Кое по-точно 
Да, и аз не разбирам как може подобно поведение да кефи

Пирожка Такива хора ми се гледат, а не някакви влезли в образи...то пък едни образи, чак телевизорът ми припуква от скука

Разни хора, разни идеали.
Това е шоу и всички играят роли, стратегии. Хич и не им вярвам, като вземат да казват, че не играят.
Петя също играе, но е лош играч. Не е нормално /модерно е, да/ да казваш на хора, които едвам познаваш, че ги обичаш,/това Калина й го каза при една от номинациите си/ да водиш монолози пред камерите непрекъснато, да раздаваш целувки и пак да "обичаш" ББ, като я нарекоха мързеливко се скъса да се "доказва" какъв виртуоз е в кухнята и същевременно да говори пред съквартирантите и в изповедалнята, че Катя не готвела нищо особено. Катя беше участничка при Гала месеци, или повече дори, като готвеше и това, че е отлична готвачка го знае цяла България, само Петя ръси злобни коментари.
Не, аз не искам да гледам Петя, не искам да гледам и хора като Петя. Други хора, будят моите симпатии - и в никакъв случай такива като Петя.

...а относно атрибута на Тошко... да го бяхме зърнали поне, толкова се изписа за него...