Чудна Коледа се очертава с АПРИЛЧЕ в корем на мама - тема 8

• 26 177
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз мисля да не си развалям перилните навици... И сега пера с тео бебе защото само този ми понася в момента, сменихме какви ли не прахове... Сушилня нямаме, гладя само при нужда (и сега има един куп мои и на мъжа ми ризи дето си чакат...) така че мисля да продължа в този дух.

Днес ми взеха кръвчица пак, антитела също, в петък ще се обадя на доки да я питам как съм, но всичко ми излезе в норма (поне доколкото се ориентирам). Антителата обаче, също като кръвната, се водят нещо като секретна информация (не знам защо) и трябва лично да си ги взема. Жената каза, че може като ифвам на следваща консултация и така и ще направя (9 януари...).

Да ви се оплача- не знам дали е за оплакване де;) Явно вече сериозно слагам край на дългите ми дни в обиколки по улиците. Днеска на обяд като ме пришпори бебето- току ме прободе ниско в ляво. Намалявам крачката, даже уважих една сладкарница с мама, в името на соикойствието:) Но сега као се прибирах си ме пробождаше и сега съм си легнала, пих един магнезий и май усещам някакви разтягания и побутвания от време на време. Дано се успокои малко:)

# 196
След  всичко прочетено се замислям за коледният си подарък- дали да не е сушилня ? newsm78 Grinning

# 197
  • София
Значи ясно, гладенето ще бъде само ако е нещо много намачкано. Чета в тая тема за гладенето и чак и чорапки гладят някои момичета... добре че не съм по гладенето аз и сега не гладя, пера,суша прибирам, гладя мои дрехи преди обличане, ММ си глади неговите, уредила съм се  Laughing  така ще бъде и за бебо, вместо да прекарвам часове в гладене, минута две да изгладя мъничките му дрешки преди обличане  Simple Smile

Po3u Полегвай си мила и почивай че на мен примерно все повече ме боли кръста, не ми се мисли към края какво ще е

Didolino от месец съм със сушилня няма да ти казвам какъв кеф е, само по 2-3 блузки се налага да махна да не се сушят понеже са вълнени или ризи на ММ, но на радиатора изсъхват за час два.

# 198
  • София
Ще се глезя тая вечер, то се е видяло. Но дори сега като си лежа - спокойно, спокойно и като ме прободеее... Уф, много гадно:( А най-тъпото е че много ми се пишка...и тук идва ред на втория пъпрос от днешната викторина-как сте с тоалетната???  Joy

# 199
Уффффф, аз през деня съм дежурна много пъти, тъй като лекарката заръча да пия много течности и аз вода- фреш -кафе- компот, и така през целия ден Joy. Нооо преди лягане не, щото иначе ще си правя разходки и през нощта, не че пак не ставам един до два пъти, но се понася..

# 200
В последно време  не ствам вечер да ходя до тоалетната,значително по-малко и през деня ,не знам дали се дължи на начина по който бебка е обърната или на това че във втория триместър пикочния мехур не се натоварва толкова много .

# 201
Маце, аз от две седмици упорито си издирвам сушилня. Ако знаех, направо теб щях да питам за мнение.
Скрит текст:
Пиша тук по едни теми, но там разни умници дават супер съвети... Тъкмо бяхме решили да е Бош, и една колежка каза, че не е много доволна. Друг пък колега каза, че неговите Бошове се чупели...ей такива работи... Консултантите в магазина пък препоръчват на всеки каквото му изнася...Горение, Панасоник.. Тотално се обърках, и засега просто съм замразила дейността по избиране.

Извинявам се за офтопика.

А по темата за тоалетната, ми аз си ставам нощем по 3-4 пъти, но съм се примирила. Лошото е, когато сутрин ме накара да стана 30-40 минути преди алармата, и после вече не мога да заспя. Така ми изяжда последните сладки минути доспиване...

За гладенето - гладенето на бебешки дрешки е леко, те са мънички. Дрехите за големи са ми болка, натрупали сме едни купове...не ми се говори. Аз съм решила отсега, че догодина ще си наема жена да помага два пъти в месеца малко за домакинската работа. Дано да мога да си го позволявам по-дълго време. Надявам се, че това ще пооблекчи ежедневието  ми.

# 202
  • София
Giada нашата е комбинирана 2в1 Аристон Хотпойнт, какви ли не неща не изчетох за нея но нямахме избор и не можехме два отделни уреди да вземем. Еми за сега е супер. Иначе аз съм винаги с две ръце за Miele, даже има на много добри цени втора употреба.

Аз първо ставах по 1 път вече започнах по два пъти да ставам. А през деня даже и не ги броя вече, голямо чишкане е  bowuu

# 203
Аз не смятам, че е необходимо да се глади, може би само съвсем в началото заради алегрии нещо. Иначе имам сушилня и си ползвам нея. Miele за Giada, много съм доволна.

По принцип мразя да гладя и трябва да е нещо много наложително - някоя по намачкана рокля или нещо такова, но като цяло избирам материи, които не се мачкат.

По едно време ставах по 7-8 пъти на нощ, но последната седмица един два и съм щастлива Grinning

# 204
Аз пия повечко вода и нощем ставам на всеки час...не ми остава време да сънувам Simple Smile През деня не мога да ги преброя... гледам да ходя, като ми се доходи и да не стискам, че започва да ме стяга коремчето.

# 205
  • Пловдив
С WC  съм на момент.. има дни в които направо се чудя за какво излизам от там newsm78 Joy
Гледам вечер да не пия много течности (нищо, че точно тогава водата ми става най-сладка). Иначе вече имах едно почти-премеждие. Не знам рано ли е за това, ама седя си мирно и спокойно, и по едно време направо ме заболя от вътре и тръгна да тече, хубаво, че WC ми е под носа Grinning Но изобщо рефлекса да стисна го нямаше ...

# 206
Много набъбнала новата тема за отрицателно време.

# 207
Виждам, че се коментира гладенето, та да си кажа и аз какво знам. Разбирането е, че дрешките на малките бебета трябва да се гладят за дезинфекция. Дъщеря ми се роди през април. Гладих един два месеца. Когато се показа жаркото юнско слънце свекърва ми, която е акушерка ми каза, че вече няма нужда от гладене. Силното слънце дезинфектира по-добре от ютията. Детето не боледуваше и не съм имала никакви проблеми.

# 208
  • София
За кърменето аз и преди съм казвала, при мен беше много болезнено и неуспешно, надявам се сега да не е така. Не мога обаче да сравнявам с раждането, първо защото са несравними, според мен и второ защото раждах със секцио.
За ходенето до тоалетна аз попринцип съм си доста пикантна  Joy а сега да не ви говоря  ooooh! През деня не мога да им хвана края по колко пъти ходя, а през нощта и аз съм на всеки час Simple Smile
Хайде и аз да добавя един въпрос към викторината  Mr. Green Вие на коя страна спите? Мен ме ошашкаха, че на дясно не трябвало да се спи защото се притискала някаква вена, която храни бебето и сега се чудя  Thinking С първата бременност това не го знаех и спях както ми е удобно, ама сега .....

# 209
  • Бургас
Аз пък знам,че на ляво не е хубаво да се спи. Нещо заради сърцето беше. То остава да спим прави  Laughing
Спя си както ми е удобно

Общи условия

Активация на акаунт