Класическа хомеопатия - споделяне на опит и знания - 35-та тема

• 70 941
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,

Да попитам и тук- някой има ли опит с хомеопатия и мигрена?  Rolling Eyes   bouquet

# 121
Аз имам, успешен.

# 122
Би ли споделила, моля те.

# 123
да
намерих си хомеопат, проведохме интервю, определи ми лечение с едно течно лекарство, правихме проследявания и накрая  се стигна до слаби и редки главоболия, които отшумяват без аналгетик и все повече се разреждат.

# 124
Имах предвид дали би споделила конкретика.

# 125
Каква конкретика?

# 126
Кое е  лекарството? И би ли ми препоръчала хомеопата, ако не те затруднявам.    Thinking

# 127
Бих ти препоръчала преди всичко да се информираш какво представлява класическата хомеопатия. Няма смисъл да ти казвам кой хомеопат съм избрала, ако не разбираш същността й.

# 128
Хайде да си спестиш поучаването, става ли?  Много нелепо и смешно е изказванетоти... да не използвам друга дума. Остани си със здраве!

Някой сполучил с хомеопатията в битката с мигрената, който би споделил и помогнал? Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 129
  • в огледалото на живота
Хайде да си спестиш поучаването, става ли?  Много нелепо и смешно е изказванетоти... да не използвам друга дума. Остани си със здраве!

Някой сполучил с хомеопатията в битката с мигрената, който би споделил и помогнал? Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet
Хайде по кротко де  Stop
Какво очакваш повече след като си формулирала такива въпроси?!
По горе ти беше обяснено кратко,че е личен избор и е важно да си наясно с думите класическа хомеопатия...
Това не е да отидеш до магазина и да ти препоръчат хляб според вкуса и нуждите... Tired

# 130
Май не съм попаднала на подходящото място... Човек или иска да помогне, или си измисля разни безумни препоръки и оправдания като по горното.

# 131
Аз ти помогнах. Това, че ти не разбра е съвсем друг въпрос. Виж началото на темата - има много препратки, включително към тема във форума "информативно за хомеопатията".
Хомеопатията не лекува мигрената, а помага човекът с мигрена да възвърне здравето и да не страда от мигрена. Или там от каквото си страда. Няма едно лекарство за което и да е лекарство. Има лекарство за човека, който страда от нещо. Ако на мен ми е помогнало лекарствато Х, то за теб ще бъде У, за Марийка Z и така до около 4700 лекарства. Та кво те грее, като те кажа кое е моет лекарство? Ако то не е твоето, не само няма да ти мине мигрената, ми може и още нещо да получиш като проблем в бонус.

# 132
Nia_Nia_Nia, не им се връзвай. И аз не харесвам тона с който ти отговориха. Но за лекарството е вярно - то се определя индивидуално. На лични ще ти пратя координатите на хомеопата, при който аз ходя. Успех! Simple Smile

# 133
anne_of_green_gables,

Много ти благодаря!!!   bouquet Hug 
Успех и късмет и на теб!

# 134
Голямата ми е с извадена трета сливица. Хипертрофията на долните две вече е минало.
Малкото е с трета сливица и както предполагах - миазмично лечение, блокаж. Дано се справим и този път, както винаги досега! Praynig Хич не ми се иска аденотомия, колкото и да е "лека" интервенция, но....каквото има да става, ще става. Поне ще съм опитала възможностите.

При остро състояние миазмични блокажи няма. Не са активни. Просто острото измества временно хрониката.

Общи условия

Активация на акаунт