея с аромат на  ванилия? Наистина ли омекотява кожата ?

Скрит текст:

Определено съм доволна от този продукт
Аз също. По-добра защита не съм получавала от друг продукт против изпотяване!
а остава ли бели следи по дрехите?

С аромат ли е ?

# 79
  • Русе, България
Включвам се в темата. Simple Smile От известно време насам все по-усилено пазарувам от dm. От някои продукти съм изключително доволна, за други - явно очакванията ми са по-големи, но никога не съм била крайно разочарована. В отговор на поставения въпрос: като любими продукти класирам червилата на алверде с меката сърцевина и бутера за коса с овес и авокадо. От шампоана на алверде с кофеин вече две опаковки останаха в историята. За сметка на това пък, този на балеа за дълга коса (опаковката му е голяма розово-лилава туба) нещо не ми понесе на скалпа и стои за резерва.
Тъй като не обичам да се затрупвам с козметика, в момента "досвършвам" предишни продукти на други марки, но по всяка вероятност ще ги подменя с нещо от dm. Не на последно място, радвам се, че тези продукти са достъпни и като цена.
Ще следя какво коментирате с интерес!

# 80
Бижу мерси. Днес минах набързо през Лили, но нямах време да оглеждам. Спирала за чувствителни очи обаче не я видях, другата с бронзовата капачка е 11 лв. в момента.

# 81
Спиралата за чувствителни очи е много добра и аз съм изхабила поне две от нея. Дава обем и не ми сълзят очите от нея.

В момента съм с друга на Bourjois - Volume 1 seconde - също е хубава, но четката не ми харесва.

# 82
Здравейте Simple Smile
Може ли да ми препоръчате очна линия на Есенс? Четох в интернет и по разни блогове за гел-очната им линия, която се нанася с четка, но на дисплея на Есенс в ДМ не я намерих. Тя с четка за нанасяне или без, се предлага?

# 83
Май я няма вече гел очната линия в кутийките. Тук масово си накупихме тази и сме доволни.

# 84
  • Варна
Може ли някой да ми даде отзив за муса на Макс Фактор? Мисля да го купя сега, видях, че е с намалена цена в Лили, но ще се радвам някой да сподели как е като покривност и трайност.

# 85
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте Simple Smile
Може ли да ми препоръчате очна линия на Есенс? Четох в интернет и по разни блогове за гел-очната им линия, която се нанася с четка, но на дисплея на Есенс в ДМ не я намерих. Тя с четка за нанасяне или без, се предлага?

Гел-очната линия на Есенс отдавна не се предлага като артикул.Тази посочена от Бижу наистина е добра.
Ако държиш на гел-линия, аз съм доволна от тази на Мейбълин, което се продава в комплект с четката.Лореал имат подобна.Цената им обаче е съвсем друга спрямо Есенската.

# 86
  • София/Горна Оряховица
Само каквото и да правиш, недей да взимаш тази на Алверде!
Вече няколко седмици я ползвам и това нещо ме удивлява колко е смотано. Веднъж дори ми се отлющи  Crossing Arms .
Още се чудя - мейбълин или римел да взема за заместител. Идеи?  Laughing

# 87
Може ли някой да ми даде отзив за муса на Макс Фактор? Мисля да го купя сега, видях, че е с намалена цена в Лили, но ще се радвам някой да сподели как е като покривност и трайност.
Много мазен ми се видя. Rolling Eyes Като масло, а не като мус. Скоро купувах мус на Катрис и доста се различава от него като консистенция. Иначе друго за качествата му не мога да кажа.

# 88
  • София
Май я няма вече гел очната линия в кутийките. Тук масово си накупихме тази и сме доволни.
Аз пък изобщо не съм доволна от нея - все едно си слагах изхабен флумастер. Замина нова към боклука. Може и да съм попаднала на отваряна такава, не знам...

# 89
Околоочният крем на Alverde с годжи бери изобщо не ми харесва. За ето този става въпрос -
Anti-Aging Q10 Vitamin-Augenserum:

Скрит текст:

Не хидратира добре, лепне, не мирише особено приятно също така.

Съжалявам, че взех него, а не  този в лилавата опаковка,  от който съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт