Новите ни козметични похождения 63

• 84 437
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • При децата ми
И аз от промоцията на Зоя в Beauty1:

Blaze

и  Sunshine

Разгледах сайта, но никъде не видях цени? newsm78

# 121
Рantene aqua light - Шампоан без силикон. Пробвах го, измива много добре, не омазнява косата, задължително трябва след това да се сложи маска или балсам, за да се среше по-лесно косата.
Скрит текст:

Balea glatt und glanz spülung - Балсам за блясък за непокорна и чуплива коса - добър е
Скрит текст:

Душ гел Bourjois - deluxe mousse - ухае прекрасно с лека нотка ванилия  Heart Eyes
Скрит текст:

# 122
  • София
Момичета, моля за съвет. Устните ми са ужасно изранени вече седмица. Мазах с: Нукс, Cicaplаst levres, Alverde, Eucerin  Tired И се изчерпах откъм идеи... Помагайте! Simple Smile
Аз се оправих с това:

# 123
Парфюма на Гелрен кото точетата ли мирише? Flutter Flutter Flutter
Не нищо общо няма като аромат. Това е велик парфюм от ексклузивната колекция на Герлен! Супер женствен!
Куражче, честити красоти! Heart Eyes Hug  bouquet

# 124
  • София
Zoya - Noir -

Zoya - Chyna -

Zoya - Blaze -

Zoya - Tomoko -

Zoya - Carter -

Seche - VITE -

# 125
  • Отвъд алеята зад шкафа
Отдавна не съм влизала в темата, записвам се с някои от по-скорошните придобивки, няма никаква декоративна козметика сред тях Whistling
Скрит текст:

Скрит текст:

Сетих се - една спирала и едно червило, ама не ми се търсят снимки.

# 126
  • Sofia
Момичета, моля за съвет. Устните ми са ужасно изранени вече седмица. Мазах с: Нукс, Cicaplаst levres, Alverde, Eucerin  Tired И се изчерпах откъм идеи... Помагайте! Simple Smile
Аз се оправих с това:

Леле, това го бях забравила! Миналата година направи чудеса Simple Smile)) Много ти благодаря, че ме подсети   bouquet

# 127
# 128
  • София
Courage, какъв шопинг Crazy Този Шанел не съм го виждала. Кажи нещо за него

Благодаря ви! За Герлен-а Дени вече е отговорила. Hug Мирише на нежна дама, най- женственото ухание ..

Шанелът е един от любимците ми от Ексклузивите на Шанел. Мирише на опушен ветивер (лееко землист) и сладко-зелен сантал, не мога да го опиша добре, защото още не съм го носила. По скоро е на мъжкият бряг, но аз бих го носила с удоволствие. Сандаловото дърво ме обича, разтапя се в една млечна база.  Heart Eyes
По принцип е за подарък на съпружеското тяло.  Simple Smile
По принцип.

Гадамер, честит ти Ирис!  GrinningМного го харесвам и ако беше маалко по траен щях да съм го купила отдавна.  Heart EyesОбаче при мен изчезва за по малко от 2 часа.

# 129
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря. Все още не съм го разносила, буквално ми е от днес, но два пъти го пробвах преди да го купя и изкарваше доволно дълго време. Ирисовата Прада също ми изкарва няколко часа. По принцип винаги си подновявам парфюмите по някое време през деня.

# 130
Аз се оправих с това:

Леле, това го бях забравила! Миналата година направи чудеса Simple Smile)) Много ти благодаря, че ме подсети   bouquet

Peace Да, този балсам  на Биодерма в тубичката върши чудеса и то за часове.

# 131
# 132
  • Пловдив
Avant Garde Lanvin  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 133
Здравейте на всички   bouquet приемате ли нови попълнения   Embarassed
за запис
Скрит текст:
любим  Heart Eyes Heart Eyes

# 134
  • Пловдив
Парфюма на Гелрен кото точетата ли мирише? Flutter Flutter Flutter
Не нищо общо няма като аромат. Това е велик парфюм от ексклузивната колекция на Герлен! Супер женствен!
Куражче, честити красоти! Heart Eyes Hug  bouquet
това ми трябваше да прочета Flutter къде да го търся? Hug

Общи условия

Активация на акаунт